Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 538
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря..
Започнах отначало да чета, защото от преди години следвах темата и вече съм позабравила.
Най-големият ми проблем е лицето, страх ме е да не ме изгорят някъде и търся подходящо студио. На брадичката от един самотен косъм, успях да си направя .... 10.. Жалко, че едно време не съм попдала на този твой пост ( в който говориш за космите на лицето) .

# 121
Ако космите по брадичката ти са наистина около 10, не бих препоръчала точно лазерна епилация, макар самата аз да съм правила такава на лице. По-удачен метод е електроепилацията с игла, но за жалост, не мога да препоръчам добър специалист за София - бих дала препоръка единствено за една дама от Габрово - лично съм я посещавала и съм много доволна.
Работата е там, че когато космите са малко на брой и/или са прекалено фини / русоляви, е по-ефективно да бъдат таргетирани един по един, т.е. с игличка, вместо да се работи цялата зона.

Ако, все пак, решиш да заложиш на лазера - опитай с "Gentle Lase Pro", като за начало. Но няма как да стане сега, ще се наложи да изчакаш до есента и по-мрачното време.
Изпитани студиа за София - "Lege Artis", "V Derm", "Body Aesthetics". Няма да те изгорят, не се притеснявай. Simple Smile

# 122
Аз моля за координати на дамата от Габрово, която прави електроепилация.

# 123
И аз съм заинтересована, имам няколко единични косъма по брадичката, които за съжаление съм и отскубвала в миналото. Сега са повече на брой или просто аз повече ги забелязвам, но все още са много малка бройка и единични. Дали от скубането с пинсета през годините или просто от изминалите години не мога да кажа, но вече стоят по-дебели и твърди. Ако действително има компетентен човек при който да се отиде за електроепилация, това би било добър вариант за мен.

# 124
За да не копирам излишно информацията, моля, погледнете заглавния пост на първа страница от темата. Посочени са контактите ѝ (търсете гр. Габрово, Димка се казва дамата).
Не твърдя, че върши чудеса, но е най-добрата специалистка, която аз лично съм изпробвала в България.
Уцелва точно коренчетата на косъмчетата, работи много деликатно (не оставя белези), справя се бързо (ако за някого е важно), цените са приемливи (особено на фона на софийските), а студиото ѝ ми се видя изключително кокетно. Simple Smile Ходила съм веднъж - мисля да я посетя отново, но с тези цени на горивото не знам кога ще се случи това...
Разбира се, възможно е да се наложи даден косъм да бъде третиран и 2-3 пъти, преди да изчезне завинаги. Но опитайте и преценете сами за себе си...
Ще чакам да споделите отзиви, ако отидете, защото така ще обогатим темата със свеж опит. Simple Smile

natka, ти даже си от Габрово - сега видях! Възможно е и лично да познаваш въпросната специалистка.

# 125
Ама съм заплес, дори не съм видяла че има и за Габрово препоръчано място... а е можело до сега да се заема и да съм го решила това. Много благодаря за напомнянето, предстоят ми разни други неща и пътувания но ако стигна до нея скоро, със сигурност ще дам отзив.

# 126
Благодаря,  Гърне,

Нямам търпение и цялото тяло да мина. Писна ми с тия косми вече!
Изчакам да ми се понаместят чакрите след последното кърмене и се гмуркат в дълбокото  на есен Grinning

# 127
Здравейте! На някой да се е случвало лазера да е минал през бенка, при която белия молив да се е изтрил?

# 128
Здравейте! На някой да се е случвало лазера да е минал през бенка, при която белия молив да се е изтрил?

Здравей, да.
При мен с Александит се е случвало. Доста се притесних. Бенката потъмня, но след около 10дни се оправи. Казаха ми тогава да не я чопля, за да не я разкървя.

# 129

Няма проблем.

# 130
Да, много пъти… Потъмняват, след което се обелват и в някои случаи стават една идея по-светли, в други няма промяна в цвета.
Консултирам се при всеки един случай, не е имало проблем досега.

# 131
Благодаря на всички отговорили! Много се бях притеснила.

# 132
Здравейте,преди година бях посещавала Аби Студио, но резултат нямаше никакъв. В момента търся друго място,от което ще има ефект,моля да ми препоръчате места в софия за лазерна.

# 133
  • София
Здравейте,преди година бях посещавала Аби Студио, но резултат нямаше никакъв. В момента търся друго място,от което ще има ефект,моля да ми препоръчате места в софия за лазерна.
То цялата тема е с такива препоръки. Никой няма как да знае предварително на теб кое как ще ти повлияе.

# 134
Здравейте!

Пак се включвам с въпроси. Стремя се да следя темата, за да намеря отговора си някъде в постовете, не веднъж четох за лазерната, но пак имам въпрос. Напрвих вече 4ри, може и 5та процедура, но космите пак тръгнаха. В началото след самата процедура всичко е окей, но малко преди следващата почнаха да изникват някакви косъмета и ме дразнят. Знам, че се будят "заспалите косми", но кога ще дойде времето, когато няма да са толкова много и да избиват като цяло?

Общи условия

Активация на акаунт