Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 894
  • 725
  •   1
Отговори
# 180

Areon Lavender дезифектант за ръце.
Доволна съм ,мирише нежно на лавандула без да е натрапчиво ,но от него не мога да намеря ,купих друг на марката.

Bevola Sensitive вода за уста.
Поредна покупка. Харесвам тази вода ,защото е с изчистен състав и цената е много добра. Вече подновена.

Cien Pure Freshness рол он ,както забелязвам в повечето случаи не толкова харесван.
На мен лично ми върши добра работа ,изчистения състав и това ,че е без алуминии ме спечели още повече.
Но гледам ,че вече опаковката и състава са подновени.
Ще съм благодарна ,ако ми препоръчате рол он или крем против изпотяване без алуминии и с изчистен състав на подобна цена.

Avène Reflexe solaire слънцезащитен крем за лице spf 50+ за чувствителна склонна към омазняване кожа.
Вече трета опаковка изразходвам от тази слънцезащита и не бих я заменила за нищо.
Попива изключително бързо ,матира кожата за дълго време при положение ,че наслоявам на всеки 2 часа,когато е необходимо.
Не люти на очите. Мажа и околоочната зона.
Перфектен и за много чувствителна кожа , склонна към алергии.

# 181
Аз имам зеления на Cien,не е зле

# 182
  • София
Нови празни опаковки от мен:

Лице:

Любимата ми измивна пяна за лице. Откакто я открих, не мога да спра да я ползвам. Точно за моята кожа е. Заредих 2 броя даже.

Кремът със сибирски памук нито ми хареса, нито не. Ефект не видях и няма да повторя.

Слънцезащитният крем си вършеше перфектно работата, но леко ми се потеше лицето под него, което може да е и от това, че го ползвах активно в края на бременността. Надали ще го взема следващото лято, защото сега минавам на по-лека слънцезащита.

Червилото е на модерните в момента Ует н Уайлд. Взех в 2 варианта да пробвам - мат и гланц. Гланцът го ползвам с удоволствие, но това е матиращото, което беше толкова сухо, че го изхвърлих почти неизползвано. Буквално ми разкървяваше устните.

Обезкосмяване:

Пореден аромат от любимата серия пяна. Миришеше божествено. Сега трябва да проверя какви нови лимитки има, за да си взема.

Много хубава пяна. Съпругът ми си я купи и му понесе добре, въпреки АД. После и аз я пробвах и ми хареса. Нямаше я в дрогерията при последното пазаруване и ще я потърся сериозно.

Тяло:

Най-обикновен душ-гел. Даже леко ми изсушаваше кожата този път. Често купувам, заради аромата, но качеството е посредствено.

Разкошен продукт. Прекрасен бананов аромат. Кожата ми ставаше копринена от него. Поръчах отново.

Имам натрупани изхабени продукти за коса и парфюми, но ще ги кача утре, че сега бебчо трябва да яде и да поизлезем.

# 183
  • София
Цитат
Кремът със сибирски памук нито ми хареса, нито не. Ефект не видях и няма да повторя.
И аз бях писала за този крем. Същата работа- ефект нула.

# 184

Шампоан и маска Schwarzkopf sun protect и от двете съм много доволна. Това е серията с УВ защита. Страхотни продукти с много приятен аромат. И маската добре разплита. Много ми харесаха, следващото лято пак ще взема. Към серията имаше и спрей за защита от УВ лъчи, него не съм го изхабила но и той е страхотен, също с много приятен аромат и не утежнява косата.

Mixa purifying gel изтекъл му е срока на годност, имах половин опаковка, та го използвах за тяло, но иначе е много хубав бюджетен продукт, почиства добре и най-важното подходящ е за чувствителна кожа и не създава проблеми.

A'pieu Madecassoside Real Ampoule Mask очарована съм от тази маска. Момичето в корейския магазин ми препоръча продуктите от тази серия за чувствителна и мазна кожа склонна към акне. Пробвах маската-страхотна. Много добре хидратира, успокоява раздразненията. Ще мина да взема още няколко да пробвам и ако е все така ще си взема цялата серия.

Дездоранта на Дав няма какво да го коментирам -любимец

Маска Миша с чаено дърво и тази е хубава, но определено тази на A’pieu е страхотна и ще ползвам нея.

# 185
  • София
Ето и останалите празни опаковки:

Коса:

Серумът на Ревалид го ползваме със съпруга ми от около година и сме доволни от ефекта. Същото важи и за пептидния серум на Доори, който пък има и невероятен аромат. Ампулите на Виктория Бюти ги ползваме отскоро и още нямам мнение. След още 1-2 опаковки ще имам твърдо мнение. И трите продукта са подновени.

Кремът за коса на Балеа беше средна работа. Преди имаха подобен с манго, който беше идеален за моята коса, докато кокосът леко ми утежняваше. Не мисля да го подновявам.

Прекрасни кристали за коса. Ползвала съм и други видове на марката и съм оставала доволна. Особено през лятото, когато косата много страда от постоянноти мокрене и миене. Засега не съм подновила, но ще подновя напролет.

Ужасяваща слънцезащита за коса. Взех я, понеже имаше много похвали във форума. Правеше ми косата като намазана с олио и не успях да я изхабя. Изхвърлих след 4-5 опита.

Шампоанът на Милва - познати са много. Не е нещо особено, но не е и лош за целта, която го ползвах аз, а именно да редувам няколко различни шампоана през няколко измивания по препоръка на дерматолог (повече от 3 поредни пъти с 1 шампоан не повтарям). Вършеше си работата (като за цената си особено), но няма да го повторя скоро.

Най-любимата ми маска за коса. Заредих нови 2 опаковки. Смятам да продължавам да ползвам активно. Обожавам ефекта при преуош.

Парфюми:

Много ми харесваше ароматът, но беше страшно нетраен и след 2 ч. вече нямаше и помен от него, за съжаление. Защото е прекрасен леко кисел теменужен.

Невероятно нежен и фин. Леко ми се струваше по-младежки, но го носех с удоволствие през лятото. Не мисля да подновявам.

Носех дамската версия първо, после съпругът ми даде да доизхабя мъжкия. На него не му харесваше, докато на мен ми беше приятен. Ежедневен, леко спортен. Няма да купувам отново.

Този е любим на съпруга ми и той си изхабява с удоволствие поредна опаковка от него. Вече е презареден на шкафчето му.

Пореден. Любим.

Ужасен. Просто не знам защо го купих. Нито миризмата ми харесва, нито ефектът, защото имах усещане, че с него се потях, вместо да ме предпази. Доизхабих го като ароматизатор за обувки.

# 186

Хидратиращият крем на Нюкс  за нормална кожа. Използвах го в летните месеци, като след плаж нанасях дооста плътен слой (затова и го изхабих бързо), но много добре хидратираше. Кожата остава мека и поне при мен не оставяше филм, попиваше много добре. Не харесвам миризмата, изобщо не ми допада, но бих го взела за следващото лято пак.
Рол-он с аромат, пореден и със сигурност не е последен Simple Smile. Лек  приятен аромат и пази добре. Ако много се стресирам не толкова. Попива бързо. Ще бъде подновен.

# 187

Нещата на dr Derm са от кутията на Кибрит.
Слънцезащитата е единствената сполучлива която ползвах това лято. А пробвах още 6. Или кир ефект или обрив на деколтето. Дори от ларош се обривам на деколтето. Вече я поднових.

Крема е мазен, но не хидратира. Пълен провал е според мен. Единствения крем с който кожата на врата ми стана суха. Ползвах го с цика серума на Uriage.

Гел серума мирише на крака и не посмях да го мажа на лицето. Явно беше развален, а срока на годност не беше изтекал. Все забравям да го измажа на краката.
Мострата на серума на profi derm я пробвах. Абсолютно същият серум. Явно са една фирма. Пак не мирише мн добре, но не чак на старо и развалено. Хидратиращ гел.

Околочния става. Идеална текстура. Мажех обилно вечер. Чудеса не прави.

Bioplasma Nutri cream като го нанасях е лек но някакси на кожата седи после мазен. Мн добре ми дойде на сухата кожа на врата.

# 188
Лице :
Измивни:
Скрит текст:

DOUGLAS ESSENTIAL MAKE-UP REMOVING OIL- пробвах го за първа стъпка за двойното почистване , определено не е моето , беше  и прекалено тежко и мазно  и като чи ли не се измиваше напълно след втора стъпка . Ползвах го вместо пяна за бръснене  където определено вършеше страхотна работа  и беше относително икономично , бих повторила за тяло ако е намалено , за лице -не .

Clean it zero pore clarifying- любимата ми марка за първа стъпка , не виждам голяма разлика с другите варянти и обикновенно взимам този , който е на промоция . Но може би трябва да се използват заедно със съответният им гел . Сваляше ми всичко , няма силна миризма и не е имало дразнене на очите.   Относително икономичен  грубо една опаковка я ползвам между 2 -3 месеца .
Маски:

Black SeaStars маска антиакне - маската е приятна , успокоява кожата без за я изсушава  . След нея кожата изглежда и се усеща  много добре . Има леко странен аромат, но не е силен  . С удоволствие бих я повторила .

Mitomo Camellia Essence Mask-  Харесвам маските им и обикновенно ги взимам когато са на промоция или пускат абонаментна кутия .Тази е обилно напоена , даже прекалено успокоява , хидратира и озарява кожата бих повторила .

SABORINO MORNING FACIAL SHEET MASK- идеята страшно ми харесва , слагаш ги за минута  и почистване + тонизиране + подготовка за грим 3×1 пък и 5 бр в една опаковка  прекрасно. Но не се сработихме , ако горната беше твърде напоена , тези са обратното , твърде малко напоени и много бързо изсъхват  дори в хладилник . След махането на маската вместо хидрана  кожата ми се усещаше лепкава  и леко раздразнена . Бих дала още един шанс , на марката с други 1 минутни маски , но на тези не .
Кремове, серуми и тн.

Серум за Лице Skinmiso Pore Corest Serum- не видях кой знае каква промяна , но не съм го използвала мното активно . Според мен продукта не си заслужава предвид цената и количеството което се получава . Имаше лек аромат , който може би би бил натрапчив на накой хора и като чи ли леко охлаждащо усещане . Пипетата му е отвратителна . Според мен не си заслужава , но доста хора го хвалят и при хубава промоция бих го пробвала още веднъж .

Advanced Snail 92 All in one Cream- любим и зареден  това ми е поне трета опаковка . Хидратира дехидратираната ми  чуствителна и акнетична кожа без да я утежнява и успокоява зачервяванията  .

Haruharu wonder black rice hyaluronic cream-  нямам много изградено мнение за него все още . Опаковката е много удобна за пътуване , но не и за изтискване   Кремът иначе попива  бързо  , има леко натрапчива миризма на лавандула, но не е неприятна  . Попива  бързо без да оставя бял филм , но поне при мен не хидратира  достатъчно .  Бих му дала още един шанс след време .

Yasumi eyes & lips contour cream-  опаковката е забавна  както и начина на нанасяне . Добре хидратира устните   и е добра основа за червило за очите не видях кой знае каква разлика .  Не си струва пълната цена  , но бих го повторила ако е на промоция.

Yasumi stem cells eye contour cream- взех го главно за хидратация и за торбички под очите  . Главният плюс е опаковката , макар че трудно се преценая колко е останало . Нямаше абсолютно никаква разлика дали съм с него или без като усещане . Не си заслужава парите не бих повторила  .

DRYZIT® LOTION- продукта не е лош , помогна ми за  изсушаването на няколко пъпки без да преизсуши кожата . Харесва ми как идва с приспособление с което да го нанасяш . Икономично е  и бих го повторила .

Maybelline liftergloss 009 topaz-едшственият гланс с цвят  който хареснам . Не е лепкав , хидратира прилично  , цветът  е универсален и би седяло добре на доста хора . Има аромат и вкус на кокос , който не би допаднал на всеки .

# 189
Здравейте, обичате ли лист маски? Аз много ги харесвам. Често си купувам и имам винаги запаси от поне 5-6 често и повече Simple Smile. Веднъж два пъти седмично си правя. Купувам с различен търсен ефект и съм събрала доста празни опаковки, които днес ще изхвърля.

Много коментираните и хвалени маски на Митомо. Много исках и аз да се влюбя но честно казано след като ги изхабих не съм чак толкова впечатлена. Не че не са ми харесали но имам забележки (даже съм си написала върху тях) но да обобщя какво не ми допада: Ужасно трудно се разтварят, всеки път имах чувството че ще я разкъсам. Някои от използваните ми оставяха лепкаво усещане. Тази със саке буквално щеше да ме умъртви Wink. И не на последно място въобще не видях дълготраен ефект след използване, заразлика от някои доста по-бюджетни. Може би им трябва по често ползване както препоръчват от бранда. Все пак бих купила пак на много добра промоция.

С чиста съвест препоръчвам тази серия на Миша. Купувани са от магазин Сеул в Сердика център. Много приятни серуми, не воднисти а по-гъстички. Тази в средата ми е фаворит, може би най-ефективната лист маска която някога съм пробвала. Закупих си я отново и пак ще си взема при възможност.

Още една много ефективна и приятна маска на Миша, ще си взема и други от серията.

Тази е интересна 3D стягащ ефект но точно това не е моята бира. Незнам бих ли си взела отново.

И като казах интересна маска и тази ми се стори такава. Въобще не ми хареса това бълбукащо усещане и лепкавата пяна която остава. Само опаковката ми харесва.

Тези ги продават в Лили и не са никак лоши. Тук я няма но тази с охлюва е даже много хубава. В кафявата опаковка.

Бонус една маска с отмиване с BHA от коледен календар на марката която страшно много ми хареса. Нежно ексфолира и прави кожата мека и гладка. И това малко бурканче ми стигна за 10-12 ползвания.
Имах още няколко празни лист маски но реших че са ми били безразлични и ще ги спестя. Хубав уикенд на всички Simple Smile

# 190

Паста за зъби Oral B - използвам я за първи път ,предпазва.
За чувствителни зъби е ,но съм си свикнала с Sensodyne Advanced Clean и ще продължа да си купувам само нея.
Крем за тяло Organic Shop с Лотос - кремчето овлажняваше добре ,мирише много хубаво и ароматът се задържа дълго време върху кожата.
Избрах го заради изчистения състав ,но не знам дали бих повторила.

# 191

От ляво на дясно :
Крем за ръце със слънцеьащита от ДМ, приятен е, но повече омазнява, отколкото хидратира. Бих повторила.
Ужасен сапун , никога повече. Био се води, адски разреден, оставя усещане за недоизмити ръце.
Душ гел Сиен- Купих го само за 1.30 лв, но е с гадна химическа миризма на бадем. Изхвърлих пълен ( Предлагах го на познати, никой не го иска)
Балсам за къдрава коса Nature box -по погрешка съм купила два, единият е неотворен. Този ползвах за бръснене, защото ми омръзна, а имам и други балсами. Не е лош, оформя къдриците ми.
Лосион Дав - разкошен е, със свеж аромат. Бих повторила, ако е на промоция.
Бебешко олио- супер е, само сменям аромата. Заредих се с нова опаковка.

# 192
Mysadness123 ,би ли споделила олиото за какво го използваш?
Аз използвах млякото на Бочко и мисля пак да възобновя.
Ама нали и аз се захласнах по продукти с изчистен състав....
Дори по едно време използвах и парфюми с изчистен състав ама любимци от тях нямам.
И напоследък пак го ударих през просото ,ползвам това което ми харесва. ☺️ Накупих си парфюми без изобщо да гледам какво съдържат.

# 193
Не знам за нея, но аз използвам бебешко олио преди душ за двойно почистване на тялото, след това се измивам с душ гел и готово. Измива перфектно слънцезащитата ми.

# 194
Не знам за нея, но аз използвам бебешко олио преди душ за двойно почистване на тялото, след това се измивам с душ гел и готово. Измива перфектно слънцезащитата ми.
А може ли да се използва и за лице в такъв случай?

Общи условия

Активация на акаунт