Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 508
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • на последния етаж
- преди години ми харесваше, но сега не хидратира достатъчно сухата ми кожа. Няма да подновя.

# 541
  • Mediterraneo

Шампоан с арганово олио на Сиен- хубав е, аз не съм го пробвала, че от доста време карам само с един продукт, който не сменям. Останалите вкъщи са ок.

Балсам с роза- не обичам този аромат, но ми подариха голяма гама продукти и си ги ползвам с удоволствие. Не е никак лош балсамът.

Поредният душ- гел от "вкусната" серия на Tulipan Negro. Много ги харесвам. Разкошни и трайни виолетки.

Хидратиращ крем за лице. Не е лош, но доста тежък, трудно се нанася и не попива добре. Иначе овлажнява, да.
Още един от продуктите с роза, мляко за тяло. Хареса ми- попива добре и овлажнява, само да не беше този силен аромат на роза, който не харесвам.

# 542
  • на последния етаж
- хареса ми този тоник, не дразни, освежава и почиства евентуални остатъци от замърсяване. Бих купила отново.

# 543
  • София
Имам малко свършили продукти - основно парфюми доизхабих през последните седмици:

Серпентин на Пако Рабан ми е сред любимите парфюми. Но е за студено време и засега няма да го подновявам.

Давидоф също го харесвам, но трябва да съм в особено настроение за него. Примерно, близо до море, но за лятото ми идва малко тежък, затова и него няма да подновявам на този етап.

Черути не успях да го доизхабя, защото той пък ми идва прекалено свеж и момичешки. Дадох го на едната ми дъщеря да го доизползва тя.

Любимият ми Фа. Пристрастих се към тази серия, но сега го смених с другата ми страст - Дав. Само временно, защото пак ще си купя мъжкия Фа.

Отвратителен химичен дезодорант. Доизхабих го, пръскайки в спортните си обувки и пак ми беше неприятен. Никога повече.

Любимият серум от постоянния ми асортимент. Поднових.

Тази боя я взех съвсем случайно и набързо, защото исках нещо по-свежо и ми трябваше спешно. Идеална за цената си и като цвят и покрития, но предпочитам други марки.

Прекрасен балсам. Купих го след препоръки от влогове и останах приятно изненадана. Поднових го.

Ужас на ужасите. Хем обожавам този тип води и марката, но този път миризмата ме уби. Не бях купувала вода със смрадлика и не можах да я понеса. Изхвърлих близо 2/3-ти от нея.

Любимият ми течен сапун за ръце от ДМ. Заредих нова опаковка.

# 544
Малко празни опаковки от мен като повечето неща ми харесаха или са ми любими.

От тези които ще кача най малко харесван. Приятен околоочен като цяло, но нищоправещ и затова няма да го подновя, пък и 30 мл. За околоочен страшно писва.

Тази сладка малка мостричка ми стигна за 4/5 мазания. Продукта ми допадна като консистенция и сякаш имаше лек заглаждащ ефект върху появилите ми се вече мимически бръчици под очите. Чудя му се и ще му се почудя още време че имам околоочен за доизхабяване.

Ето нещо в което се влюбих. И ще купя в пълен размер само малко да поизхабя наличностите. Нежен, не ми опъва кожата, но измива чудесно. Не запушва пори. Гелче което прави чудесна пяна (любимият ми вариант за измиване продукт като цяло). Икономичен. Чуден просто за мен.

Един тонер който много ми хареса. Течна, нелепкаща консистенция, каквито аз харесвам. Без аромат. Освежава, тонизира и успокоява кожата. Бих купила отново с удоволствие.

Две кремчета, като това на Cosrx вече съм споделяла че моят топ крем. Тези дни поднових. Особено за лятото е невероятен. Успокоява кожата. Няма аромат. Лек охлаждащ ефект. Хидратира ми достатъчно. Недостатък - свършва ми бързо Simple Smile.
Кремът на Collistar беше приятна изненада. Беше ми подарък. Бих казала че много ми хареса за студените месеци и пак бих ползвала следващата зима. Кожата ми е по-скоро комбинирана, нормална, с омазняваща се Т зона през лятото, но пък последните зими се изсушава по бузите и това кремче помогна много в борбата с това изсушаване без да омазнява. Нямаше кир ефект който ми е най-големият кошмар като цяло. Чудесно хидратира и нз на какво се дължи в състава но сякаш наблюдавах облекчаване и намаляване на зачервяванията по кожата на лицето. Имам си бая такива Sad.

Две ампули които си ползвам редовно. Тази със серамидите я поднових в 100 мл. Харесва ми че няма аромат. Подхранва много добре. Като превърна голямата опаковка ми се иска да пробвам друг продукт със серамиди. Кожата ми ги харесва.
Центелата е продукт без който не оставам. Вече заредена нова. Ще ми се обаче да пробвам и останалите варианти на марката но тази жълтичката толкова си я харесвам че все към нея се насочвам за покупка.

Три продукта които многократно си подновявам. Азелаинова на Ревокс много харесвам. Много нежна кремообразна консистенция. В момента имам два други продукта с тази киселина но сякаш това кремче си ми харесва повече.
Слънцезащитата в средата съм я споделяла това е най- най- любимия ми продукт за лице. Буквално съм пристрастена. Идея нямам лятото дали ще ми е достатъчна, със сигурност не бих рискувала за море. Но за града ми е топ.
Ролони ползвам само на Боди шоп от около 2/3 години. В момента любимия ми е алоето, защото развалиха Белия Мъск. Не като качество а като аромат Wink.

# 545
  • на последния етаж
- любим серум, ползвам го от години. Вече поднових.

# 546
Лита, как използваш този серум? Смесваш ли го с нещо друго или самостоятелно?
И моите празни опаковки:

Loreal Preference боя за коса - за втори път я използвам, 1 кутия ми стига за цялата коса. Много съм доволна от цветове и трайност, ще пробвам и други нюанси.
Душ олио и крем за тяло A derma - все се чудих защо дерматолозите масово изписват Ексомега, докато не ни изписаха и на нас 😀 И има за какво да ги харесват. Тази серия преобрази кожата на децата, душ олиото не е нещо супер специално ( всички подобни аптечни олиа са ми еднакви), но кремът е страхотен, омекотява и успокоява. Само малко трябва да се изчака да попие. Вече съм заредила ново олио и смених крема с лосиона от серията, защото е по-лек и подходящ за топлите месеци. Не са евтини, но напълно си оправдават цената.
Ревокс околоочен серум- знаех, че отзивите за него не са добри, но исках да пробвам нещо на марката и го взех, защото имах нужда от околоочен продукт. Много лек, хидратира не много добре, бързо попива и не дразни, често го мажех и на цялото лице. Няма да повторя, защото имам нужда от “по-сериозен” крем. Този е подходящ до около 30-годишна възраст.
Дезодорант Дав с кокос- нямаше любимите ми зелен чай и ябълка и пробвах с кокос. Не е моя аромат и само заради това няма да го повторя.
Сухо олио за коса Chi с кимион- отдавна исках да го пробвам, добре, че взех малката опаковка. Стигна ми за около месец, мазах и по косата на детето. За третирана коса е слаб, ефект не видях освен много леко заглаждане. Не бих го купила пак, но ми се иска да дам шанс на шампоана от тази серия.
Warda хидратиращ крем с витамин С - беше в подаръчна кутия, отдавна не съм ползвала толкова странен и нищо правещ крем. Никакъв ефект, оставя един силиконов гаден слой.
Почистваща маска Виктория бюти- много я обичам и купувам от години, но напоследък ми изсушава кожата и ще я подновя през лятото.
Мостри - парфюмът е Musk noir rose и не е моята миризма определено. Кремчето на Uriage е за суха кожа, с ретинил палмитат и не е никак лош, но по-подходящ за зимата. А хидратиращата емулсия на Aquabella е чудна, все я подминавах досега, но хидратира и буквално разкрасява веднага лицето. Ще си я купя в пълен размер, веднага влиза в списъка ми.

# 547
  • на последния етаж
Хелия, серума нанасям на чиста кожа сутрин, след това нанасям дневен/околоочен крем. Ползвам го само през зимните месеци и през ранната пролет, защото знам, че не е добре да се ползват продукти с витамин Ц при по-силно слънце.
Интересна ми стана емулсията на Nuxe от поста ти - с каква кожа си? Вместо серум ли я ползваш?

# 548
Хелия, серума нанасям на чиста кожа сутрин, след това нанасям дневен/околоочен крем. Ползвам го само през зимните месеци и през ранната пролет, защото знам, че не е добре да се ползват продукти с витамин Ц при по-силно слънце.
Интересна ми стана емулсията на Nuxe от поста ти - с каква кожа си? Вместо серум ли я ползваш?
Не, това си е лек дневен крем за смесена и мазна кожа ( по етикет). Иначе аз съм със смесена кожа, която често реагира на активни съставки, често я дехидратирам по погрешка, понякога е по-суха. Този крем е перфектен за млада кожа без особени несъвършенства. Ако има вариант за суха кожа ще е по-добре за моята възраст. Той е нещо от типа на хидратиращия на Клиник, донякъде имат припокриване.

# 549

1. Kerastase Genesis Defense thermique
Получих 2 мини с поръчки от сайта на Керастаз. Използвах ги и не са лоши,но не са и нещо без което да не мога.
Ухае приятно,прави косата по-солидна някак си. Това е серията за подсилване на косъма и предотвратяване на косопад.Преди няколко седмици бях включила в публикация и останалите продукти от серията,която купих след изкаран Ковид и загуба на коса.
Силна серия.Дано не ми се налага,но ще я имам впредвид.
И докато съм на вълна косопад, майка ми горещо ви препоръчва този шампоан на Lakme https://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-scalp-care-vital-protiv … are-vital-shampoo
Има сезонен косопад и само той я спасява,казва. Заредила се е  с 3 нови опаковки.

2. Tatcha The dewy skin cream Крем за повехнала,загубила свежест и жизненост крем.Много пъти съм споменавала Татча и колко много харесвам марката. Японска е,продава се в Сефора. И преди,може би 1-2 години съм писала за този крем.Като се сетя или позизчерпя наличните,винаги се връщам към него.
Този беше лимитка от 75мл и накрая вече ми беше писнало от него. Хидратира,озарява,подхранва кожата. Нищо лошо не мога да кажа.

3. Weleda 24 deodorant roll on Ужасни рол они,отдавна ги имам в кофата за празни опаковки,но чак сега им идва реда да ги снимам. Не предпазват от изпотяване,също така мокрят дрехите. Изхвърлям ги почти пълни.

4. Dr Teals Rose + Milk aluminium Deodorant
50/50 съм тук. Ухае приятно на рози,но не е натрапчива и химична миризма. Предпазва от изпотяване,но изсъхна бързо след отварянето.Стои на кожата на парчета и изхвърлям.Ще се замисля сериозно преди да купя отново.

5. L'oreal Feria hi lift brown #B61 - Бях с по-тъмна от желаното коса и затова взех тази боя,която изсветлява косата с няколко тона, но въпреки това обещава светлокестеняв цвят,какъвто целя.
Въобще не се справи с корените и белите коси,а боята доста падна след 3-4 шампоанисвания.За съжаление бях купила 2 кутии, та едната я изхвърлих неотваряна. Не смятам повече да я купувам.И преди съм я ползвала,но беше отдавна и в русата гама. Реших да се върна на любимите Мадисън Рийд в домашни условия,когато не ходя в салон.

6. Pacifica Wake up beautiful overnight retinoid cream  - Хубава нощна маска за лице.Усещам лицето си напомпано и озарено.Лошото на тази марка е,че козметиката е натурална и след отваряне,продуктите бързо се развалят/гранясват. Иначе много сладурски опаковки,съставите им са добри с екстракти и витамини. Специално тази маска купих и за моя приятелка от България,която също много я хареса.

7. Crest 3d white Whiter teeth
Oт години ползваме Сенсодайн пастите за зъби и реших да разнообразя малко. Много хубава паста.Ходя на избелване,а тази паста ми поддържа зъбите бели между процедурите. Същото мога да кажа и за Сенсодайн екстра уаит.Имам още 1-2 опаковки в резервите.

# 550

Vichy Mineral 89 бустер мненията за този продукт са на двата полюса и повечето са отрицателни, но пък аз много го харесвам. Много добре ми хидратира, нанасям на влажна кожа. За лятото много ми допада и пак ще си взема. Сутрин преди слънцезащитата също много добре го усещам. Лятото си го слагам в хладилник за охлаждащ ефект и много ми допада.

Ампула с центела Skin 1004 и този доста популярен продукт на мен много ми хареса. Не ми лепне (имаше доста хора с такива оплаквания), използвах го вечер, след него крем. Пак бих го взела, но сега си поръчах за проба една друга ампула от доста любима моя серия.

Мостра Mancera Instant crush казват че много прилича на Baccarat rouge 540 (не съм го пробвала и не мога да кажа), но не ми допадна. Дойде ми тежък и задушлив. Доста тамянест при мен.

Мостра Mancera Jardin exclusif този пък много приличал на Ерба Пура. На мен много ми хареса, но няма и как иначе защото е 1 към 1 с моя най-любим Al Haramain, така че няма смисъл от покупка. Много свеж, цитрусов, мирише ми на чисто 😀 направо перфектен за пролетта. Определено си ми е най-най- любим аромат.

# 551
Още празни опаковки:

Околоочен крем
3/10
От онези от абонаментните кутии дето струват стотици левове на редовна цена. Нищо не правеше, с него или без него, все тая. Поомръзна ми да експериментирам с нечувани, но надценени брандове.

Серум за лице с ретинол
7/10
Не стана ясно точно колко му е ретинола, но не беше силен. Приятно серумче за всеки общо взето.

Крем за лице Еолия
7/10
Тежички стоеше върху кожата. Определено хидратира за цял ден. Много удачен като основа за грим. Само миризмата беше малко по-силна.

Балсам за устни с кокос
2/10
Доста кофти, течен и изсушаващ. За мен кокоса като като не е удачен за грижа.

Парфюм Пачули
9/10
Изключително траен и силен. Това е парфюмът, за който съм получавала най-много комплименти. Купуван е от бутикова парфюмерия в Милано, бих си взела пак.

Мицеларна вода Еолия
4/10
Не мога да кажа, че беше кой знае какво. Даже беше леко пресушаваща.

Околоочен гел Еолия
8/10
Много приятен, стягащ, траен и хидратиращ.

Балсам за устни
3/10
Поредният балсам за устни с кокос, който не ми се отрази никак добре.

Хиауронов бустер за лице
7/10
Доста хидратиращ, доволна съм. Само кофти миризмата на мъжки одеколон…

Ензимен ексфолиант за лице
4/10
Пощипва и раздразва кожата. Прави ексфолиация, но не ми допадна особено. Силен ми беше.

# 552
  • София

Крем за пети. Добър е, но на мен ми трябваше една идея по-добра хидратация. Иначе си е ОК.

# 553
  • на последния етаж
- ползвала съм го и преди и тогава не ме беше впечатлил. Може да купя по-нататък евентуално.

# 554
  • Някъде по Дунава
Моите празни опаковки:

Тоалетно мляко за суха кожа Балея - хареса ми, почиства добре. Харесвам такъв тип продукти.
Спирала на Ейвън от серията Лукс - не ми хареса и няма да подновя.
Хидратиращ крем с козе мляко на Роза импекс - много приятно кремче на ниска цена. Бих подновила след време.

Общи условия

Активация на акаунт