Магията на изтока - тема 68

• 23 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Каква презентация Scream
Чак да ти се догледа медицинско.
Макар,че в този случай можеха да минат само с

# 361
Изгледах  Корееда, La verite.Нещо не беше моят филм.

# 362
  • MJF
Sause baus! и ти ли?!

Гледай ти каква стана , аз от съвсем туткащите се към този филм Thinking
SmileWink

Върнах се да изчета анонса на тв канала за японския сериал. То каквото и да напишат разликата м/у това на екрана и нашата реалност ще е повече от фрапантна. Факт.
Tuon е права, така и така за сериали иде реч, та по - добре по визиите и прочие както си знаят да карат....
Ама да не давам много акъл де щото поне вече 2 деситилетия "телевизия не гледам".

ooooh! отварям сега "моя основен далекоизточен ресурс" и гледам прясно качен Shoujiki Fudousan (2022) Episode 10   https://www1.dramacool.ee/ и сигурно 3 секунди мислех "хм, че аз май приключих с това заглавие", после се сетих че се наложи да си го доледам на руски. Щото последния епизод ......у ряката. Ей го на , след 2 месеца качен.Mr. Green не е смешно.
Ямапи като нищо може да продължи на моя екран от брокер в лекар Mr. Green

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 11:26 от Шошулчо

# 363
  • вятърничава
Я,какъв тъжен Ямапи след 10г в докторската професия Grinning

Шош, започнах Ichikei's Crow: The Criminal Court Judges, ама нещо не ме впечатли еп.1.Следващите по-интересни ли са,направо се чудя дали да му дам втори шанс (
Ха,в момента снимат и филм продължение Ichikei no Karasu , трябва да излезе 2023г.

Виж My Sister/Boku no Neechan ми хареса,извъртях няколко епизода набързо.

И Again My Life еп.1.Чакам да се развие историята, започна почти като Lawless Lawyer.Толкова ли не могат да измислят нещо по-различно или това е много вървежно! Нещо криминалетата ни ми вървят в жегите, залитам все по по-леките жанрове.

Today's Webtoon 1 и 2, харесва ми,защото участват много актьори,които са ми симпатични.Daniel Choi кво да не му харесаш.За начало бива!

# 364
Днес започва Poong, The Joseon Psychiatrist.

KARD - Ring The Alarm

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 15:50 от 2в1

# 365
  • MJF
E не. Мини поне първите 3 серии на  Ichikei's Crow: The Criminal Court Judges. Та то в първи епизод сигурно са маркирали само героите- те не са малко. Може дори още да не е станало и дума за племенника на съдия Ирума, а той е такъв главен герой Smile. Един от чаровете на това заглавие беше и това че почна бавно а неусетно стана интересно след първите 2-3 серии вече като поопозна зрителя не малкото герои, а те в не малката си част са и чешити. И въобще не са ясни само от един епизод. Мда , скоро разбрах от ukio че ни готвят продължение Satisfied . То си има потенциал за цял втори сезон. Хехе сега се сетих за каша с гарвана във всеки епизод и чукчето, голяма шаренийка Mr. Green . Сетих се че имаше и куче бонус на няколко пъти из сериите.

My Sister/Boku no Neechan до сега поне 20 пъти да съм го изгледала ако бе готов и ако не ме бе сецнала Smile . Щото го нападнах без въобще да забележа/знам че превода на руски още не е до края. Добре че каза , щото си представям какво щеше да е ако го бях минала анблок 8 серии и тогава разбера че има още 2 ама всъщност ги няма за мен Rolling Eyes. . Та , сега се правя че съм си забравила и съм стопирала на епизод 6 ако не бъркам.
Хару Куроки я гледам и в Gossip: What She Wants to Know - превода му на английски върви в темп по епизод на високосна.
А и  в последния ми филм The Last 10 Years

.....въобще Хару видно снима правилно ......."гледам". Соча я за пример на една камара симпатични ми "муцуни", които се мотаят  има няма по "не гледам" Wink

2в1, я кажи ти гледали ли си тоз The Truth на Корееда?  Така де, да знам ако съм последна. В такъв случай може още да се помотая спокойно. Wink

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 16:14 от Шошулчо

# 366
  • Там, където мечтите се сбъдват
The Truth на Корееда ми хареса. Засяга не просто отношенията майка-дъщеря, но и границата между професионален и личен живот на актьора или по-скоро липсата ѝ. Хареса ми и препратката за това, че често спомените ни се променят с времето, след като върху тях се наслагват емоции и преживявания. Разбира се имаше и странности, незавършени сюжети, знам, че на ММ няма да му хареса:)

# 367
  • MJF
Така , така , зареждам го The Truth Smiley

Я да не губите форма, а и сезон 22-23 във фигурното започва днес, смешно или не така се броят те в този спорт. Та на наш Шома новата волна програма в гала вариант.
    Air on the G String by Johann Sebastian Bach
+Mea tormenta, properateby Johann Adolph Hasse , choreo. by Kenji Miyamoto

# 368
Шош Hug нали знаеш,че няма как да изгледаме всички филми и сериали?Знам,че опитите продължават,но един филм повече или по-малко няма значение.Не е за сега.За лятото си трябва нещо весело и свежо.Гледай кънки и се разхлаждай Ice Cream Icecream

Какъв емотикон има във форума Dango Чак сега му обръщам внимание,а е толкова наш - данго

# 369
Шоши, спокойно. Не съм гледала The Truth, но ще послушам Tuon и ще го оставя за по-нататък.

Прочетох, че вече няма да се наслаждаваме на изпълненията на Юзу в състезания.

# 370
  • вятърничава
Прочетох, че вече няма да се наслаждаваме на изпълненията на Юзу в състезания.

Е не, шъ скоча от високо Sob 😫

# 371
  • MJF
Мда Юзу се пенсионира от състезателното фигурно, обяви го на 19-и юли. Аз спокойно се отнесох към новината защото беше напълно очаквана. След ОИ 2018 всяко негово излизане на състезателния лед за мен бе бонус. Еле пък за капак и цялата ковид-каша. Това че продължи  и завърши постковидно олицикъла 2018-2022 също гооолям бонус. Та така сумати подаръци един вид получих от него. Напълно съм удовлетворена и в мир с този факт.

2в1, ти гледаш ли всъщност  Extraordinary Attorney Woo (2022)?
Сега го почнах. Изгледах първи епизод. И започнах 2 но бая смях още в самото му начало а сценката на нашия приятел  Yun Ju-Sang в адвокатската кантора с искането за компенсация и как преговаря ме довърши hahaha . Явно тепърва ще го довърша, не днес, прекалено се развеселих.

Интересен първи епизод. Тази цялата тема за китовете мноооого силно ме подсети за нещо конкретно но не знам дали Tuon ще се сети. Та сетих се че Tuon ми препоръча и "заедно" гледахме един много готин късометражен корейски филм където имаше нещо с автобус и рисувани китове/ кит.

В първи епизод забелязах че в ролята на съдията е Kim Hak-Sun, който гледах в Crazy Love скоро с много симпатичен ми герой. А се чудех там как пък до сега не ми е попадал на екрана. Та ей на , по поръчка Smiley

Ок, успокойх се  ooooh! и ясно за The Truth. Нека хубаво се "маринова". Ясно че и до него все ще стигна, няма къде да ми избяга Корееда, дори и в Холивуд да се мерне, но не е в негов интерес де, достатъчно се е разшетал напоследък. Naughty
Wink

# 372
Шош,Summer Bus е късометражния.И аз си спомням,че ми хареса.

# 373
Наваксах с епизодите и го гледам текущо Hands V.
А за казуса с компенсацията за провалената сватба ще бъдеш изненадана на финала Wink.

# 374
  • MJF
Eeee, точно този Satisfied . И сега се порицах щото видях че в imbd не съм го маркирала и оценила. Коригирано,   добре се получи.

В  Extraordinary Attorney Woo ГГ има някое от състоянията които минават под общия термин аутизъм. И има една тема - фикс - китове а и въображение голямо пак с всичко де е китове. Ако почне да говори за тях трудно спира. Абсолютен китолог е до най-малките подробности, но вместо зоолог е адвокат.
Ок, 2в1. Определено ми е много интересно началото така че и аз ще наваксам за нула време най-вероятно. Сега се сещам че снощи и друго ме развесели.
Скрит текст:
ГГ по закон закусва кимбап, методично, с определен алгоритъм. Обаче татко ѝ сменил рецептата и натикал някаква неподходяща шунка. Поспориха. Смешното беше как бе оставена чинията от ГГ с тез парченца шунка в съответния ред. Smiley
Снощи реших че няма да "чукна" в търсачката да проверя актрисата в главната женска роля къде и дали съм я гледала. Първо реших да се понапъна. Но засега неуспешно. Като си догледам втори епизод пак ще опитам Smiley

Tuon, да не излезе че имаме емотикон тук и на кимбап/суши, трябва и аз да ги разгледам тез, не съм го правила щото от както ми махнаха онзи с който се местих от тема в тема ......са в немилост. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт