Честит да е! 

Харесвах Хакан, защото прие безрезервно децата и даваше свобода на Зюлейха. Нямаше я мачовщината на Демир, маниакалната му ревност и агресия. Беше много уравновесен, с невероятен контрол, макар че и на него Чукурова му повлия, щом започна да вади оръжие по всякакви поводи. Мисля си, че след разплатата с Акадир и Вахап, той сам щеше да дари цялото си състояние за благотворителност в Чукурова. Със жеста на Зюлейха душата му ще намери покой. 

Хакан влезе в "лабиринт" от лъжи и не можа да излезе от него, но ме е яд, че СЦ взеха решение да съсипят двойката. Все пак са последвателни, защото и в тийзира и на постера подсказват финала какъв ще е. На постера Хакан е на известно разстояние от колата и гледа в друга посока. Лютвие е до коня, символа на Чукурова, а Фикрет се е облагнал на колата, което означава, че той ще е мъжката фигуа в семейство (обяснението ми се пополучи като на търкуване карти на начинаещ
). Остават две серии. Повече ме интересува дали Гюнгьор ще разкаже нещичко на Зюлейха и дали ще се състои разговор между Акадир и Зюлейха. Дължи й го. Не мисля, че Акадир ще хвърли цялата вина върху Хакан, но да видим. Иначе не са ми интереси госпожица "захаросана" и Фикрет. Намирам този тип връзки за пълнеж на серията, колко да приключат сюжетната линия с героя. Що се отнася до Зюлейха, с решението да се раздели с Хакан фактически остана сама с децата. Единственото ми обяснение за състоянието й е, че все пак защото обичаше Хакан и й е мъчно и може би заради съвестта й, че той умря за да я спаси. 

,

Препоръчани теми