Трескаво гнездене е обхванало юлските мами! - Термин Юли 2022 - Тема 7

• 42 284
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
T0ysh0p,не знам колко е удачно, но ми хрумва, че можете, ако имате вариант, да пътувате, когато се поразхлади привечер. Не знам в колко най-късно изписват от болниците, за повечето в София чувам за часове от 12-16. В крайна сметка зависи и от деня, може да не е твърде горещ. Освен климатика и някакви сенници за стъкло/затъмнени стъкла биха били от голяма полза.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 23:58 от Bubblezz

# 376
Точно ви чета за разреждащите кръвта инжекции, аз днес ходих още една кортикостероидна да ми ударят, че поне да може да ми се съсирва кръвта. Редуваме бузите, предния път 3-4 дни ме боля д-то и сега се надявам, че ще е по- малко и ще сядам по- лесно 😁

# 377
Момичета ,от няколко дни усещам болки (31 г.с съм) мисля, че са в таза също и от двете страни на пубиса( не знам и аз как да го обясня), тези болки се появяват като поседя повечко права или седнала и предполагам са нормални. Но не знам до колко е нормално да изпитвам дискомфорт, когато съм права или седнала дори за кратък период от време. Единствено като лежа ми е добре.Някоя да има подобен проблем?
Другото ,което искам да попитам е как преценявате ,какъв размер бикини да си вземете за след раждането? 🙄

# 378
  • Замък сред облаците
Разтягат се сухожилията там, споко. Избягвай тия пози колкото можеш.
Аз все още си нося същото бельо като отпреди бременността, но са хипстър бикини на НМ като модел и са ми тамън.

# 379
Аз също си ползвам старото бельо. И бикините и прашките си ми стават. Но още се чудя дали да купя нови за в родилното, или да си взема моите си.

# 380
Бикините ги нося до под корема, макар да са дълбоки, предполагам, че няма да има разлика голяма, предвид че от дупето идва размерът на гащата Simple Smile

затова и аз съм си нагласила просто най-широките бикини, които имам. Вече ако съм секцио, може би ще опират малко, но едва ли ще е драма.

# 381
По принцип и аз си нося бельото от преди да забременея,но то е предимно прашки ,а в болницата ще ми трябват бикини. Днес влязох в един от сайтовете, от който си поръчвам бельо и просто не можах да преценя какъв размер да си взема. В момента прашките са ми М размер и ги нося под корема,а искам да си взема дълбоки бикини и може би трябва да са L размер.

# 382
Честно казано взимам 2та размера, ако се чудя. Дори и Л да са широки, пак можеш да си ги носиш след раждането в моментите когато си неразположена, а и същото се отнася и за М. Ако ще взимам бикини с висока талия, то ще взема М, т.к съм С-М, но главно взимам М за да са ми по- свободни и да не ме стягат. Евала, ако си ми разбрала логиката 😅
По принцип и аз си нося бельото от преди да забременея,но то е предимно прашки ,а в болницата ще ми трябват бикини. Днес влязох в един от сайтовете, от който си поръчвам бельо и просто не можах да преценя какъв размер да си взема. В момента прашките са ми М размер и ги нося под корема,а искам да си взема дълбоки бикини и може би трябва да са L размер.

# 383
  • гр.Пловдив
Момичета ,от няколко дни усещам болки (31 г.с съм) мисля, че са в таза също и от двете страни на пубиса( не знам и аз как да го обясня), тези болки се появяват като поседя повечко права или седнала и предполагам са нормални. Но не знам до колко е нормално да изпитвам дискомфорт, когато съм права или седнала дори за кратък период от време. Единствено като лежа ми е добре.Някоя да има подобен проблем?
Другото ,което искам да попитам е как преценявате ,какъв размер бикини да си вземете за след раждането? 🙄

Аз съм така от известно време,при ходене направо ме боде ,не мога да се разкрача -все едно съм правила шпагат и имам яка мускулна треска между чатала Frowning1

И на мен ми е добре само като лежа,то и затова станах 100кг No Mouth
Вече маратонките не мога да си ги обуя,праскам с джапанки,ръцете и те са ми станали като кебапчета ..

# 384
  • София
Аз съм с болки в срамната кост и сухожилията отстрани от 7 месец началото, направо е ужас.Точно както го описвате, все едно шпагат съм правила..  При мен обаче е главно като лежа и ставам. Както и болка в опашката, красота е като почнат да се редуват. Та, ходенето ми помага, но ако се заседя или залежа е ужас ставането после. Бикини нося от миналата бременност, изхвърилх с кеф всички прашки - сега не мога даже да ги гледам, нз защо така се отвратих, от хормони ли какво ли - нямам идея. Та сега се заредих с памучни бикини с лека дантела накрая, защото имам иначе сатенени, дантелени и грам не са ми удобни. Също така ми засилваха и течението, явно ме дразнеха. От както съм на памучни е друга работа. За след секциото имам едни бабешки килоти - бяха модерни по едно време, мм не може да ги гледа, ама само те ми държаха корема и не ми закачаха белега. Ето линк към тях - Еднократните гащи съм заклеймила след първото раждане, адски неудобни ми бяха, но с тези беше супер.
Вчера се мерих на кантара и го наказах под леглото да седи, вече съм +13 кг. Апетита ми е ужасен, така не съм била с баткото - направо не мога да се спра. Докато ям нещо и вече си представям как ще изям следващото нещо като приключа, после десертче, сладоледче, соленко, газирано. Това не съм аз направо, ноо се успокоявам, че остава още месец. Трудно ми е да си нося килограмите явно и само пуфтя, от жегите се измарям стршано много. Бих се закотвила в нас под климатика и никъде да не излизам до юли, ама с тоя тригодишен няма как да стане.
И последно - някой поръчвал ли е от https://eur.patpat.com/ ? Мисля да пусна една поръчка с дрешки летни за малката, че има малки размери, а тук е голям зор, както и една рокля за бременни за сватбата, на която ще ходя. Гледам доставката е 7 долара, четох, че идвало за 10-14 дни със Спиди.

# 385
Честито на новите бебчета, стискам палци всичко да е наред и бързо да се възстановят майките! Ама изтръпнах, и аз съм в 31-ва седмица.
А някой има ли отзиви от дрешките в simbioza.bg ? Памучни са, от Турция, добри цени....

# 386
Честито на новите бебчета, стискам палци всичко да е наред и бързо да се възстановят майките! Ама изтръпнах, и аз съм в 31-ва седмица.
А някой има ли отзиви от дрешките в simbioza.bg ? Памучни са, от Турция, добри цени....

Аз имам доста купени неща от Турция и всички са много хубав памук. След първо изпиране и гладене нищо не е мръднало. За сега това мога да кажа Simple Smile

# 387
А кой трябва да ме одобри за фейсбук групата. Написах си термин 15 август, който ми е, но с 2 бебенца съм сигурна, че ще бъда юлска мама

Ето линк: https://www.facebook.com/groups/182320294087443/?ref=share
Да, скрита е, на никой от приятелите ти няма да се покаже, че си в нея.
Честито за бебетата. Да наддават бързо е скоро да се прибират вкъщи.
Как се казва фейсбук групата? И поверителна ли е? Защото почти никой около мен не знае, че съм бременна.

# 388
Аз съм поръчвала от пат пат. Някой неща не си отговаряха на размера. От качеството съм доволна. Имам едни бодита размер 90, в които едва я няврях когато носеше размер 74.

Днес официално и аз излязох в 45 дневния. Връчиха ми документите с думите тези + личната карта и корема са най-необходимото за болницата Grinning
След 2 седмици ме вика пак. Гладна, че да пусна и изследвания. Каза да си направя кардиограма при личната да я добавим към документите и си поисках и направление за очен лекар. Та ми остава само очния, кардиограмата и нотариуса, че с ММ нямаме брак. Бебка е станала 2.300 кг. Да видим до края още колко ще натрупа.

M_lady, Фейсбук групата си има администратор, койно не е сред нас.

# 389
Аз съм поръчвала от пат пат. Някой неща не си отговаряха на размера. От качеството съм доволна. Имам едни бодита размер 90, в които едва я няврях когато носеше размер 74.

Днес официално и аз излязох в 45 дневния. Връчиха ми документите с думите тези + личната карта и корема са най-необходимото за болницата Grinning
След 2 седмици ме вика пак. Гладна, че да пусна и изследвания. Каза да си направя кардиограма при личната да я добавим към документите и си поисках и направление за очен лекар. Та ми остава само очния, кардиограмата и нотариуса, че с ММ нямаме брак. Бебка е станала 2.300 кг. Да видим до края още колко ще натрупа.

M_lady, Фейсбук групата си има администратор, койно не е сред нас.

fillme понеже спомена нотариус и това че с мъжа ти нямате брак, може ли да споделиш повече понеже и ние нямаме брак, а не съм запозната с процедурата. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт