Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 210
  • 563
  •   1
Отговори
# 315
Да, обаче съм чела, че не им дават точни реплики какво точно да кажат.
Вярно, задават им въпроси, с надеждата да кажат нещо провокативно и интересно, сигурно и ги манипулират и насочват.
Едва ли в договора на Николай е имало, че е длъжен да каже "На този етап от състезанието съм готов да крия, лъжа и крада.". Дори и леко да са го подкокоросали, има хора, които пред камера никога няма да кажат, че са готови да крадат. А той го каза. И наистина е готов, то се видя. Щом казва, че ще играе нечестно, нищо че е по сценарий, какво повече да говорим за характера му. Свестният човек ще си поиска и свестен сценарий, иначе няма да участва или ще си тръгне. Няма да казва, че е готов да лъже и краде заради победата.
Насила никого не могат да накарат да играе злодея във филм, нали? Ами същото е и тук. Grinning

# 316
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Сценарий или не, тази вечер се надявам Виктор да не избере Виктория, толкоз 😀.

# 317
Валя ще я прегази тая 😄😄 вие видяхте ли на промото отбора на захарчето и отбора на Виктория… 😄😄😄

# 318
  • София
Надявам се Валя да победи, защото иначе ще стане като в приказката "направИ добро - изяш ..." след като снощи каза на Виктория какви ги върши Дани-Спартак. Няма да е справедливо Виктория да победи, защото благодарение на Валентина получи шанс за финал, а Спартак не я гръмна със салатата. Също ми направи добро впечатление как Валентина издаде своята смяна - каза на Виктория, че всичко й е готово и подредено, назязано и изрецитира поръчките коя докъде е. Не саботира Виктория, макар че можеше да забрави да й каже нещо ключово.

# 319
  • София
На мен пък ми е чудно що се бият накрая, кой да отвори бутилката с шампанско. Grinning

# 320
Очеизвадно е, че Викито е връзкарка. Само дано не решат точно на нея да дадат наградата, че ще се ядосам. То бива, бива простотия при тази жена, ама чак толкова не бива. Грозна външност, грозен характер, грозен език. И като готвач от показаното тук - посредствена. Ясно ми е, че повечето е сценарий, ясно ми е също, че им подават реплики, но при някои си личи какви са като хора и като готвачи. При Викито не една или 2 чинии изглеждаха като абсолютни буламачи - може и да са били вкусни, но видът им и включените продукти да те отвратят направо.
Скрит текст:
Дано спойлерът е верен и Виктория е на второ място. Тя сама си каза колко ще боли да изгубиш на финала.

# 321
  • София
Участници във финала. Снимката е от профила на Мартин във фейса.

# 322
Истината е,  че тримата, останали последни бяха именно най-злобните персонажи (дали по сценарий или не) но очевидно това е поредния формат, толериращ грозно поведение в името на победата. Ако трябва да избирам между Виктория и Валя от гледна точка на морал и поведение, Валя е демонстрирала повече спортменско поведение и е проявявала и качества на добър човек. Определено в този сезон събраха най-много змии и предаването падна в очите на зрителите с това, че очевидно добре държащите се, скромни и ценностни хора бяха определени като скучни и бързо излязоха. Тъжно. Много тъжно. За съжаление това предлагане има и търсене.

# 323
Че Виктория не може да готви го виждаме всички, дето не сме работили в кухня.
Снощи нейната чиния беше отвратителна.
Но явно по сценарий тя трябва да е на финал. Но не знам по какви причини е избрана да е там и да заеме мястото на някой можещ.
Мноооого слаб сезон...

Именно. Обективното (което виждаме с очите си) е, че чинията и изглеждаше така, сякаш вече е била ядена и повърната. Но ни успокоиха, че за сметка на това била супер вкусна. Което няма как да знаем дали е така или просто шефът преглъща повръщаното заради бизнеса.
И да не забравяме, че тя се дъни много пъти, беше с последно предупреждение, че при първа следваща издънка си заминава и какво? Много издънки имаше, ама тя си е там.
Но ми е чудно защо я бутат - тя няма и потенциал на ТВ звезда. На мен ми изглежда достойна за готвачка в стол или в някой долнопробен провинциален ресторант. А и това, че едва ходи от дебелина, понеже и се налага да крачи с разкрачени крака, съвсем не допринася за образа и.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 14:07 от Черна станция

# 324
  • IC 1101,Abell 2029
На мен пък ми е чудно що се бият накрая, кой да отвори бутилката с шампанско. Grinning
Защото и двете са си големи проклетийки.Напълно ми е безразлично кой ще спечели.Оставиха за накрая най-атрактивните от гледна точка на Биг Брадър,включая и Николай,а истински достойните елиминираха с мръсни номерца.Миналата година нямаше Hell' Kitchen.Защо ли? Ами явно защото след третият сезон положението с рейтинга не е било никак добре и бездарните сценаристи,неспособни да измислят нещо различно и интересно са заложили напълно на простотията,която в България така добре се продава.Пожелавам за следващият сезон ако го има,предаването да се напълни с всякаква измет от кол и въже събрани и да има яко бой и псувни.Все пак трябва да има някакво "положително развитие".И шефчето играе по свирката на продуцента и казва каквото му кажат да казва.Със сигурност защото и неговият хонорар е много висок.Подозирам даже че е съизмерим с наградата за победителя.Какво каза Ангелов на Виктория когато и връчваше черпака?!"Невинаги съм бил добър с теб и затова сега ти се реванширам".Това само някой "болен" сценаристки мозък може да измисли.Точно пък с Виктория,Ангелов е бил най-добър.Отдавна й беше казал че повече с нея компромиси няма да прави,но продължаваше да ги прави отново и отново.

# 325
Виктория би могла да спечели моите симпатии, ако не бяха заканите й за убийства чрез удушаване със стреч или гърменето по снимката на Валя. Дори не благодари на Валя за предовртяването на саботажа от Дани-Спартак. А някои си мислят,че цялата омраза към Виктория е заради килограмите й, а истината, че тя е потенциален клиент на Сливенския  затвор.

# 326
  • IC 1101,Abell 2029
Тя такъв клиент не може да бъде,защото репликите са подадени от сценаристите,както и случаят със снимката е тяхно дело.Видя се че и Николай стреля по снимка,както и тя по негова.Всичко е направено за да е по-зрелищно и да гони рейтинг.Имаше по нагоре в темата мнение че репликите не били на сценаристите,но въобще не мисля така.Имаше една твърде показателна реплика на Валентина,която май държи първенството по тъпотия за 4-те сезона и съм далеч от мисълта че може да е нейна и е твърдо със сценарийна насоченост.Беше по повод оня епизод когато Николай измъкна много нечестно едамамето от Елена.А тя бе "Елена,няма смисъл в момента да се правиш на жертва.Който пръв влезе той получава едамамето.И това че Николай е примерно по-арогантен,не ти дава право да влизаш в дискусия с него."

# 327
Че Виктория не може да готви го виждаме всички, дето не сме работили в кухня.

Но явно по сценарий тя трябва да е на финал. Но не знам по какви причини е избрана да е там и да заеме мястото на някой можещ.
За да може да е безспорна победата на Валентина. 😂
Когато Чилева и Никола бяха на финал, почти всички бяха за Никола и победата на Чилева не се одобри от много хора. Сега са решили да спестят подобна оспорвана битка. На фона на всичките негативни емоции, които Виктория създава у зрителите, победата на Валентина ще бъде приета с радост и облекчение 😁
Мислят за нас и нашето емоционално здраве сценаристите, какво да се прави 😂

# 328
Добра теория, обаче може Виктория да спечели, а не Валентина. Joy

# 329
  • София-Младост
Тогава ще има друга теория...на българина теории и конспирации му дай да прави:)))

Общи условия

Активация на акаунт