На пазар във Варна - тема 69

• 44 918
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
И от мен глас за Сладучи, също и sweet rose. Цените са от около 4,60 до към 5-5,20 на парче, за мен е нормално предвид продуктите, които използват. Пробвах тези срещу св. Анна, не ми харесаха. Sweet Parmy горе-долу стават, там една испанска торта ми хареса, но тя пък е твърде течна. Бих пробвала и тези Секулидис.

# 511
  • Варна
Анико за мен са изделия, които да хапнеш просто, ако ти се хапва нещо супер прясно и без претенции. Цените им са много ниски, визирам обекта на Владислав, асортимента е като на старите сладкарници- кошнички, скалички, рула, пастички. Често хапваме у дома. За представителна торта, бюджетна, за пореден път препоръчвам Амбелино, личи си, че влагат качествени продукти, визията за мен също е на ниво.

# 512
В магазина на Морска гара имат ли ваучери за подарък?

Продават ваучери с посочена от Вас сума. Има и срок, в който трябва да се използва. Не помня точно какъв беше.

Три месеца от датата на закупуване.

# 513
Здравейте! Някой знае ли къде във Варна продават гримове Кико?

# 514
Къде би било вероятно да има списание Образование специализация в чужбина?

# 515
  • София
Търся препоръки за студио за оформяне на вежди в района на Чаталджа.

# 516
Къде би било вероятно да има списание Образование специализация в чужбина?
В регионалната библиотека при периодичния печат.

# 517
  • Под Слънцето
Търся препоръки за студио за оформяне на вежди в района на Чаталджа.

Нуша върши чудеса с моите Wink 0898 541401 Между цветята и Кокалчето е.

# 518
Може ли мнение за Боян Кръстев кардиолог?Личната настоява мъжът ми да отиде при него ,а той си има кардиолог и се подобри доста,но тя настоява за този Кръстев.Преглеждал в Хелиос.

# 519
  • Под Слънцето
Дайте акъл от де да купя тур.  газова бутилка от тези червените за у дома.
Гледах във Вулкан, но не ми харесват нещо. Дали има по Алати? Ще се кача да видя по-късно.. ама трябва да купя, че и проверката от преди 5 г е изтекла и бутилката вече се  е амортизирала.

# 520
  • Варна
Червените са великотърновските на Колос и МСМ газ, масово са те по железариите.
Във Ведагаз до входа на автогарата са по-различни, освен българските има едни сини, полски.
 П.п. във всички строителни хипермаркети има, но май са българските.

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 17:10 от tina_vn

# 521
Момичета , моля за препоръка за добър гастроентеролог за възрастен който работи с направление?

# 522
  • Под Слънцето
Пфу . Слязох до пазара, чекнах няколкото железарии по Баба Тонка и гаража на арменците зад Била.. Ми няма да е от там. Отидох на автогарата, но закъснях. Преди , мисля си, и газостанцията беше 24/7, а в 19 без малко не работеше и портала беше оключен. Дори бакшиши се бяха навряли на стоянка там. Утре няма да се моткам след работа, а директно ще ида. Благодаря за насоките!

# 523
  • Варна
Момичета , моля за препоръка за добър гастроентеролог за възрастен който работи с направление?

Наскоро бях при д-р Янков в Сити Клиник, стори ми се читав.

# 524
  • Варна

Наскоро бях при д-р Янков в Сити Клиник, стори ми се читав.
Още един глас за него.

Общи условия

Активация на акаунт