Отговори
# 60
Лучия, естествено,че Хакан спасява себе си. Разделиха бизнеса. Сбогуваха се. Акадир каза, че някога Хакан му е казал животът му да се състои от малките неща. Затова се е осигурил като закупил предполагам диаманти и един часовник уж в наследство от баща му (баща му не беше ли беше беден контрабандист, който крадял овце и мазут по границата). Но сякаш Хакан спомена нещо, че Акадир  му спасил живота след като  Демир Яман  го ранил ( 2:48 ясно се чува името на Демир Яман https://www.youtube.com/watch?v=zusFZNTuIUE ). Акадир го е носил на гърба си километри. Хакан даде съвет на Акадир да се устрои в Измир, а може би ще дойде тогава време и за нова любов и му каза, че това е най-правилното. Акадир си даде сметка, че Зюлейха никога няма да му прости на Акадир за убийството на Фекели и затова решението да замине е най-правилно. Направи ми впечатление, с какво задоволстово гледаше Хакан арестуването на Акадир. Зюлейха сподели на Лютвие как е видяла Хакан заедно с Вахап и Акадир. Али Ръза изпя всичко. Каза, че на Акадир мръсните дела са вършени от други хора. Били са трима когато присичат пътя на Фекели -  Бедир, Ведат и Али Ръза. Запушил е  устата на Ведат, Бедир го няма от 6 месеца. Сега  е ред на Али Ръза. Фикрет посрещнат като местен герой, затова, че залови убиеца на Фекели. Хакан го поздрави и Фикрет го попита дали е искрен.
Чолак издирва Бетюл наоколо. Бесен е, че го изиграха.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 21:38 от yakut

# 61
Бетюл и Шермин къща ли е наеха? Парите, които откраднаха от Чолак, не бяха много.

# 62
Здравейте,
Закъснях, но сега съм на линия.
Благодаря ви много за всичко споделено!

# 63
И аз се зачудих на същото. Парите в касата на Чолак не бяха много, или успяха и другите парите да си вземат обратно. Имам предвид откраднатите от фирмата на Яман.
Май са в къща  на Фюсун, защото искаха да си запарят чай, но не могат да намерят чайника и се обадиха на Фюсун и тя им каза. Страх ги е Чолак да не ги е открие, но иначе разбрали, че Акадир е арестуван, а Бетюл каза четака щяло да стане.
Акадир започна от първи да се заяжда с хората. Директорът на ареста каза, че е убил един отнай-обичаните хора в Чукурова и се закани да му стъжнят живота.
Гафур почна пак с неговите речи какъв бил Фикрет и как не оставил кръвта на Фекели на земята, отмъстил си, но  трябва да застане срещу Акадир и да го застреля, но понеже Фикрет е чист човек отраснал в Германия не би направил такова нещо. После и Джеврие каквото каже Гафур и тя го повтаря и Фадик и Рашид й се подиграват.
Фикрет поиска мнението на  Лютвие за Зейнеп. Тя каза, че веднъж вече си е дала мнението и  се е намесила за Бетюл, повече не  мисил да го прави. Но си каза мнението. Каза, че е хубаво, чисто момичето, със семейно възпитание и че я харесва. Фикрет й каза, че не е виновна за Бетюл, защото тя е дявол, да не изпитва все още вина.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 21:56 от yakut

# 64
Фикрет добре беше подготвил Али Ръза, той със самочувствие разказа всичко, Абдулкадир не очакваше и побесня.
Пред прокуратурата Фикрет публично оповести залавянето на убиеца на Фекели; Мястото на Хакан не е там.
Научихме нещо много важно: Абдулкадир е бил с Хакан по време на общата му работа с Демир. Не че не го знаехме от вестника от Бейрут, но сега излиза от тяхната уста.
Шермин и Бетюл трябваше с парите да си купят билети  и да бягат накъдето им видят очите. Сега ще загазят още повече.
Много ми е интересен разговорът на раздяла между Хакан и Абдулкадир.

# 65
В касата на Чолак имаше две пачки една върху друга и една отляво до стената на касата, вертикално. Когато Шермин слагаше пистолета в чантата си, пачки не се виждаха, може да ги е стиснала заедно с дръжката на пистолета. Когато показа парите на Бетюл, бяха две пачки. Откраднатите от фирмата бяха в голяма чанта, която прибраха в гардероба на малкия конак и изобщо не показаха кога Бетюл ги е скрила в касетата.
Чолак държи в касата в спалнята си пари за ежедневен харч. Не е ясно къде крие другите, може да ги внася в банка Grin

# 66
Лучия, Чолак е модерен крадец. Има си влог в банката с откраднатото. Това ми хареса като идея. Пошегуах се разбира се онези другите пари, които са от продажбата на земята.
Друго обаче ми направи впечатление. Появи се нов детайл, който се наслагва над нещо, което вече знаем. Когато Зюлейха отвлече Хакан в депото, Хакан й каза, че Демир го е ударил в гърба. Сега в разговора с Акадир казва, че е бил ранен от Демир Яман. Ясно е, че Демир беше отмъстителен. но кога ли е станала случката? Познанството им с Акадир е от Ливан. Дали след това са се виждали пак и тогава Демир да е ранил Хакан? Интересно.
Сега Вахап търси сметка защо е оставил Акадир. Хакан каза, че няма да остави така Акадир. Хакан каза на Вахап да не повишава тон. Ще  намери начин да го измъкне, защото му дължи живота си на Акадир, за което само Хакан знае. Хакан заплаши Вахан, че ще му откъсне гръкляна. Каза, че ще спаси брат му и да изчезва.
Браво на Хаминне. Ще изцери Джеврие. Направила й сютляч със сушена кайсия и хаминне й вика какво е това да не е ашуре и отказа да яде. Джеврие обвини, че благодарение на Фадик Хаминне не искала да яде сютляч, иначе много знаела какво яде. Тогава Хамине попита Джеврие да не  я нарича бунак. Джеврие се паникьоса и каза, че тя е бунак щом сложила сушени плодове в сютляча. Joy
Джеврие завижда. Пита  с какви пари Рашид е купил мотора и търси сметка на Фадик откъде са му парите. Видя, че Фадик не топи съпруга си и после взе да разпитва Бахар . Започна да я пита колко взимала Фадик. Бахар я лъже яко, като каза понеже Фадик е връзкар и дясна ръка на ханъмаа и взимала 5000 лири и че скоро Рашид ще построи къща на два етажа. И Джеврие вярва. Joy

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 22:17 от yakut

# 67
Якут, писах, че Хакан спасява себе си като имах предвид бягството от затвора - втори фрагман. Кадир няма да допусне да е сам в затвора, цялата вина да е върху него.

Този мотор не беше ли на Гаффур Joy Пак се сетиха за него.

# 68
Мотива на Хакан на помогне на Акадир е затова, че много пъти му е спасявал живота. Като се видяха в затвора Акаир каза, че не го оставят вътре намира заради убийството на Фекели и че това е края на пътя. Хакан му каза кога са се отказвали  исега няма да се откажат. акадир му каза, чда не рискува спокойствието си и семейството си заради него и че той е приел, че е стигнал края на пътя. Хакн обаче иска да му помогне защото му и задължен за живота си. Като излезна Хакан се натъкна на Зюлейха. Тя му поиска обяснение какво  е правил при Акадир и защо като го заловили показал че се радва от залявянето на Акадир. Хакан й отговори, че е отишъл за да се сбогува с приятеля си за последен път и да му поиска прошка ( така се прави, когато тръгваш на път или се сбогуваш с някого искаш и даваш прошка, че не се знае дали ще се видите повече). Тя реагира като каза, че нито миналото го оставя, нито старите дългове.
После в конака Зюлейха за последен път му прости и каза, че Хакан  й е спътник в живота/съпруг и трябва да може да му се довери.
Тази прошка  за последно ли е на Зюлейха, защото Хакан няма да престане. Интересно, с какво е толкова задължен на Акадир? Thinking

Плана за бягството на Акадир е следният. Акадир се жалва на директора на затвора в Чукурова, че постоянно бил заплашва, нямал миг спокойствие, застаршен бил живота заради това, че е обвинен в убийството на Фекели и ако може да го прехвърлят в друг затвор. Направи постановка. Адвокатът на Акадир каза на Хакан, че сутринта  ще стане прехвърлянето му в затвора в Елязъъ. Хакан всичко е планирал, но той каза на Зюлейха, че Акадир му другар. Тя знае, че Акадир му е спасявал живота. Ако познава Хакан, а се оказа, че за кратко време започна да го хваща в крачка, което означава не  само, че е  наблюдателна, но и вече го познава доста добре.
Хакан организира бягството на Акадир. Вахап ръси заплахи срещу хората, ако нещо се обърка, че дробовете ще им ще изтръгне. Вахап си позволява да заплашва Хакан. Хакан каза, че ако е в затвора брат му е затова, че на своя глава е решил да убие Фекели и още тогава е трябвало да скъса отношенията си с Акадир, но не го е направил. Хакан е излъгал  Зюлейха заради Акадир и каза, че много му тежи, затова каза на Вахап да си затваря устата.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 22:47 от yakut

# 69
Какво като е спасил живота му, сега Кадир е в затвора, защото е убиец. Мисля, че много фино манипулира Хакан - изживява се като жертва пред него, да мислел за семейството си. Като подчертава семейството пред Хакан, го кара да се чувства виновен, че е щастлив.

# 70
Точно така е, Акадир манипулира Хакан през цялото време. На няколко пъти съм си мислела кой е мозъкът и кой крайниците в случая.
Уж едно му говори Акадир, но целта му е друга.

# 71
Хакан си мисли, че сметките от миналото са затворени, но в новия си живот със Зюлейха ще плаща стари сметки към Абдулкадир. Да се беше оженил за него. Чудя се кога ще и писне на Зюлейха.
Хакан няма правилен ход: нито да откаже да помага на Абдулкадир, нито да му помага. Това, дето щял да навреди на живота си със Зюлейха, е про форма. Мисля точно като Лучия.
Колко мутри са събрали Хакан и Вахап.
За втори път са много досадни с този мотор.
В затвора нищо ново: раняване - доктор - бягство.
Абдулкадир в нелегалност - ще стане още по-трудно за Хакан.

# 72
Мисля, че на Зюлейха ще й писне, когато види, че Хакан е помогнал на АКадир да избяга. Хакан помага на убиецът на Фекели да бяга и да си живее живота, а Фекели е в земята. Тя каза, че ако Хакан има нещо общо с убийството на Фекели, то това ще е краят. За убийството Хакан успя да завоалира и съвсем да се разграничи, но сега Зюлейха ще види, че Хакан помага на АКадир и смятам, че ще последва това, което вече заяви. Но, как ли ще бъде ранен или убит Хакан? Може би спасявайки АКадир, Хакан ще си подпише смъртната присъда. Но, аз не искам Зюлейха да бъде поставена пред този факт. Ако ще се отказва от Хакан, то ми се иска това да е нейно решение.

# 73
Хакан може да е лоялен към Акадир и Вахап, че са му спасявали живота, но се получава като онзи израз: "Храни куче да те лае" Колко пъти Акадир се закани, че ще види сметката на Хакан. Погледът на Вахап не ми харесва. Много пъти Хакан го строява, този лудия като се ядоса не знае какво парви. Накрая мисля, че Вахап ще убие Хакан и ще бъде представено все едно е спасявал семейството си и ще излезе герой, така че Зюлейха ще го помни с добро. А може би истината ще бъде различна. Така си мисля.Двамата братя да Хакан от самото начало са като "воденичен камък" за Хакан, но той не го разбра.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 23:18 от yakut

# 74
Откакто видях снимката с ранения Хакан си мисля, че наемните убийци на Бетюл ще стрелят по Зюлейха и Хакан ще я спаси.
Много прислуга в тази серия. Rolling Eyes

Тази вечер имат прощално парти.

Изглежда Бетюл е допълнила плана си с Чолак - първо ще се разправи с него.

Зейнеп започва да опознава Фикрет. Wink

Сега и Зюлейха привикват, Бетюл ще я вкара в капан. Rage

За трети път Зюлейха хуква по нощите. Който и да я привика, не отказва.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 23:42 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт