Много е трудно в началото да намериш балансиран режим спрямо твоя организъм, понеже което е добро за един, невинаги е добро за друг.
В природата си има зърнени култури, които от време оно се консумират и не се свързват с грешно хранене. Грешките идват от там, че в купешкия хляб слагат всякакви .айна, които скапват човешкия организъм. Обмислям да започна да си пека сама хляба. Не искам да прекалявам с месо, то и не ми се яде повече от веднъж на ден, организмът си знае работата. Ключът от палатката е в баланса.
Човек всичко необходимо за тялото трябва да си набавя чрез храната (вече друго са случаите на заболявания, при които не се усвояват витамините и минералите от храната). Даже се чудя как може някои да се зобат с витамин Б12, при положение, че буквално прекаляват с месото дневно. Странна работа...