Отговори
# 660
  • София
Алекс е права за фалшивата диплома. Единственият начин да се докаже, че е фалшива, е Джунейнт да си признае, че е взривил архива по искане на Йекта. Аз очаквам нашите да открият, че още в предишен случай на Йекта е свързан с Бурак и съседа, видял изхвърлянето на трупа в кладенеца.

# 661
  • AMS

Благодаря за преводите и коментарите!!!

Явно и в следващите серии кошмарите ще продължат да се сбъдват.
На всички герои, без изключения, са им се сбъднали, или ще им се сбъднат кошмарите.  
Няма да ги изреждам ... Видяхме поредния кошмар, в които попадна Джейлин.
Парс не може да преживее този кошмар с Нева, без да разбере как се е сбъднал.
Ългаз стреля по Бурак с пистолета на Ерен. Хемофилията на Бурак е като бонус към кошмара.
Ще умре ли Бурак? Да се чудиш кое е по-добре. Да се сбъдне или не и този кошмар.
Относно нещата, които са "забравени" от предния сезон, не храня голяма надежда,
че ще се върнат към тези моменти - за дипломата на Йекта, шофьора на Лячин, ...
А, да, и на онова журналистче, дето предаде от умрял писмо - флашката от умрелия Енгин.
Най-много, като в началото на последната серия, на бързи обороти да ни превъртят стари кадри,
както направиха с Йекта. Кой разбрал, кой се сетил, кой навързал нещата, ... Толкова.
И все пак ми се струва, че Бурак ще оживее, за да продължи сбъдването на кошмарите.
А, може и друг да продължи, вместо него ... Не е да няма мегдан някой друг да "изпъкне".
Енгин си отиде, но пък я колко по-голям психар се пръкна. Кошмар.
Няма да се учудя, ако Бурак дори и умрял, докара Джейлин до състояние да убие Ългаз.
Подобно беше и намерението на Енгин - Джейлин да бъде обвинена в убийство.
Но смятам, че Ългаз ще е предвидил този ход на Бурак и ще му скрои номер.
Ще минем през деветте кръга на ада и много от кошмарите ще се сбъднат!!!
Но един кошмар не бива да се сбъдне!!! Трябва да се стигне до Присъда!!!

# 662
  • Кърджали
Аз не виждам с какво например шофьор -любовник на Лачин ще допринесе за историята,или па онзи журналист.
Така че и д потънат в небитието не ми пречи. Да не би и в реалността ни да сме наясно какво се случва с живота на всеки, който от време на време се появяват в живота си.  Всеки си изигра своята роля за историята в момента и освободи терена.
Има малък шанс довечера да приключа серията. Но ще е по-вероятно утре към обяд....

# 663
Привет, момичета,
относно дипломата - дадоха да се разбере че няма как да се докаже - нали самия Джунейт го обясни. Не ми се вярва да се върнат на това.
Любовника на Лачин - то там няма какво повече да се каже, връзката приключи .....
Бурак - май му е рано да се гътва. Мисля че той ще остане поне до прословутите 6 месеца - няма как да не е замесен в това.
Хубав есенен ден на всички ви !

# 664
  • Кърджали

Присъда еп 41 (сезон 2, еп 7)
Бг превод: Александра

В Телеграм: https:-spam302-/prisyda/134
В Upfıles: https://upfiles.mobi/d/a610
Във Видеа: https://videa.hu/videok/film-animacio/41-2-7-5E87Iks6AkQd3oIs
Във ВК: https://vk.com/wall609002571_423

# 665
  • AMS

Благодаря за преводите и коментарите!!!

"Какво ще прави сега Ългаз?" >>>

# 666
Алекс, благодаря за поредния преведен епизод! Flowers Bouquet
За споделеното! Flowers Bouquet

Пънар днес е рожденичка - да е здрава, щастлива и много успешна! Heart Flowers Rose

Поздрави от акаунта и от колеги

Репортаж от партито за рождения ѝ ден

От стори в ИГ на Сема и Пънар

и на Уур - май там снимат днес; от Мехмет

От премиерата на филма "Съкровище" с Шюкран Овалъ, Боран Кузум, Серкан Кескин и др.

От днес филмът е по киноекраните в Турция.

От екипа на "Присъда" на премиерата забелязах само Джезми Баскън - Мердан.

# 667
  • Кърджали
ПРИСЪДА еп 42
📝Озет:
 "... Всъщност простреляният съм аз,
ти напразно умираш..."
Едже Айхан
Ългаз най-накрая е открил търсеният от дни убиец от кладенеца и макар без да иска (по принуда) го е прострелял. Сега от една страна се бори със съвестта си че може е убил човек, макар и без да е искал, от друга - опасността за живота на приятеля му Ерен. Всичко това го кара да се самообвинява и самокритикува.
Макар и всичко да показва че случилото се е по време на акция и опит за бягство, срещу тях е Йекта, който е специализиран в това да мъти водата.
За Йекта, който този път е привлякъл на своя страна богат човек, нещата вървят както той иска.  Опитите му да извърти случилото се в негова ползва ще дадат плодове и всички ще бъдат изправени пред неочаквана изненада.
Сега когато и неговата репутация, и тази на приятелите му е поставена под въпрос, има голяма нужда от Джейлин.А сега ме само те двамата, а всички обичани от тях хора имат много за губене и ще имат нужда от нов план за да се изправят след всичко това

Честита да е прекрасната и талантлива Пънар Дениз! Да греят от щастие очите ѝ, да постига нови върхове!

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 13:16 от Aлекcандрa

# 668
  • София
Здравейте, момичета!
Днес е прекрасен дан, защото великолепната Пънар има рожден ден!

Да е жива и здрава, много щастлива и много успехи в професията!

# 669
Честит рожден ден на Пънар Дениз -
най-нежната красавица в турското кино днес!

Пожелавам й да продължи шеметната си кариера в киното и рекламата
както досега! Следващата стъпка очаквам да е един голям концерт,
за да се насладим и на прекрасния й глас! Gift Heart

# 670
Алекс, благодаря! Flowers Bouquet
Още няколко снимки от еп. 42

# 671
Честит празник на нашата Пънар и от мен на патерици
Тези дни много съм натоварена и въобще нямам време за нищо едва смогвам да гледам това което следя да видим какво са ни подготвили за довечера...
Благодаря за всичко споделено ❤️

# 672
  • Кърджали
Сладък ли, сладък....

Пънар

За Ългаз е неизбежна самозащита, за Йекта - възможност за отмъщение

Това ме разсмя посред нощите
Как да откриеш фен на Присъда

Аз докато съм в очакване на новата серия съм се захванала да преведа онези две серии от първи сезон, които все още ги няма с мой превод ( като имам предвид какво ме чака  довечера да превеждам 28ма серия точно тези дни си е чиста проба мазохизъм, ама  ината си е имат)

# 673
Каан е бебче и същевременно огън
Луда работа

# 674
  • Кърджали

Съвест

Общи условия

Активация на акаунт