Днес е Св. ап. Петър и Павел! Здраве, закрила и късмет! Честито на празнуващите!🌺
Благодаря на всички за споделеното и интересните коментари!🌷
Благодаря на екипа за превода!🌹
Тепърва ще гледам епизода.
Якут, много интересна информация за розата и за новия сериал! За снимки с Йълмаз - мисля като Лучия, че след пожара в конака на Фекели са останали само онези снимки, направени от Хюнкяр и явно СЦ не си спомнят за тях. На един от вестниците имаше снимка на Йълмаз и Фекели (или Демир), Йълмаз е с бяла риза и е в профил. Не мога да направя стоп кадър, но се вижда, ако се вгледаш.
Относно финала на сериала: още не мога да си събера мислите. Някои неща ми харесаха, други ми липсват, остана някаква празнота в усещането ми за края на историята.
Пожелавам хубав ден на всички!

На фона на снимката с Демир и Лейля поставена на централно място, и снимките на отделните членове на Яман, за тези на Йълмаз и Хакан трябва да проявя фантазия, за да ги забележа.
След като изгледах последния епизод не мога да кажа, че ми хареса финала като цяло. Беше доста слаб, на фона на финалите на трите предходни силни сезона. Да не говорим, че имам и усещането, че тримата герои Хакан, Абдюлкадир и Вахап стоят като "кръпка" в цялостната история на сериала, защото СЦ не изясниха мотивите им за мъст нито към Демир, нито към Аднан. 

Идвам с новина. Турските медии съобщават, че Хилял Алтънбилек и Метин Хара, които са заедно от една година, са решили да се оженят.

, не съм гледала "Вятърничав". Мурат две години имаше възможност да избира сценарий, по - добър от Чукурова или поне колкото него. Надявам се вкусът му към историята да ме зарадва, а темите в повечето сериали си ги знаем. И въпреки това погледът във всеки е различен, а отличната игра на актьорите ни задържа пред екрана.