Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 940
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Аз също съм много доволна от този шампоан на Меди, много бързо ми расте косата от него и стана много гъста / имам доста антенки/, няма от каквото друго да е, тъй като в момента не ползвам други неща за растеж.
А за него научих от моя колежка от университета, с която учихме 4 години и косата й беше винаги на едно и също ниво. Като се видяхме след година- коренна разлика в дължината, беше станала страхотна косата й. Веднага я питах от какво е и тя ми каза, че е от този шампоан. Simple Smile Бях много впечатлена, после и аз го усетих върху себе си.
Първо мия с някакъв друг шампоан и после с този в корените и стоя около 4-5 минутки да подейства. Не знам дали така е правилно.

От къде го купувате шампоана?

# 271
От златна рибка. Ето го:
https://www.zlatnaribka.com/protiv-kosopad/protiv-kosopad-za-zhe … s-bioclenz-250-ml

В момента е в някаква промоция. Аз си взех този за нормален скалп, понеже нямам проблеми, а колежката каза, че ползва за мазен скалп.

# 272
Моят скалп в мазен, но ползвам за нормален също.Не искам да го изсушавам.

# 273
  • Някъде по Дунава
Fever Ray, откъде е закупено млякото на Балея Мед? Много го харесвам и го ползвах доста време, но отдавна не съм го виждала.

# 274
  • София
Купувала съм го преди около година и не помня, но най-често пазарувам в ДМ-ите по моловете (основно в Парадайс).
Не съм се заглеждала скоро дали го има, но ще обръщам внимание и ще ти пиша ако го мерна някъде.

# 275
Лита, благодаря! Хвърлих я.

Последна опаковка на La Roche-Posay Anthelios Age Correct – в предния си пост писах за нея, че изкарах лятото с нея. Но съм решила малко да сменя марката. Но ще я подновя в един момент.
Q10 и Collagen Booster The Inkey List  - и двата серума ми допаднаха, попиват мигновено, а кожата става мека и доста добре хидратирана, ползвах ги в различна комбинация и сутрин и вечер, като съм ги редувала. За периода в който ги използвах работеха добре в насока хидратирана кожа, но за повече не мога да кажа.
Серум с 1% бакучиойл на Sephora – тъй като не съм започнала да употребявам ретинолови продукти все още (а е време), опитвам такива с растителният им заместител. Бяла лека течност, попива бързо, с малко силна синтетична миризма, коята бързо изчезва и най-важното не развих алергия. Взех малката разфасовка именно с цел проверка за проява на непоносимост, затова и не мога да очаквам чудеса за това кратко време. Ще подновя.
За намазването на врата и деколтето обикновено използвам крема си лице, но от кутия ми се падна и PRAI Beauty Ageless Throat & Decolletage Anti-Aging Neck Creme –10 мл. Не виждам разликата между крем за лице и такъв за шия, но този го мазах само по предназначение. Лек и добре хидратиращ и до там, не мога да добавя нещо повече, защото няма какво да боря в тази област.
И след като Adoralova спомена, за покупка на Ole Henriksen Glow2OH Dark Spot Toner реших да потърся и моята опаковка, намерих я на дъното в шкафа, но вече с изтекъл срок. Този мощен тоник за лице се насочва към тъмни петна, фини линии и бръчки, изсветлява и изглажда текстурата всичко това е хубаво, но за мен беше прекалено агресивен, хем нямам чувствителна кожа. Непоносимостта се изразяваше в това, че имах силно щипене чак до изгаряне на места. Вижда се колко е използван. Иначе от останалите продукти на марката, които съм имала във времето съм доволна.

Изглаждаща маска на Митомо със пчелно млечице и екстракт от Японска вишна сакура – и тя ми щипеше, но резултата е тонизирана и свежа кожа.
На Балея продуктите са поредния душ гел и продукт за премахване на очен грим – неагресивен, разтварящ всичко дори и най-водоустойчивата спирала като не люти на очите. Този дегримьор го имам отдавна, вече има нова формула.

И след като има крем за деколте, което е нормално може би, но пък учуди че има и крем за … корем. 
Happy Belly Firming & Smoothing Body Sheet Mask. Не съм я ползвала, все се канех да я подаря на близка, но все оставаше затрупана под останалите маски. Купувана от чужбина и в бързината съм я сметнала за лице. Но много интересно рекламиране има в сайта на марката FREEMAN
"Накарайте корема си да се усмихне с тази уникална маска за по-гладка и стегната кожа. Пептиден комплекс помага за тонизиране и хидратиране за разкошен корем. Перфектен за всички коремчета."
https://freemanbeauty.com/products/happy-belly-firming-smoothing … ;_ss=e&_v=1.0

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 00:31 от Pink Dress

# 276

Изпробвала съм всички продукти на Тресеме, харесвам ги и често ги купувам, но  сега съм решила на разнообразявам.Няма да подновявам засега.Специално тези са за боядисвани коси и серията с Биотин за увредена коса.2

Скрабът на Сафф определено не в моеъо и няма да
подновя.Има някакви полимерни частици, които за мен бяха неприятни на пипане, а и не знам дали не са вредни за природата.Никакво усещане от този продукт.

Серум с вит.Ц 30% на The Ordinary- няма да повторя.Силен на моята кожа, макар, че
го понасяше, но не ми беше приятно  да го нанасям, има силиконов финиш.

Серум с азелаинова киселина The Ordinary - забравих да го снимам.Ок ми е, но ще
подновя само, ако не намеря подобен продукт.

Сух шампоан на Балеа- подновен вече, купувам ги отдавна и вършат чудесна работа, особено предвид цената си.

Серум-оли(кристали) на Линеа Био- много ми хареса(както и всичко на марката).Мирише страхотно и прави връхчетата меки.Не знам предотвратява ли цъфтеж.

# 277
Аз пък много харесвам скраба.
За лице ми е идеален. Чак ме е яд, че пратих една опаковка, ако го пуснат по кутиите, пак бих взела.
Сферите са "биоразградими сфери от микрокристална целулоза".

# 278
Четох какви са като го взех, но не помня вече 😄
За тяло ми беше мн. гаден, направо ми изтръпваха ръцете.За лице не съм го пробвала, но няма да го бъде така или иначе.( само ги гонех из банята тея топчета Simple Smile))

# 279

Здравейте,ето ги и моите празни опаковки.Душ геловете ми харесват,пак бих пробвала ,но различни аромати.На Ейвън мисля да си взема душ гела от коледната им колекция.
Маската за лице не е моето,ползвала съм я няколко пъти и я изхвърлям.Много ми щипе на лицето заради киселините явно.Серумът е ок като действие,но състава му не много,имам още два серума от този вид,харесват ми много повече.
Кремът за очи ми хареса въпреки че аромата на цялата им козметика не е много ок,едно такова билково и на лекарства ми мирише,състава е добър обаче.Шампоанът на Бастите ми харесва,сега си взех розовия.
На маските за лице пускам снимки от нета,защото я изхвърлих с една друга без да ги снимам.

# 280

Маската от ляво ми хареса. Хубаво платно с подходяща дебелина. Единствено не ми харесва, че е твърде напоена и се стича.

Втората я купих от магазин за паралелен внос. Хареса ми, но после ми се появиха пъпчици и подозирам нея

Тази не е нищо особено. Твърде дебело платно и самата маска е твърде голяма за лицето ми. Кожата дълго време лепне след нея

Кремът за лице беше от кутия. С витамин Ц е. Хареса ми, ползвах го за нощен. Хубава конститенция, добре попива.

Балсамът за устни на Хималая не ми хареса. Твърде химичен ми беше. Рядко посягах към него. Скоро го открих, че се търкаля в една чанта и го изхвърлих.

Единичните сенки за очи на Есенс бяха хубави и трайно, прашливи. Рядко посягах към тях. Отдавна стоят и ги разчистих.

Сенките за очи на Революшън не бяха добро попадение. Слабо пигменторани. Поради тесните кутиики ми беше трудно с четката.

Пудрата на Есенс беше хубава, обаче тази паянтова опаковка ме принуди да я изхвърля недоизхабена.

Серумът с Ретинол го взех от Make up. Бистра водичка. И него не изхабих докрай.

Маската вече я коментирах по-горе. Твъре напоена, но ефектът ми хареса

Кремът за лице твърде лек и течен. Не ми хареса.

Кремът на Авант аз го ползвах за нощен. Нищо особено. Добре, че беше от Кибрит. Твърде прехвален, но твърде посредствен.

# 281
Няколко нови опаковки от мен

Нарс коректор страшно много ми хареса и вече поднових. Не се събира, издържа дълго, цветът ми падна идеално.

Спирала Илиа мини опаковка, подарък към покупка. Откритието на годината при спиралите за мен. Прави много красиви и дълги мигли, не се рони и размазва. Мислех да купя и пак ми пратиха мини😁

Прозрачен гел  за вежди на АБХ пак подарък към покупка😀 хареса ми докато го ползвах бях доволна, но после открих друг подобен и открих топлата вода😆  хубав продукт, но няма да купя пак вероятно, защото намерих по-добър.

Бенефит оцветен гел за вежди/спирала за вежди по принцип си боядисвам веждите, защото са много руси, но тази спирала спасява положението докато отида на оцветяване 😛 доволна съм и е подновена.

Лепенки за пъпки дисипъл бяха в кутия ЛФ. Досега не бях ползвала такъв продукт, обаче много ми харесаха. Нямам пъпки, но преди цикъл се появява някоя друга и тогава тези лепенки спасява положението. Също и за обърнати косъмчета са супер! Ще повторя!

Скин кемистс околоочен серум  беше в кутия ЛФ и упорито го мазах сутрин и вечер. Според мен има ефект, много по-свежа изглежда окоолчната зона. Не знам дали ще потърся целенасочено, но ако пак ми се падне, с удоволствие ще изразходя.

Анаяке ултратайм серум  това не е дори мини продукт, а мостра, но понеже беше много икономичен, ползвах достатъчно време, че да мога да споделя. Като всички продукти на марката, които съм ползвала и този беше топ. Много приятен серум, попива бързо, на сутринта кожата е освежена и мека.  Мисля, че ще купя пълноразмерен.

# 282
Вчера четох коментар за крема SNP peptaronic- в началото й действал добре, но след това ефектът изчезнал. При някои правеше и пъпки, а за вас е твърде лек.
За смесената кожа на мен ми беше идеален, но ако прекаля, сякаш я запушваше и омазняваше. Не ми е правил пъпки, но аз мажех и Скинорен.
Ех, Скинорен, навсякъде изчерпан.
Препоръчайте серум или крем, заместител на Скинорен. Имам белези от чоплене на пъпки.

# 283

Слънцезащитен матиращ крем на Avène.
Идеален за мазна кожа ,склонна към образуване на черни точки и чувствителна.
С алергия съм към слънцето и този крем идеално покрива всички мои нужди. Матира перфектно независимо ,че нанасям на всеки два часа.
Любимец. Може спокойно да се нанася в околоочната зона ,не изсушава и не дразни очите. С изчистен състав е.
Има недостатъци и те са малкото количество ,което свършва за един месец ,високата цена - 30 лв. ,ако не е на промоция.
Има лек бял ефект.
Подновила съм с още два броя и си купих един на Vichy за да пробвам и него ,макар че не е с много изчистен състав.

# 284
Идвам с много пластмаса

1. Течен сапум Балеа мед и мляко - предимно такъв ползваме вкъщи за ръце, или този, или с джинджифил. Още утре ще подновя.
2. Балеа лосион за тяло с парфюм - много хубаво миришещ и до там. Ни хидратация, ни нищо. Но поне миризмата на моята кожа се задържаше доста време. Може да пробвам някой друг, самл заради това.
3. Gliss supreme leght - добро бюджетно попадение, хубаво измива, косата е мека. Няма да подновявам за сега, набелязала съм много други, които да пробвам.
4. Балеа маска с кокос и питая - кожата ми е смесена, но там където е суха е много суха. Около устата и носа всякакви опити за хидратация се провалят. Като намазах маската усетих адско щипане и парене, на косъм бях да се измия и да я изхвърля. Е да, ама издържах и кожата ми след това беше прекрасна! Хидратирана, порите бяха свити. Имам още една дозичка и ще използвам утре, а после ще подновя.
5. Душ гел Terre mars 008 - стандартен продукт, върши си работата, мирише цитрусово. Не знам колко струва, от бюти кутия ми е, но ако го видя и цената не е висока бих си купила.
6. Simply essentials маска с арганово масло - ужасна. Адски парфюмирана и се опъпчих.
7. Нахткерцен балсам - дъщеря ми е с АД, това е един от малкото продукти, от които виждам ефект (а не е като за 3 години да не сме изкупили аптеките). Ще подновя като свърша запасите.
8. Joc реконструираща маска - страшно добра, косата после е мека, по - малко цъфтеж забелязах. Ще подновя вбъдеще.
9. Балеа СОС гел за пъпки - нищо не прави, изхвърлям го наполовина, че много време мина откакто е отворен.

Общи условия

Активация на акаунт