Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 190
  • 563
  •   1
Отговори
# 330
  • IC 1101,Abell 2029
Виктория е там защото е зрелищна.Какво по-зрелищно има от нахакана татуирана дебелана с остър език.А острият й език идва от сценаристите.Не сте ли забелязали че има голяма разлика между подадените й реплики и репликите които използва когато общува с колегите си.

# 331
  • София
А тя защо се съгласява? Никой не я кара насила. Николай също никой не го кара насила да говори така. Те забравят, че са пред камери и след това ще се излъчи. Започват да вярват на екипа и се отпускат твърде много. Не разбират, че хората от екипа не са им приятели, а са по-скоро провокатори и "всяко нещо, което кажат, ще се използва срещу тях", но не ги предупреждават.

# 332
  • София
Виктория е там защото е зрелищна.Какво по-зрелищно има от нахакана татуирана дебелана с остър език.А острият й език идва от сценаристите.Не сте ли забелязали че има голяма разлика между подадените й реплики и репликите които използва когато общува с колегите си.
От самото начало ми направи впечатление, че Виктория е прекалено спокойна, не ѝ пукаше за нищо, все едно през цялото време си знаеше, че няма да я изгонят, че както и да се издъни, ще я избутат докрай.

# 333
  • IC 1101,Abell 2029
Съгласяват се защото искат да са по напред в класирането.За тях това е гаранция за по-добър имидж.

# 334
Не симпатизирам на Валентина. Свръхнавита ми се струва. Прояви обаче почтеност като показа на Виктория, че и готвят номер. Но това, че Виктория и Николай стреляха по снимки на живи хора, според мен е престъпление. Това не са невинни изяви. Изцяло показва тоталната им глупост.

# 335
  • София
Изливане на напрежение по този начин е напълно приемливо.
Виктория е забавна и с чувство за хумор и самоирония. Николай не е психопат. Валентина е луда, но е почтена.
Нямам представа как готвят. На готвенето най-малко се набляга.
Никой не ми е фаворит.  Тези, които ми бяха симпатични си заминаха в началото.

# 336
  • София
Между другото довечера семейство Делчеви и Емил май няма да участват.

# 337
Ако спечели Виктория ще е просто скандално.
Все едно Мани да беше спечелила Игри на волята.
Не, няма как да е Вики! Не заслужава.
Доматена палачинка с цаца, това  беше топ ястието й.

# 338
  • София
На мен само едно нещо ми направи впечатление.
Виктор подарява роза на Виктория.Виктор подарява черпак на Виктория. Bowtie
Нека да победи и тук Виктория,да се спази симетрията.
Така или иначе този сезон беше далеч от готварско риалити.Шеф отдавна заяви,че не вижда кой заслужава 100 000
И тримата финалисти имаха предостатъчно издънки,и тримата имат трески за дялане.Добре се получи,че в надпреварата останаха две жени,защото те доминираха през целия сезон.В тази връзка логиката сочи,че ще тържествува червената кухня.

# 339
  • Другата България
Не съм гледала снощи, не съм ви чела.
Само искам да кажа, че съм за нито една от финалистките довечера, но предпочитам Виктория да победи.
Тоест, да вземе чека. Но мисля, че ще го направи Валентина.

# 340
Добра теория, обаче може Виктория да спечели, а не Валентина. Joy
Не, не и не!
Ако това се случи... Значи на всички нива вече са "наши" хора. Те не, че на са, ама нека по- можещият да спечели се пак.
 Пп Ре, сега видях, че ме изпревари.
Външният вид няма ни-що общо.
Даже съм убедена, че като човек и приятел може би е много пО от Валя.
Господ дава нещо и взима друго.
Оценката ми не е по външен вид.
Уменията в кухнята на Валентина са класи от тия на Виктория.
От това, което съм видяла като чинии, разбира се.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 19:10 от *Биле омайно

# 341
  • София
Защо ли имам чувството, че Виктория му е повече на сърце, отколкото Валентина...
И аз съм за Валя, но...

# 342
А колко по-интересно би било на финал да са Николай и Валентина или Елена и Валентина.

# 343
  • София
Дойде и последния ден... Да видим сега коя ще е. Мисля си, че ще е Валентина, но.... Виктория е изненадваща понякога.

# 344
  • Пловдив
Ще ми е интересно през седмицата някой да сподели впечатленията си от Николай при Гала. Снощи очаквах да има по-неприятна физиономия, че отпада преди финала точно.

Общи условия

Активация на акаунт