На пазар във Варна - тема 69

• 44 994
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета, може ли да споделите откъде мога да купя качествени възглавници за сън за деца. Благодаря предварително!

# 376
Като споменахте Годзила, отвориха ли тази на плажа? Последно преди две седмици минавах и не работеше.

# 377
  • Варна
Здравейте момичета, може ли да споделите откъде мога да купя качествени възглавници за сън за деца. Благодаря предварително!

Купувала съм от Юск. Специална, за деца беше, но беше за подарък и отзиви нямам.

# 378
  • Под Слънцето
Прескочихме Годзила, та не мога да дам отзив. Аз бях тази, която се противеше да ходим там. Благодарение на един денонощен магазин, се сдобихме с всички налични кюфтета и кебапчета и си се прибрахме в нас.

# 379
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Като споменахте Годзила, отвориха ли тази на плажа? Последно преди две седмици минавах и не работеше.
Вчера се разходихме до крайбрежната и Годзила не работеше. Едва ли ще отвори.

# 380
Вчера се разходихме до крайбрежната и Годзила не работеше. Едва ли ще отвори.
Няма да е голяма загуба. Преди година , две бяхме там една вечер, такива болки в корема както след тяхната храна не помня да съм имала.

# 381
  • Варна
В тази връзка,къде по ивицата хапвате задоволително и в приятна обстановка ?

# 382
От 2-3 години не бях сядала в Годзила и преди 2 седмици бях в тази в Делта мол. Порциите на основното бяха много малки, мисля че въобще не отговаряха на грамажа посочен в менюто. А салатата, която взехме, беше много безвкусна, нищо от поръчаното не оправда цените им.
По крайбрежната алея, харесвам БМ Залива, но това лято още не съм сядала там, Старият Чинар също харесвам.

# 383
  • Варна
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02e8bRQG8cjWYqn … ource=feed_mobile

Оставям това тук, защото мисля, че е важно за доста хора.

# 384
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02e8bRQG8cjWYqn … ource=feed_mobile

Това не е от сега.
В рамките на три седмици два пъти хващам 409 от делфинариума до срвастопол и двата пъти една жена с кочан билети ме сваля още на следващата спирка, защото нямало как да си купя билет с пластикова карта. Очаквам, че ще им умре линията

# 385
Тоест може само на място в автобуса да си купиш билет, така ли? 1.60лв?

# 386
На Печката хубава ли е храната?Другата седмица се каним да ходим по женски.

# 387
Да, любимо заведение на крайбрежната ни е.

# 388

Това не е от сега.
В рамките на три седмици два пъти хващам 409 от делфинариума до срвастопол и двата пъти една жена с кочан билети ме сваля още на следващата спирка, защото нямало как да си купя билет с пластикова карта. Очаквам, че ще им умре линията
Няма как да се скапе линията. При продажба на билети от кочан се влияе силно върху гратисчиите,
т.е. всички са принудени да си купят билет. Има много начини да се влияе върху пътниците и да си
плащат билетите, ама на българина не му се занимава.
Пластиковата карта не е панацея. Има места където не се приема плащане с такава , а само в кеш.
При това от години такава е практиката и няма да се промени.

# 389
  • Варна

Супер е.Едно от малкото заведения, в които ходим.

Общи условия

Активация на акаунт