Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 853
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
За парфюма- изтегляте със спринцовка и пълните празно шишенце, продават се

# 166

Здравейте,това са моите празни опаковки.Душ геловете са страхотни,пак бих купила,ако ги намалят.Интимните гелове ги редувам с други,но бих купила нещо по-медицинско като Vagisil,за периода на менопауза.Водата за уста е английския вариант на Парадонтакс,доволна съм,стяга венците и спира кървенето.

# 167

Само 3 неща от мен:
Спиралата е Miss Cop" 3 actions от Pick n dazzle. Не беше лоша, прави добър обем, но малко се размазва. Вече е напълно засъхнала. Кутията беше мистериозна и продуктите са пълен боклук, не съм очарована. Едва ли ще поръчам отново.
Гелът за зъбки е приятен, бебето го харесваше. Не помага за зъбобол, но поне харесваше вкуса му. Не бих купила,това беше подарък от баба.
Коприната на Chi e прекрасна, не утежнява, добре заглажда косата. Бих повторила.

# 168
  • София
Изпръскани до последна капка. Тези от горния ред подновени.

# 169

Clarity cleanseмини измиващ гел, който получих в кутия. Ставаше, миеше що-годе, обаче много химически ми миришеше на лимон. Няма да купя пълен размер.
Измиващ гел на Сефора AHA продуктът всъщност в 2 в 1, измиващ гел и тоник. Миришеше хубаво и измиваше, обаче имаше много странна консистенция, леко лигава, заради която няма да повторя.
Почистващо олио на Кларанс хубав продукт, почиства добре всякакъв грим, не оставя нищо за доизмиване. Сигурно ще повторя пак, след като свърши балсамът, който използвам в момента.

Балансиращ тоник Сефора много хубав продукт, използвах 2 опаковки от него и сигурно пак ще повторя. Единственият минус му е миризмата или по-скоро липсата на такава. Знам, че е по-добре да няма парфюм, но аз обичам козметичните продукти да имат приятен аромат.
Мицеларна водя Нюкс откритието на годината за мен! Знам, че не откривам топлата вода, ама да си кажа 😁 по принцип не обичам мицелни води, защото много минопъват кожата и са ми неприятни за ползване. Тази обаче беше в вдна кутия и реших да й дам шанс и останах очарована. Почиства безпроблемно много упорита спирала, ухае вълшебно и не опъва кожата.
Crème fraîche de beauté Nuxe хидратиращ крем за нормална към комбинирана кожа. Много съм доволна от този крем, правеше ми кожата много много мека, ще подновя.

# 170
Шампоан Garnier Botanic Therapy с овесено мляко
Скрит текст:

От години не бях ползвала шампоан на марката. Хареса ми - измива, без да е агресивен, не утежнява косата, прави я мека и ѝ придава блясък. Като цяло косата изглежда добре. Взех си втора опаковка.

Proderm измивен бебешки гел

Скрит текст:
Купен е в Гърция, защото нашият свърши непредвидено. Доста нежен, не дразни бебешката кожа, хареса ми.

Флорална вода от бяла роза - Алтея
Скрит текст:
Нежна и освежаваща,без типичната миризма на рози, която не харесвам. Хареса ми и бих си взела отново от същата.

Балсам за коса Doori Златен еликсир
Скрит текст:
Приятен е, използвах го, за да не се наелектризира косата и да улесни разресването - върши си работата. Поддържа я подредена и не я утежнява. Само миризмата е неприятна.

Небезизвестния рол он на Сиен
Скрит текст:
Супер продукт на супер цена, купувам го често. По нищо не отстъпва на другия ми фаворит - ролона на Юриаж.

Маска за коса Aussie
Скрит текст:
Дори не я доизхабих - не върши никаква работа и омазнява косата.

# 171
Маската може да я пробвате и като продукт преди измиване, преди да я хвърлите.

# 172
  • на последния етаж
- хареса ми този душ гел. Бих купила отново.

# 173
Май само аз се вмирисвам от рол он-а от Лидл:confused:

# 174
Май само аз се вмирисвам от рол он-а от Лидл:confused:
Не смеех да си призная. И аромата му ме дразни

# 175
  • София
Дъщеря ми се оплака от същото! Няма сериозен проблем с изпотяването. Миризмата на синия дезодорант е посредствена. От мен също не!

# 176
Дъщеря ми се оплака от същото! Няма сериозен проблем с изпотяването. Миризмата на синия дезодорант е посредствена. От мен също не!
И аз съм така, Рексона и Дав ми вършат чудесна работа, не съм тежък случай, но този Сиен...

# 177
На мен синият ролон на Лидл ми мирише на мъжки одеколон. Пробвах веднъж и не повторих.

# 178
И аз не съм
доволна от Лидл-ския.

# 179
Както всяко нещо в козметиката - при всеки различно. Миризмата е въпрос на вкус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт