На пазар във Варна - тема 69

• 44 909
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Но казусът е леко ненормален. Първо нямам представа ще литнат ли изобщо с тези стачки из Европа и дали ще кацне навреме , за да вземам час. И първо щял да се накара, а мотора е прибран чак на село. Т.е. не мога да го вържа с час.
Можеш !
Записваш час, като предупреждаваш,че пациента е в чужбина и евентуално може да го преместите във времето поради възможни проблеми с полетите. Ако такова нещо стане, ще знаеш няколко дни по-рано и съвсем културни ще се обадиш да промениш датата или да откажеш за момента поради независещи от теб обстоятелствата.
Колкото до това,че искал да се накара - като му извадят гвоздеите - тогава да кара. Здравето му е по-важно.

# 586
  • Варна
Ох, Лане, не говори така 😋

# 587
  • Под Слънцето
Аха, Хайче, ти  ги разбираш Wink

Избрах да звъня в Хелиос утре сутрин и дано се докопам до тел. на доктора. После вече всичко в движение ще се натъкмява.

# 588
За Веско Маринов може би да мога да намеря два безплатни билета.Ще питам,но пишете ми ако имате интерес наистина.

Ако няма други желаещи, аз проявявам интерес. Бих завела баба си.

# 589
  • Под Слънцето
Забравих да благодаря на tina_vn за насоките за газова бутилка. Наистина сред морето от предлагани български такива, открих във Ведагаз полска. Малко яко кинти- 83 лв за  5 килограмова, но намерих такава, каквато се изискваше по разпоредбите на мама. Отново  благодаря!  И всеки да помага с инфо каквото може и му е минало през главата. Wink

# 590
За Веско Маринов може би да мога да намеря два безплатни билета.Ще питам,но пишете ми ако имате интерес наистина.

Ако няма други желаещи, аз проявявам интерес. Бих завела баба си.
Още утре ще питам

# 591
  • Варна
Препоръчайте ми къде да дам за превод на английски медицински документи - епикриза, резултат от хистология, разчитане на образни изследвания.

# 592
Препоръчайте ми къде да дам за превод на английски медицински документи - епикриза, резултат от хистология, разчитане на образни изследвания.
За важни документи ползвам Спийк на ул.Иван Вазов 30. Преди 10г носих и медицински документи. Ако има нещо по-специфично като изискване го споделете с госпожата която приема документите. Тя е много добре запозната кое, къде, как и ако няма да ви свърши добре работата, няма да се наеме.

# 593
Не мога да открия къде да проверя кога изтича едногодишния абонамент на кола в синята зона.
Рових в сайта на общината, но нищо не открих. Идеи?

# 594
  • Варна.
Не мога да открия къде да проверя кога изтича едногодишния абонамент на кола в синята зона.
Рових в сайта на общината, но нищо не открих. Идеи?
Питаш по телефона (сайта на Синя зона гледа ли?) или отиваш в офиса им до Нептун и питаш на гишето. Спираш тяхна кола и питаш служителите.

# 595
  • Варна
Онлайн не може. По споменатите начини от Dika или по бележката за плащането на абонамента, там е написан срока му.
Ако сте го започнали със стартирането на синя зона ще е до октомври заради 2та месеца удължаване от пандемията.

# 596
  • Варна.

Допълнително да попитам за препоръка - трябва ми някой, който извозва неработещи ел.уреди. Трябва да се освободим от стари хладилник, фризер и една сушилня. Видях някълко обяви в интернет. Предпочитам да не ми идват мургави момчета в извънградския имот, за това моля за проверена информация.
ние ползваме тези
Макметал 08814100, последната година идват в рамките на две седмици. По едно време даваха ваучер за технополис май беше, но последните два пъти не ни дадоха нищо, което за нас не е никакъв проблем.
Обадих им се вчера, днес дойдоха и взеха всичко. Още по телефона ми казаха, че извозването е безвъзмездно.

# 597
За работещите на центъра, ако сте с кола и няма къде са паркирате кой е най-удачния вариант: месечен абонамент синя зона или някакъв паркинг? Този на дупката колко му е месечния наем?

# 598
Търся денонощен паркинг в района на Община Варна. Бихте ли ме насочили?

# 599
  • Варна
Търся денонощен паркинг в района на Община Варна. Бихте ли ме насочили?
DAMA-BG, по друг повод на този линк https://www.varnaparking.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B … D0%B5%D1%82%D0%BE попаднах днес на този списък:
Скрит текст:
Паркинг "Община Варна"
Брой паркоместа: 38 Адрес: ул. "Братя Миладинови“ 33 Работно време: 24 часа
Паркинг на пл. "Мусала"
Брой паркоместа: 55 Адрес: ул. "Преслав" и ул. "Хан Аспарух" Работно време: 24 часа
Паркинг "ЖП Гара"
Брой паркоместа: 138 Адрес: бул. "Приморски" и пл. "П.Славейков" Работно време: 24 часа
Паркинг "Бизнес хотел"
Брой паркоместа: 32 Адрес: ул. "Ал. Дякович" и ул. "Батак" Работно време: 24 часа
Паркинг "Роза"
Брой паркоместа: 110 Адрес: ул. "Роза" 36 Работно време: 24 часа
Паркинг "Мир"
Брой паркоместа: 47 Адрес: ул. "Мир" 17 Работно време: 24 часа
Паркинг "Студентска"
Брой паркоместа: 90 Адрес: ул. "Студентска" срещу ОУ "Черноризец Храбър" Работно време: 24 часа
Паркинг "Победа"
Брой паркоместа: 54 Адрес: ул. "Академик Андрей Сахаров" и ул. "Тодор Пенев" Работно време: 24 часа
Паркинг "Трошево"
Брой паркоместа: 52 Адрес: ул. "Младежка" и ул. "Тихомир" Работно време: 24 часа
Паркинг "Младост"
Брой паркоместа: 75 Адрес: бул. "Сливница" до блок № 147 Работно време: 24 часа
Паркинг "Аспарухово"
Брой паркоместа: 64 Адрес: ул. "инж. Каракулаков" 2 Работно време: 24 часа
Паркинг "Владиславово"
Брой паркоместа: 90 Адрес: ул. "Янко Мустаков" 401 Работно време: 24 часа

Общи условия

Активация на акаунт