Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 900
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз съм доволна от ISDN, има ги в Ремедиум.

# 226

Последно изхабени слънцезащити:
Canmake mermaid skin- за втори път го купувам, много е хубав, лесно се нанася и придава на кожата блясък. Най- вероятно няма да го купя отново, защото е много малка опаковката и свършва много бързо.
Biore UV- имам и още 1 изхабена, но сигурно съм я изхвърлила, видимо харесван от мен много. Все едно си слагаш някакъв лек серум на лицето, изключително приятен за нанасяне през целия ден и е водоустойчив. Хидратира без да омазнява.
Glow recipe - мазен, напарфюмиран, бели се все едно имаш кир по кожата... и естествено скъп. Струва колкото 3 броя от този на биоре.
Neutrogena- ММ ползва този, харесва си го, подновил го е гледам. Аз го пробвах веднъж и ми насълзи очите много.
И този детския- купувам за втори път, много лесно се нанася и попива бързо, идеален за малчугани, които не стоят мирно.

# 227
Adoralova, DzhuliB, Благодаря ви момичета Heart Heart
наистина ми отне повече от 24 часа да обработя постта си. Торбата я изхвърлих след два дни, че са все пластмасови опаковки, а аз изхвърлям разделно.

А лятото все не намирах повечко време да пиша и пълнех торбата в килера.

И да не е спам тия дни за първи път си направих маска на ръцете.

Първоначално за около 5 секунди се зачудих как се ползват ръкавичките, после бързо ги надянах и така 30 минути. Ако маската е на лицето, мога да стоя и часове така, тъй като гледам форума или пък нещо друго на телевизора или лаптопа. Но на ръцете малко ме хвана секлета.  Имам не хубави, сухи и кокалести ръце и може би ще е необходимо да направя интензивен курс с такива маски за да забележа по голям ефект. Но от една кожата на  ръцете ми стана за около час или два по - мека, хидратирана. Чела съм че охлювния екстракт допринася точно за омекотовянето на кожата, за нейното регенериране и зарастване на ранички.
Регенерираща маска Lithospermum + EGF на Митомо. Тяхните маски са ми любими. Отлично напоени, остатъка в опаковката го мажа на шия и деколте, че и на лицето на съпруга. Чакам в момента тяхна кутия с осем маски за един месец, че да проведа интензивен възстановяващ курс.

Glossycherryр с каква кожа си?

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 23:17 от Pink Dress

# 228
Ох, аз затова не мога да пиша тук, защото нямам навик да ги събирам така. Доректно ги слагам за разделно изхвърляне.

# 229
  • София
Аз снимам веднага след приключване на някоя опаковка и я изхвърлям. Когато се съберат повече снимки, пиша в темата.

# 230

Glossycherryр с каква кожа си?

Смесена предполагам, много сухи бузи и леко мазна Т- зона.

# 231
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз моите опаковки ги трупам в кош в шкафа в банята и когато имам време,правя публикация. Вмомента имам продукти за поне 3, но нямам време да пиша толкова често.

# 232
  • Mediterraneo
Изключително рядко ми се събират 2-3 празни опаковки едновременно, това личи и по публикациите ми Simple Smile

Два душ-гела, страхотни и двата.

От години ползвам изключително Дав. Този също е супер свеж и траен аромат. Не оставя бели следи.

Двата мъжки дезодоранта на Сиен са постоянен асортимент вкъщи. Серумът на Ревюел е супер, този ми е поредна опаковка. Гелът за коса от местна верига, хубава опаковка с помпа, траен и добра фиксация. На Сиен кремът за ръце е страхотен, жалко, че не е постоянен асортимент.

# 233
  • на последния етаж
- много харесвам коприната на CHI, включително и тази разновидност. Купувам редовно и ще подновя, след като поизхабя малко от наличните продукти.

# 234
Малко кремчета и слънцезащити от мен:

От ляво на дясно:
Eucerin AQUAporin ACTIVE за нормална към комбинирана кожа каквато смятам че е моята. Ползвах края на зимата и началото на пролетта. Като цяло съм със смесени чувства и по-скоро не бих повторила, въпреки че има две много важни за мен плюса: няма аромат и не прави кир ефект. Обаче не ми допадна самото усещане върху кожата. Прави нещо като филм все едно друга кожа имам. Купих го много изгодно така че не съжалява.
ROVECTIN Clean Lotus Water Cream Прекрасен, много лек, превръща се във вода върху кожата. За мен идеален за летните месеци. С този крем зачервяванията по бузите които ми се появяват са по-малко. Идва в цели 60 мл. но ми се струва че не е много икономичен или пък аз си слагам повечко. Другото забавно е че събужда заспалото дете в мен с лепенките в комплекта. Определено ще купя пак и пак..
Rovectin Skin Essential Aqua Concentrate е другия крем на марката, перфектен за моята кожа. Съдържа чудесни съставки за хидратация. Приятно усещане върху кожата и пак ще го купя Simple Smile.

Като изключим тази на Dukray, която въпреки че е за суха кожа ми свърши чудесна работа миналата зима, няма да повторя никоя от останалите. Тази на Dukray също ми е под въпрос понеже в по топлите дни ми пареше на очите. Останалите:
Ample:N Ceramide Shot Barrier Sun Cream SPF50 слънцезащитем крем със серамиди лека не оставя беля следи, но при мен кир ефект и сякаш леко ми изсушава вместо да хидратира, вероятно за по мазна кожа.
Флуида на Avene слава богу без кир, но мазнее и трудно се разнася оставя следи. И има аромат, а аз не обичам.
Имах големи очаквания за isdin заради много положителните коментари, но уви. Лек, лесно се разнася, с ненатрапчив аромат, едвам усещаш се, до тук добре, но кир ефект, който не мога да преглътна.
Засега съм открила само една перфектна за мен слънцезащита и май май ще си карам на нея, заредила съм, предния път писах за нея:

# 235
Скрит текст:
Filorga Time Filler 5XP Correction Cream Gel- ползва го майка ми и много й хареса, ревюто е нейно. Има рядка, леко вискозна консистенция, но се разнася лесно и попива много бързо. Не прави кир ефект. Омекотява кожата и я освежава. Има аромат, типичен за марката. Би го повторила с удоволствие.  А аз добавям, че има много хубав състав и на промоция си заслужава да се вземе за проба.

Ролон Nivea Dry Fresh - за втори път купувам конкретно този вид. По нищо не се различава от аптечните Юсерин, Виши и т.н., а цената е двойно, че даже и тройно по-ниска.

Neogen Real Fresh Cleansing Stick Green Tea - новия ми любимец сред дегримьорите. Не е мазен, сваля пълна "маска" от грим, вкл. сенки, не люти на очите, мирише страхотно и съдържа истински стрити листа от зелен чай, което е много яко. Отделно за пътуване е идеален, защото е в твърда форма и е малък. Пак ще си го купя задължително.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - може би най-известният продукт на марката. Не можах да го изхабя докрай преди да му изтече срокът. Да, има ефект и щипането по време на ползване не е нетърпимо, но няма да го повторя. Цапа много и като цяло ми беше неприятен за ползване. Пък и нямам нужда от толкова силен пилинг. Никога не съм имала акне в пълния смисъл на думата и при мен действат и далеч по-слаби продукти.

Korres Sunscren Face Cream-Gel - още един продукт, който не ми хареса. Първо, това не е гел, същински крем си е, при това доста гъст. Второ, отнема цели 10 минути, за да спре да лъщи. Трето, прави кир ефект под каквото и да било, сякаш не попива напълно. И четвърто, запушва порите. Нищо общо с азиатските слънцезащити. А, да - не оставя бял слой, това им го признавам. Излишно е да казвам, че няма да го повторя.

Filorga Scrub & Peel Body - ексфолиант за тяло с киселини. Още един продукт, който няма да повторя. Нямам забележки, просто го намирам за безсмислен. Не видях никакъв по-особен ефект спрямо един захарен скраб за тяло от 7 лв, например, а цената му далеч не е такава. Добре, че го взех на промоция...

Cartier Baiser Vole - прекрасен аромат, един от най-трайните на моята кожа (6+ часа), със силен шлейф. Подчертано "лилиен", както му казвам, ако не обичате това цвете, няма да се разберете с него. Аз обаче го обожавам и смятам да си го подновя за следващата пролет.

Celimax The Real Noni Moisture Balancing Toner - прекрасен тоник, много, много ми хареса. Съдържа 80% екстракт от нони (растение, което расте на тихоокеанските острови) и много хидратиращи съставки. Освежава невероятно, има лека, водниста консистенция и приятен, билков аромат. Беше ми идеален за лятото и възнамерявам да го подновя на 100%. Препоръчвам горещо.

# 236
Идвам отново с празни (или не) опаковки

1. Coffee glow - скраб за тяло с кафе и диня. Изхвърлям го наполовина пълен. Получих го в бюти кутия миналата година, но е ужасен (за мен). Не харесвам такъв тип скрабове, цапа адски, запушва ми канала ии не. Не е моето.
2. Боя за коса Kolora zero - чудесна, бюджетна, безамонячна боя за коса. Веднъж нямаше от моята Олиа и трябваше да взема някаква. Приятно изненадана останах, най - вече, че една опаковка ми стига за цялата коса (почти до кръста). Ще подновя като му дойде времето.
3. Бадемово масло на Ривана - използвам за моята и на щерката косата. Сега имаме кокосово, но ще подновя скоро
4. Стик Рексона - върши си работата, ще подновя като привърша запасите.
5. Тампони за грим Today (от Била) - любими са ми
6. Маска за лице Marion - за свиване на пори. Не ми хареса изобщо, нито свиване видях, после едва я махнах.
7. Скраб на Балеа - писах и преди, че ги харесвам, ще го подновя.
8. Капсули с Ретинол на Балеа - едва ги изхабих, не ми харесаха, кожата ми беше хем мазна, хем с люспи от сухота от тях.
9. Маската с агънцето на Балеа също няма да я повторя май. Лицето ми беше хубаво след това, но ми остави един ужасен лепкав слой, който едва махнах с мицеларна, розова вода и миене.

# 237
И аз ползвам само тази боя
Харесва ми косата как става, за жалост, на моята коса не се задържа дълго време.

# 238
Ретинолът кара кожата да се бели, да, особено докато се привикне към него.Трябва да се ползва със знания-добра хидратация, без силни активни съставки след него и на др. ден.Моята кожа също реагира така понякога, когато прекаля с ретинизацията и подобни силни акъивни съставки.

# 239
Полезно е да го знам. Ако ме обучите как да го ползвам може да пробвам пак Grin

Общи условия

Активация на акаунт