Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 937
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Въвежда се постепенно, 1-2 пъти седмично.На чисто и сухо лице, вечер.Под и над него може серуми- хиалуронов и такива, които нямат активни съставки като витЦ, киселини.Отгоре хидратиращ крем.Сутрин не се слага ако е серум с висока концентрация, но се носи слънцезащита денем.Постепенно се увеличават пътите нанасяне през седмицата и се следи кожата как реагира, за да не се получи изгаряне(нарушаване на кожната бариера).

# 241
Аз крем не нанасясах отгоре, защото самата ампула е много мазна. Или може би трябва да изчакам да попие и тогава крем?

# 242
Може, много често са мазни тези серуми.Мисълта ми е, че това засушаване е нормално, да не се отказвате от ретинола от един път.Simple Smile

# 243
Ох, аз затова не мога да пиша тук, защото нямам навик да ги събирам така. Директно ги слагам за разделно изхвърляне.
Пийк, не мисля, че е проблем просто да качиш снимка на изхабения продукт от нета. Или да го снимаш при покупка или по време на ползване и после като събереш впечатления да ги споделиш в темата придружени от съответната снимка. Идеята според мен е основно споделените впечатления от даден продукт, който сме ползвали и привършили, а онагледяването му е плюс и не пречи да е със снимка от нета. Не е задължително да се трупат и показват смачканите празни опаковки, за да се включиш в темата с мнение.

# 244
Ох, аз затова не мога да пиша тук, защото нямам навик да ги събирам така. Директно ги слагам за разделно изхвърляне.
Пийк, не мисля, че е проблем просто да качиш снимка на изхабения продукт от нета. Или да го снимаш при покупка или по време на ползване и после като събереш впечатления да ги споделиш в темата придружени от съответната снимка. Идеята според мен е основно споделените впечатления от даден продукт, който сме ползвали и привършили, а онагледяването му е плюс и не пречи да е със снимка от нета. Не е задължително да се трупат и показват смачканите празни опаковки, за да се включиш в темата с мнение.
Джаста, а ти кога ще се включиш активно в темата?🙂 По едно време доста неща беше накупила и все чакам отзиви от теб, нямаш ли тук там нещо изхабено, да разкажеш?

# 245
Здравейте отново с нова доза празни опаковки. Извинявам се за качеството на снимките, но телефона ми е за смяна в най-скоро време Disappointed

Продукти за коса.
Скрит текст:
Loreal Preference 5.3 Light Golden Brown, купих я насляпо, тъй като фризьора ми беше в дълъг отпуск и трябваше да се боядисам сама. Хареса ми много, купила съм си още една. Въпреки скромните ми умения се получи доста добре.
Balea Haarwasser Birke, купувам редовно, тъй като имам доста проблемен скалп. Не решава трайно проблема, но облекчава положението. Купила съм я отново.

Продукти за тяло.
Скрит текст:
Ziaja Orange Butter Creamy Shower Soap, много любим душ гел, купуван многократно, ще го купя отново със сигурност.
Sephora Hemp Hand Balm, приятно кремче за ръце, стоеше в дамската ми чанта, добре овлажняваше, бих купила някой друг аромат за проба.
Arko Nem Hand Cream, много любими са ми тези кремчета. Имала съм няколко на марката и бих си купила отново ако ги срещна някъде. Купувала съм ги от Турция, ако някой пътува натам, или в магазините за препарати от Турция съм срещала.
Rexona Maximum Protection, най-доброто средство против изпотяване за мен, особено в летните месеци. Не съм намерила аналог за лятото и се радвам, че ги има отново в ДМ. Заредена съм с още 3 броя.

Продукти за лице.
Скрит текст:
Estee Lauder Perfectly Clean Cleanser, най-любимият ми почистващ продукт, купуван многократно. Почиства много добре, не изсушава, ухае страхотно, изключително икономичен, ползвам го от януари месец. Ще го купя задължително отново.
Saff Toner Balance, много е писано и говорено за този тонер, има всякакви мнения, но според мен е до кожа и до нужди. На мен ми хареса много, беше ми много приятно да го ползвам. Нямам представа каква е цената му, аз го имах от кутия. Бих го ползвала отново.
Kiehl's Midnight Recovery Concentrate, много ми хареса и ми беше много приятно да го ползвам. Заслужава си славата и цената. Икономичен, с много приятен аромат, много добре се отразяваше на кожата ми вечер, на сутринта я усещах подхранена, успокоена и гладка, правех си лек масаж с него. За предстоящите студени месеци е страхотен.
Kiehl's Daily Reviving Concentrate, приятно масло за лице, със много хубав аромат. Пробвах да го ползвам сутрин под крем, но само когато не се гримирам. Въпреки възрастта ми съм с мазна кожа и не се спогаждаше с грим продуктите ми. За дните без грим е чудесен, но нощния е по-добър.
Avant Hyaluronic Shea Butter Night Mask, нямам представа какво е нощна маска за околоочен контур, за мен това си е крем. Много хубав, подхранващ, заглаждащ, доволна бях от него. Редовната цена на тези продукти е доста висока, но в кутия с други продукти е много добре.

Шийт маски.
Скрит текст:
Горните 5 броя се продават в комплект в кутията, която съм снимала отпред. Нито една не ми хареса, не бяха достатъчно напоени, нищо впечатляващо. При това разнообразие от такива маски на пазара не бих ги препоръчала. Гледах, че в Лили пак са ги пуснали, но за мен са не. Другите две обаче си заслужават, много добри!

Разни консумативи.
Скрит текст:
Parodontax Daily Gum Care, ползвах го по зъболекарска препоръка, тъй като не съм фен на водите за уста. Доста добра, вършеше си работата, ако ми препоръчат отново ще купя пак.
Velnea Nail Polish Remover, всеобщ любимец, много добър купувам го редовно, имам друг добър в момента, но ще го купя пак.
Arm&Hammer Advance White Pro, харесвам тези пасти за зъби, купувам ги от време на време, доволна съм, ще си купя отново.
Cleanic Pure Effect Cotton Pads, най-любимите ми памучни тампончета, много ги харесвам, тествам и други от време на време, но все се връщам към тях. Често ги продават в комплект по три, тогава се зареждам.
Donto Dent Interdental Bürstchen, много съм доволна от тези четчици за зъби. Почистват страхотно, на добра цена са, купувам ги редовно, но не съм ги показвала, а заслужават внимание. И те са по зъболекарска препоръка.
По повод събирането на празни опаковки, аз също имам торбичка, в която ги слагам. Все се каня по-често да пиша, например на няколко седмици или месец, но се разсейвам и отлагам. Тези са ми за точно два месеца мисля. Пропуснала съм да снимам един продукт, но ще го включа в следващите, защото сега няма как да го снимам.

# 246
Здравейте! Понасъбраха ми се празни опаковки за месец и половина, та:

Скрит текст:

Чела съм изключително много добри отзиви за този тоник и ми се искаше и на мен да ми допадне, но уви. Пълно разочарование. Знам, че това е най-известният продукт на марката и тъй като имах огромно желание да пробвам, тръгнах с големите очаквания. Такова горене по лицето и парене никое друго козметично средство не ми е причинявало. Нямаше значение дали сутрин, вечер, след баня - там положението бе още по-страшно, защото се получаваха мигновени зачервявания. Щипеше неприятно, общо взето не видях никаква полза от него, а и не се "разбираше" с останалите продукти. Наистина ми се искаше да се спогодим и е може би единствения тоник за лице, който хвърлям почти пълен. Единственото положително е миризмата му - на портокал. Добре, че не скочих на голямата опаковка.

Скрит текст:

Купих го в бързината в Сефора Италия без изобщо да прочета, че това не е въпросният хвален и обичан body butter, а нещо като балсам за коса. Доста гъста консистенция имаше, която трябва да се прецени и да не се прекалява, тъй като се измиваше изключително трудно. Съответно и косата изглеждаше мазна. Не мога да кажа, че е Уау, но правеше косата мека на допир, което за моите сухи краища от пресата, бе идеално. Не бих повторила, заради цената му.

Скрит текст:

Втора опаковка от тази крем/балсам за тяло. Харесва ми миризмата му - прилича на La vie est belle (Lancome). Няма да повторя, защото ми омръзна и искам да разнообразя. Ароматът при мен се задържаше около 3 часа. Доволна съм.

Скрит текст:

Категорично не и разочарование. Купен миналото лято, ползван и тогава, и сега. Мазна консистенция, която просто не се разнася и не попива. Все едно в олио са сложили малко блясък и ви го продават за крем за тяло. Бледо копие на Sol de janeiro - мирисът е един и същ, но качеството с разлика от тук до небето. Замина наполовина.

Скрит текст:

В началото на летния сезон смених любимия La roche posay, като в аптеката ми препоръчаха този. И се превърна в  мой любимец и заместител на предишния. Много лека и течна консистенция, която се нанася лесно на лицето. Попива бързо, не оставя нито следи, нито бял филм. Не се усеща тежко на кожата. Мисля, че всичко, което повечето търсим в такъв продукт. Използвам втора опаковка в момента.

Скрит текст:

Измивен гел с абразивни частици, който беше в Мартенското издание на кутията на Look fantastic. Нямах никакви очаквания и умишлено отлагах употребата му. Реших да го пробвам на пътуванията, както и тук - на различен климат. Хареса ми. Измива добре , хидратирана кожа след използването му, не се усеща опъната, оставя един много тънък слой, който придава някаква "пухкавост". Странно обяснение, но не е този мазен филм от измивен продукт. Усещах лицето си наистина меко и подхранено. Ще погледна за пълноразмерна опаковка.

Скрит текст:

Едно мини, което поръчах от Cult през пролетта и сега е подходящият сезон за използването му. Общо взето - крем като крем. Тежка консистенция, добре се "разбираше" с останалите продукти. Не прави кир ефект. Мирише приятно.Сутрин лицето е меко. Не бих купила, може би очаквах повече, но има и по-евтини варианти.

Скрит текст:

След почти 10 години с Batiste, реших да разнообразя с нещо различно този път. И повече ми хареса. Не прави толкова бяла косата, по-лесно се разнася и придава по-"жив" вид. Икономичен. Минус е силната и натрапчива миризма. А и е по-евтин от Batiste.

Скрит текст:

Беше на промоция и го купих заедно с още един балсам на Gliss Aqua Revive. И двата балсама са за хидратация на косата, но от този на Syoss не видях достатъчно. Винаги трябваше допълнително средство, за да се получи желаният ефект. Приятна миризма, но нищо повече. Не бих повторила.

# 247
Хелия,
Скрит текст:
не знам кога ще се включа в темата. Напоследък нямам много време за форума и мазилата останаха на заден план. Мажа се, де, но някак по задължение Sunglasses, а имам толкова мазила, че не знам дали ще стигна до всички преди да им изтече срока на годност. Поизхабих някоя и друга опаковка, ама убий ме, ако помня кое какво. От доста време съм решила да не трупам повече толкова козметика, защото едно, че при мен изразходването и върви мнооогоо бавно, едно, че съм на приливи и отливи с постоянността в ползването и. Все пак, ако някой продукт ми направи по силно/специално впечатление, ще споделя с вас. Grinning

# 248
Да не разводнявам темата :

Дезодорант Дав- любимият ми със зелен чай, вечно присъствие вкъщи.
Душ гел Fa Fiji dream- стандартен душ гел, много обичам аромата му, купувала съм дезодоранта от серията, но не е ефикасен.
Сух шампоан за обем Tresemme- първи опит с марката, малко съм резервирана към нея, но реших да пробвам нещо. Доста добро попадение, бих го подновила с удоволствие.
Интимен гел Агива с лайка- купувам често, харесвам го, но бързо свършва ( както и други продукти на марката, които съм пробвала, не са икономични).
Водоустойчива спирала Catrice Pure volume- много харесах обикновения вариант, мислих, че това е спирала за дължина, но в бързината съм грабнала водоустойчива за обем. Не ми хареса, размазва се и доста трудно се сваля. Изхвърлям я неизползвана докрай.
Олио за коса Visage - ползвала съм и други варианти, бяха ми харесали. Но сега съм със изсветлена коса и това ми беше слабо. Косата ми стоеше отново суха и разхвърчана. Повече няма да купувам.
Хидратиращ крем Топикрем - обикновения беше лек и ми допадна, но оцветения е доста тъмен. Не бих купила в пълен размер.
Почистваща маска Виктория бюти с глина и водорасли - това ми е втората доза и няма да я купя повече, нищо особено, хубавото е, че се отмива много бързо. Предпочитам зелената с авокадо и често я купувам.
Освежаваща маска Нивея - отдавна стоеше в шкафа, голям пропуск. Маската е чудна, много добре ми освежава лицето.

# 249
Alfaparf semi di lino scalp renew tonic хубав тоник, но реално не мога да дам независим отзив, тъй като докато го ползвах, пиех и още пия добавки за косопад и ползавах и шампоана от серията, който също свърши. Все пак явно помагат, тъй като косопада намаля, косата ми стана лъскава и тежка, аромата също е много приятен. За сега няма да подновя, правя почивка от него, през която ще мажа друг лосион.

# 250
  • София
От много време следя темата, но чак сега се включвам с малко впечатления.

Слънцезащитния крем Bielenda се оказа добро попадение. По принцип харесвам марката, според мен е на едно ниво, ако не и малко по-добра от нормалните дрогерийни марки. Този крем ни стигна точно за седмица за двама, не изгоряхме, не почервеняхме, доволна съм. Пак бих взела, но може би нещо по-течно с помпа. От Нотино е, и в Мейкъп бг продават марката.
After sun лосиона е много гаден обаче. Лигав, лепне, попива супер бавно, няма да повторя. Почти пълен заминава, и без това му мина сезона.

# 251
  • на последния етаж
- харесвам тези рол-они и ползвам редовно. Правя пауза след употреба, защото сякаш спират да действат ако ползвам продължително. Бих купила отново.

# 252

Kundal шампоан и балсам получих тези тестери подарък в корейски магазин. Имат силен аромат, приятни са, добре измиват, но не се впечатлих кой знае колко.

Galenic aqua infini идва ми малко тежък тьй като е за суха кожа, а аз съм с мазна, но не се сдържах и пробвах тестера. Иначе има приятна текстура, предполагам за някой който има наистина суха кожа ще е ок.

Missha BB cream хареса ми от тестера. Много добре покрива, стои естествено и цветът наистина се приспособява към цвета на кожата. Ще си закупя най-вероятно.

Avon today tomorrow always крем за ръце много хубав крем, хареса ми много и аромата и консистенцията, добре хидратира

The body shop body butter mango много хубаво масло, много добре хидратира, определено бих повторила, но друг аромат, не манго, но ми беше подарък

# 253
Рол он дезодорант Yves Rocher

Един от любимите ми - предпазва от неприятна миризма, мирише хубаво, траен е. Купувам си го редовно.

Рол он дезодорант Dove Go Fresh

Пълна трагедия, не върши никаква работа.

Крем за тяло Fito

Залежава от доста време, накрая видях, че е с изтекъл срок на годност и се разделихме.
Прекалено силна миризма, не бих казала, че е лош, но и не видях някакъв впепатляващ ефект.

Ягодова маска за коса Bear Fruits

Хареса ми - придава блясък, прави косата жива. Включва супер свежа текстилна шапка. Ще пробвам и другите видове задължително.

Дезинфектант за ръце на Agiva

Доста добър продукт - съдържа си нужното количество спирт, но към кожата е много щадящ и на моите свръх чувствителни ръце не докара нито пресушаване, нито раздразнение.

Измивен гел HiPP

Ползваме го от раждането, вече няколко месеца, и съм доволна - доста изчистен състав, щадящ към кожата, с много деликатен аромат.

# 254
  • на последния етаж
- любима маска - хидратира, подхранва, озарява кожата мигновено. Ползвам я редовно и винаги подържам в наличност. Вече поднових.

Общи условия

Активация на акаунт