Трескаво гнездене е обхванало юлските мами! - Термин Юли 2022 - Тема 7

• 42 286
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Ей, започва се! Първо бебче във фейсбук групата! 31+3 седмица, момиченце.

Стягайте се мами! Не остана.

# 361
Някаква информация как са майката и бебчето? Да са живи и здрави, дано всичко е наред!

Ей, започва се! Първо бебче във фейсбук групата! 31+3 седмица, момиченце.

Стягайте се мами! Не остана.

# 362
Появи се още една мама с момиченце. Родила на 21-ви в 33 седмица. Майките са добре, бебетата в кувиози. Първата е писала, че диша самостоятелно бебчето и е над 1,700 кг

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 15:04 от fillme

# 363
  • Замък сред облаците
Аз тъкмо вчера си мислех, че няма преждевременно родени и ме опровергаха. Да са живи и здрави!

# 364
Честито за бебетата. Да наддават бързо е скоро да се прибират вкъщи.
Как се казва фейсбук групата? И поверителна ли е? Защото почти никой около мен не знае, че съм бременна.

# 365
https://youtu.be/iXobGIUede4

Това клипче отговори на много мои въпроси, някъде бяхме коментирали и за късите ръкави и панталонки при новородените Simple Smile

# 366
Ето линк: https://www.facebook.com/groups/182320294087443/?ref=share
Да, скрита е, на никой от приятелите ти няма да се покаже, че си в нея.
Честито за бебетата. Да наддават бързо е скоро да се прибират вкъщи.
Как се казва фейсбук групата? И поверителна ли е? Защото почти никой около мен не знае, че съм бременна.

# 367
  • Замък сред облаците
Минах и вторите тонове днес, без УЗ този път. Другият четвъртък пак и ще ми издадат направление за раждане и обменна карта ❤ АГ каза че не ми дава преди 15.6 да раждам 😂 Подготвителните контракции и леките менструални били нормални, да не се претоварвам каза.

# 368
Минах и вторите тонове днес, без УЗ този път. Другият четвъртък пак и ще ми издадат направление за раждане и обменна карта ❤ АГ каза че не ми дава преди 15.6 да раждам 😂 Подготвителните контракции и леките менструални били нормални, да не се претоварвам каза.

йе йе Simple Smile то и след 15ти пак не остана Simple Smile  а каза ли ти как процедирате с инжекциите, трябвя ли да ги спираш/разреждаш Simple Smile

Аз днес ходих на анестезиолог в Тината и лекарката каза, че в най-лошия случай може да кървя малко повече, а ако финално е секцио да ги спра ден-два по-рано. Чил беше

# 369
  • Замък сред облаците
Не съм питала още, а пък с хематоложката чак на 15ти ще се виждаме.

# 370
Здравейте, дами! Искам да попитам как се транспортира новородено с лек автомобил? Правя планове да раждам в Пловдив, но съм от Ямбол. Терминът ми е на 15 юли.. предполагам ще е горещо.. и просто се притеснявам като се прибираме с малката беба. Сигурно ще ни отнеме 2-3 часа път в жегата, по магистралата..

# 371
T0ysh0p, в кошница за автомобил със спиране на всеки 40-60минути за почивка и вадене от кошницата, кърмене. И климатик за да не припадне шофьора. По-добре е от жега и отворени прозорци.

# 372
  • Замък сред облаците
В столче за кола с кошница за новородено. За климатика подкрепям също.

Ето повече информация: https://kidsonboard.bg/kakvo-stolche-da-izbera-za-bebeto/

# 373
Аз нямам търпение да спра инжекциите и вече имам зелена светлина за 15ти да ги спра. Сега ме е страх вече Joy макар предния път да ги спрях по-рано, но втората бременност се води по-рискова

# 374
Аз минавам на отчет. Днес бях на преглед 28+4. Бебките са добре, едната 1201г, а другата 1126г, успяла е доста да навакса. Шийката ми е 27мм, преди 10 дни беше 24мм

Общи условия

Активация на акаунт