Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 574
  • 563
  •   1
Отговори
# 135
Някой беше качил снимки от чат с някакъв, дето псуваше като абсолютен селяндур и каруцар. Този ли беше шеф Петров?

# 136
Как човек може да се "вреди" да е сред избраните да вечерят в ресторанта?
Доколкото знам, май се избират преди началото на сезона, но ако някой има повече информация - ще бъде супер.

В анкетата гласувах за Валя и Виктория. Елена отдпана, иначе щях да гласувам за нея и Валя. Валентина може да е цапната в устата, но има готварски умения, самодисциплина, а вече доста време притичва с наранения си крак. Grinning Камен е много позитивен образ, но няма да стигне до финал... Николай ми е антипатичен. Има разлика между самочувствие с покритие и свръх-надуто поведение. Неговото е второто.

# 137
Доколкото знам, май се избират преди началото на сезона, но ако някой има повече информация - ще бъде супер.
Обсъждаше се в темата "Вечеря в Hell’s Kitchen":
https://m.bg-mamma.com/?topic=1428674

# 138
  • София
Забелязахте ли огромната разлика в поведението на Елена по време на риалитито и на участието и при Гала?

# 139
  • Варна
Моля някой да разкаже за интервюто на Елена. Не мога да гледам нова плей. Дава някаква грешка.

# 140
# 141
  • Варна
Много благодаря!
Определено изглеждаше различна като поведение. Хареса ми много повече от това, което показваше в предаването, особено през последните седмици.
Успех на момичето. Беше един от по-свястните участници.
Сега да видим как ще завъртят нещата  в края.

# 142
На мен много ми харесваше. Особено преди да се напрегне и да почне да влиза в роля на киселячка. Струваше ми се, че преиграваше, за да я държат, защото явно това е стратегията за успех, съдейки по другите. Тя ми се струва по-тих човек, който страни от конфликтите.

# 143
  • София
На мен много ми харесваше. Особено преди да се напрегне и да почне да влиза в роля на киселячка. Струваше ми се, че преиграваше, за да я държат, защото явно това е стратегията за успех, съдейки по другите. Тя ми се струва по-тих човек, който страни от конфликтите.
Е то се вижда от инервюто при Гала. Между другото дори изглежда променена.

# 144
Обсъждаше се в темата "Вечеря в Hell’s Kitchen":
https://m.bg-mamma.com/?topic=1428674
Благодаря за линка, доста изненадваща информация... хахаха.

Очаквах да мога да отида (макар и трудно поради големият интерес), да мога да си поръчам и да си платя.

Иначе, навярно монтажът помага доста при изграждането на образа на участниците. В крайна сметка, те общуват постоянно, а накрая ние гледаме избрани кадри. Нормално е продукцията да подбира кадри, които са драматични, злобни, напечени, за да създават интерес към предаването.

# 145
Николай пак злобее, Виктория пак плюска… нещо ново ще покажат ли 😅

# 146
  • Бургас
Айде, Валентина почна пак с емоционално - нестабилните си изблици.
Еее, на Камен майка му. Пренебрежително е спрямо жена му.

# 147
  • София
Сестрата на Валя е симпатяга. И майката на Камен изглежда много готина.

# 148
  • София
На мен ми хареса сестрата на Валя. Тук ще падне шоу като тръгне да готви. Simple Smile

# 149
  • Другата България
Виктория като се беше излегнала на дивана, че и висеше отвън.....и нагъваше с тая лъжица......няма да изпадам в подробности какви асоциации предизвика в мен........

Общи условия

Активация на акаунт