Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 549
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не съм впечатлена, добре че взех малка опаковка.
по-скоро доволна
доволна
нищо особено.

# 451
И аз взех от този шампоан здраве с пантенол. Хич не ми хареса

# 452
Течен сапун Алтея Органикс

Изключително щадящ за кожата, не е прекалено пенлив, с деликатна миризма
Определено ще изпробвам и останалите.

Шампоан за нормална коса Korres
Придава хубав блясък, но малко по-бързо я омазняваше като че ли. Точно тази серия не ми допадна.

Кремът на Елсев е приятен, не утежнява, улеснява разресването и косата не се наелектризира.

Измивен гел Мустела Стелатопия

Деликатен към кожата, с много изчистен състав. Проблемът е, че няма никакви пенители и отне време да му хвана цаката. Доста неикономичен.

# 453
  • Mediterraneo

Три прекрасни продукта! Измиващите гелове на Микса и Ревюеле са с деликатен аромат, измиват и почистват много хубаво, нежни са към кожата, изобщо- абсолютно добри попадения за мен и момичетата. А, и са много икономични.
Млечната мицеларна вода е нов продукт вкъщи, определено ще повторя. Мирише много хубаво и почиства лесно грим. Аз я ползвам за почистване на лицето, не ползвам грим, децата са доволни.

# 454

Продуктите на kerastase elixir ultime  ми харесаха, както в комбинация заедно така и с други продукти. От финансова гледна точка са ми доста скъпи за да ги купя в пълноразмерна опаковка. Ако трябва да избирам кое да купя като пълноразмерна опаковка ще е маската.
Шампоана на низорал ми помогна доста със пърхота и съм доволна ще си го купя отново когато се наложи.
Мицеларната вода на Uriage не е нещо уау има по бюджетни води който вършат същата работа.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 14:45 от bobi_bs

# 455

Крем за ръце Avène Cold - хидратира чудесно ,попива бързо ,върши идеална работа,но цената си е висока.

Дезодорант Dove - върши чудесна работа ,предпазва много добре ,но за лятото на горещините не знам как ще се държи.
Ако има рол он бих си взела да пробвам и него.

Рол он Balea - не предпазва от изпотяване ,трябва да се обновява често ,но мирише много хубаво.
Със смесени чувства съм.

Околоочен крем Eucerin Aquaporin Active - хидратира чудесно околоочната зона ,прибира подпухналостта и вече използвам трета опаковка ,любимец ми е.

Парфюм на Eyfel - Vanille Fatale/Tom Ford - определено като аромат не ми допада кой знае колко ,но ще си го доизразходя.
Пулверизатора спря да работи и моят мъж го отвори за да си го прехвърля в друго шише.

Слънцезащитен крем за лице Avène Reflèxe  Solaire Dry Touch spf 50+ 30 мл.
Любим! Много добър мат ефект ,не омазнява ,хидратира чудесно ,перфектно се представя и в околоочната зона ,просто перфектен.
И естествено е спрян. 😒
И сега трябва да търся друг добър матиращ крем ,който да е толерантен към околоочната зона ,хидратиращ ,да е за чувствителна ,нормална към мазна кожа с алергия към слънцето.
Лъсвам в Т зоната и този слънцезащитен с часове стоеше на кожата ми мат.

# 456
  • на последния етаж
- любим молив за вежди. Ползвам го редовно и вече поднових.

# 457
  • Mediterraneo
Мавина, всички дезодоранти на Дав се държат повече от чудесно в летните горещини. От години ползвам единствено Дав( да речем, за 10 години съм изхабила 4-5 различни от Дав дезодоранти), тук лятото е много горещо и много влажно.

# 458
Мавина, всички дезодоранти на Дав се държат повече от чудесно в летните горещини. От години ползвам единствено Дав( да речем, за 10 години съм изхабила 4-5 различни от Дав дезодоранти), тук лятото е много горещо и много влажно.
Много  ти благодаря за отзивите ,Тарталета!
Хареса ми ,че е нежен към кожата и нямам дразнене.
Много харесвам рол-оните на Адидас ,но са по-агресивни към кожата и ме дразнят много.
Единствено на Adidas cool& care 6in1 не ме дразни ,но много често не го откривам.
Ще си купувам и Дав! ☺️

# 459
  • на последния етаж
- още един мой любим продукт, който ползвам редовно всяка зима откакто излезе на пазара (преди 5-6 години). Вече поднових.

# 460
Абсолютно подкрепям:v:
Последните 10 години много рядко сменям Дав, нямам сериозен проблем с изпотяването, но колкото пъти съм разнообразявала с Рексона, Нивея, Гарниер и съм съжалила.

# 461
  • София
Показаният на снимката ролон Балеа е безалуминиев, затова е по-слаб. Те всички са по-слаби именно поради тази причина.
Всеки с алуминий, не само Дав, ще е по-силен.

# 462
Скрит текст:
img width=600 height=600]//cdn.bg-mamma.com/F5yl/OjV3q.png[/img]
- още един мой любим продукт, който ползвам редовно всяка зима откакто излезе на пазара (преди 5-6 години). Вече поднових.
Защо само през зимата?

# 463
  • на последния етаж
Доколкото знам, не е препоръчително да се ползват продукти с витамин Ц, когато слънцето е по-силно. Моята кожа е много чувствителна и светла, и въпреки че редовно ползвам слънцезащитен крем, не смея да мажа този серум след края на март.

# 464
Няма проблем с вит Ц, но трябва редовно пазене на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт