Печка Electrolux с еър фрайър

• 484
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, купих си печка с функция на фурната Еър фрайър. Но... нещо не ми се получават продуктите, така както очаквам , хрупкави. Особено зеленчуци. Тиквички, картофи... Честно казано не мога да разбера как точно, на кое ниво, на колко градуса да ги пека, колко време... Моля, ако някой има опит с такава фурна да ми даде съвет. Много ми се иска да я ползвам, но не зная как. Благодаря предварително.

# 1
Моята е AEG и предполагам говорите за функция "Готвене с топъл въздух". Трябва да са в тава, която има пролуки, макар че за някои продукти по-добре да са в обикновената. Не ми заменя на 100% еър фраера (Филипс) - примерно в него картофите са повече като пържени, но пък във фурната на тази функция тиквичките стават много по-добре. Обикновено на средно ниво ги слагам. В книжката ми с упътване има точни инструкции кое къде и колко да се пече, вижте дали нямате нещо подобно, или в сайт, в мобилно приложение...

# 2
Благодаря. В книжката има описание, но понеже не се получава точно, както си го представям, мислех че аз нещо не правя правилно. Пак ще пробвам 😊, докато се получи.

# 3
Обикновени картофи няма как да станат като пържени. Това с еърфрайра е за полуфабрикати, бланширани картофи, позапържени пилешки хапки... Ей такива. Иначе като пържени абсурд.
А и рекламите и действителността нямат общо ..

# 4
Търся по-скоро ефекта на "чипс". Не на пържените храни. Дали да пека по-дълго време на ниска температура или за по-кратко време на висока температура. 😊

Общи условия

Активация на акаунт