На пазар във Варна - тема 69

• 44 948
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Всички торти са с полуфабрикати, няма значение как изглеждат отвън. Боклуци!
Качествено - правиш блатове, бъркаш сметана или яйчен крем и е истинско.

# 496
От много години за семейни поводи (много парчета) поръчвам от сладкарница Мечо Пух на ул.Княз Николаевич. Добре им са цените, като чувам от познати какви пари са им вземали на други места...Гостите винаги са коментирали, че им харесва тортата, така че си продължавам аз там и експерименти не си правя другаде. Grinning

# 497
Днес видях някаква сладкарница отварят около нас "При чичо Иво" или "Чичо Иво" нещо такова.Но още зареждат витрини.
Аз от Амбелино съм вземала торта с ром,стафиди и шоколадов крем и беше много вкусна.Цените им мисля не са колкото на Крамер,даже в никой случай.

# 498
  • Варна
Сладкарница Милена - зад Гранд Мол. Имат голям оборот и нещата винаги са пресни. Със сигурност са полуфабрикати за тези цени,  но за мен са вкусни, а еклерите им са уникални. Почиват в сряда и неделя.

# 499
Снежанка и седемте джуджета, в Цветния. Редовно за поводи взимаме 8 парчета торта последно преди месец беше 12-13лв.
Блатовете си пекат те, според мен, защото мирише на печени сладки Simple Smile

# 500
  • Варна
Има ли тук работещ във Виваком?

# 501
  • В центъра на моретата
Торти съм купувала и от “Дъга”, и от Мечо Пух”, и от “Амбелино”. На последните две цените са по-ниски, а тортите  прилични. “Дъга” имат нов магазин на ъгъла на улиците “Сливница” и “Цар Асен”, а също така имат и сайт . “При чичо Иво” го видях и аз, но не работеше още. Сещам се за “Юлинел” и бившата Синчец, но нямам впечатления за тях.

# 502
  • Варна
В магазина на Морска гара имат ли ваучери за подарък?

# 503
Продават ваучери с посочена от Вас сума. Има и срок, в който трябва да се използва. Не помня точно какъв беше.

# 504
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние също сме процес на търсене на торта. Ходихме до Синчец-ужасни са на вид. Анико се казва фирмата. Почти сме решили да поръчаме от Маргарита. Торта от 16 парчета по спомен е от порядъка на 40-50лв.Детето склони да поръчаме такава, даже опитахме на място. Тортите с фондан са им от 6лв.парчето и нагоре. В Атлант също правят хубави торти, но някои пак да цифра, а и нас не ни устройва.

# 505
Препоръчвам Сладучи или Домашните торти на Мария.
На работа ни бяха почерпили с много вкусна торта, доколкото разбрах е от майстор сладкар Шеф Секулидис.
Но така и не разбрах къде ги продава.
https://dariknews.bg/regioni/varna/varnenec-syzdava-unikalni-tor … ni-snimki-2077261

Уникална беше тортата!

# 506
Ние също сме процес на търсене на торта. Ходихме до Синчец-ужасни са на вид. Анико се казва фирмата.
Дали са същите Анико, като сладкарницата на Владислав, между Макдрайв и автогарата. Обожавах тарталетите им и преди често вземах за офиса да се черпим. Вече са ми далеко и би било добре Синчец да зареждат от тях.
Добавям:
Преди 2 месеца поръчах "сурова торта" от Обнова. Около 17лв бяха 6 парчета, което не е зле, предвид какво има вътре, очаквах да е много повече като цена. Беше много, много вкусна. Бях решила, че ще отслабвам тогава, ама после рЕзко размислих... Grinning

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 12:22 от OwlKitty

# 507
  • Варна
На работа ни бяха почерпили с много вкусна торта, доколкото разбрах е от майстор сладкар Шеф Секулидис.
Но така и не разбрах къде ги продава. Уникална беше тортата!
Има сайт и цената на парче е 6 лв.
http://sekulidis.com/%d1%82%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b8

# 508
  • Варна
За Секулидис и аз чух добри отзиви. Скоро ще поръчам. Някъде срещу Черно море е.

# 509
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние също сме процес на търсене на торта. Ходихме до Синчец-ужасни са на вид. Анико се казва фирмата.
Дали са същите Анико, като сладкарницата на Владислав, между Макдрайв и автогарата. Обожавах тарталетите им и преди често вземах за офиса да се черпим. Вече са ми далеко и би било добре Синчец да зареждат от тях.
Добавям:
Преди 2 месеца поръчах "сурова торта" от Обнова. Около 17лв бяха 6 парчета, което не е зле, предвид какво има вътре, очаквах да е много повече като цена. Беше много, много вкусна. Бях решила, че ще отслабвам тогава, ама после рЕзко размислих... Grinning
Да, същите са защото на каталога пишеше и другия обект, който е на Владислав.

Общи условия

Активация на акаунт