На пазар във Варна - тема 69

• 44 918
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте момичета! Препоръчайте ми добра пекарна за хубав пълнозърнест хляб.
За мен най-хубав е хляба на " Майстор Миро", пекарната се намира под Синия пазар, аз купувам предимно техния хляб от лимец от магазина на Родопа Милк под сладкарница Синчец.

# 556

Допълнително да попитам за препоръка - трябва ми някой, който извозва неработещи ел.уреди. Трябва да се освободим от стари хладилник, фризер и една сушилня. Видях някълко обяви в интернет. Предпочитам да не ми идват мургави момчета в извънградския имот, за това моля за проверена информация.
ние ползваме тези
Макметал 08814100, последната година идват в рамките на две седмици. По едно време даваха ваучер за технополис май беше, но последните два пъти не ни дадоха нищо, което за нас не е никакъв проблем.

# 557
  • Под Слънцето
По принцип всяка община има график за извозване на опасни битови отпадъци и тези се числят към тях. Вижте в сайта на вашето кметство. Поне 2 пъти в годината го оранизират.

# 558
  • Варна.
По принцип всяка община има график за извозване на опасни битови отпадъци и тези се числят към тях. Вижте в сайта на вашето кметство. Поне 2 пъти в годината го оранизират.
Благодаря за полезната информация. Погледнах в сайта на Обина Варна, не два пъти в годината, ами по графика, който са дали е почти през ден. Хубаво, но аз до мястото на извозване, т.е. до контейнерите не мога да ги занеса, защото сме във вилна зона и са отдалечени.
Ще ползвам информацията на Реге, за което също благодаря!

# 559
  • Варна
MissNoir, екстракта от гроздови семки са ми го купували от магазина на grosko  във Варна, в Младост някъде е. Адресът го има в сайта.

# 560
  • Варна
MissNoir, екстракта от гроздови семки са ми го купували от магазина на grosko  във Варна, в Младост някъде е. Адресът го има в сайта.
Благодаря, но в сайта не пише адрес във Варна.

# 561
Пробвай по телефона

089 555 6581

# 562
  • Варна

Ул. Поп Димитър 7

# 563
За какво го прилагате това масло?

# 564
# 565
Къде да си занеса лаптопа на ремонт?
Без никакви индикации за проблем,просто изгасна и край.
Добро утро в неделя!

# 566
  • Варна
Ако искаш, мога да ти дам на лс координати на човека, който ми поддържа от години всичките компютри и лаптопи. Добър е и с хардуерната част, и със софтуерната, не дере кожи. Като локация офисът му е на Генералите. Обаче в неделя определено не работи Simple Smile

# 567
И аз имам един,малко пари взема и работи добре ,но е във Виница

# 568
Хай,ще съм благодарна за координати.
Най рано във вторник,ще отида.И дано става,че няма и пет дни, изпразних и телефона и апарата от всички снимки.😣

# 569
Мярнах билборд в района на кв. Чайка с реклама за концерт на Васил Найденов, не съм сигурна за датата, май беше 21.07, но не видях къде ще пее, някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт