Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 540
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Зависи от супер много фактори - коя зона правиш, какъв е лазера, каква ти е кожата, космите и т.н. За 4-5 процедури все още е рано да имаш някакъв по-траен резултат според мен.
И аз се надявах, че след 6 процедури ръце и крака няма да имам нищо за през лятото, но ето че минаха 2 месеца от последната процедура и пак си имам какво да епилирам, на краката малко, на ръцете - повече.

# 136
Здравейте момичета,
Връщам се пак с мнение. Ходя вече на 10та процедура за ареоли в два различни центъра - лазер център и нирвана.
Няма никакъв ефект.
Обсъдих с една приятелка и тя ми каза да ида до Версус та ще пробвам и там, но честно казано адски ми писна. Занимавам се от толкова време и толкова пари са хвърлени, че се отчаях тотално.
Понеже заплатих пакет от 5 процедури, а съм на 3тата в Нирвана - исках да го прекратя по-рано.
Проведох ужасно неприятен разговор с управителката, която ми каза, че "ще ми се обади да ми каже дали може", но естествено не се обади.

Сега се чудя дали да звъня отново. Според мен е ужасно некоректно. В Нирвана имах 3 единични процедури за тази зона и 3 в пакет и отново порастват косъмчетата. Няколко пъти ги молех да засилят лазера, но твърдяха, че "вие имате проблем явно и затова". Ами, да, имам проблем - нали затова идвам при вас, за да го реша?!

Някой има ли подобен опит? Третирали ли сте зони повече от 10 пъти и какво се случи при вас?

(аз съм с много светла кожа и тъмен косъм)

Мерси!

# 137
Според мен смени лазера и центъра. Ако не си предплатила, просто не ходи повече. Много некоректно отношение! Аз ходя в 6 сенс в ринг тауър София и съм много доволна.

По отношение на космите преди процедура - аз съм преди 4та на интим и си растат. Много по-малко са, но ги има. Крака и ръце по-малко растат,  а горна устна - никакви ги няма Simple Smile

# 138
  • София
След втора процедура интим космите ми са наистина много малко. И то от Алказар, за където има доста противоречиви мнения. Така или иначе не очаквам чудо за две процедури.
Правих и цели крака, но съм едва след първа процедура и тъй като е лято и трябва да бръсна постоянно (досадно и неприятно, но късно се наканих за лазер) не мога да преценя ефекта.
Дата за втора процедура ми дадоха за след повече от два месеца. Ще видим след нея как ще е.

# 139
Здравейте!Извинявам се предварително за глупавия въпрос,но да ви питам-какво представлява shr лазерна епилация-това същата лазерна епилация ли е ,за която говорите и има ли добър ефект от нея.

# 140
Правила съм си SHR, не знам технологично какви са разликите с лазера, тогава ми обясниха, че е комбинация от фото и лазерна епилация, а колко е вярно, не съм се интересувала толкова, защото уж отивах на проверено място… Правила съм си 8 процедури на подмишници - резултат 50%. 2  на интим - резултат - 0. Опадват, после порастват същите. Цените бяха много по-високи, от това, което плащам в момента за лазерна епилация (Дерма акт) и когато смених мястото - резултатите са налице. Не казвам, че имам 100% успеваемост, явно моите косми са супер упорити, направих още доста процедури и на двете зони, но определено има ефект, сега съм само на поддръжка и тук-таме имам някой самотен косъм.

# 141
Мила,а след колко процедури стигнада поддръжка?

# 142
13 на интим, за подмишници, ако броим и SHR са повече от 20. Даже не знам дали да ходя и след лятото, на подмишниците имам точно 3 косъма общо, като почна ноември ръце и крака ще ги помоля да ми ги махнат и тях. Последно ми махаха пак някакви 3 косъма началото на май, а на пълна процедура не съм била от повече от година, то няма какво. За интим все още тук-таме се опитва по нещо да излезе, но в момента няма нищо, дано се задържи тази тенденция 😀.

# 143
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, правих 8 процедури на краката през 40-45 дни и съм много доволна, обаче на колената и там където е костта на подбедрицата имам останали косми. Сега се чудя кога да ходя на поддръжка, 45 дни минаха, но козметичката ми каза ако не са много, да увеличавам времето и сама да преценя кога да отида. Обаче аз не знам Joy
Тоест ако нямате косми на колко време ходите? И ако ги разредя, има ли шанс тези останалите да се махнат?

# 144
Аз съм с 6 на крака и имам точно около коленете и малко на глезените все още, в момента през лятото ги бръсна, защото съм с тен. Крака винаги съм правила на 2-3 месеца, като пропускам лятото, т.е. събират ми се три процедури за есенно-зимно-пролетния сезон.
Смятам да отида на още поне 3 тази зима, пък вече поддръжка - като се появят повече. За съжаление, казаха ми, че на коленете най-трудно се повлияват и не съм само аз така 😮💨.

# 145
Здравейте, имам правена лазерна епилация преди две години, но пак почнаха да ми излизат и искам да направя един курс. Чудя се между дерма акт и нирвана . Кое бихте препоръчали?

# 146
  • Sofia
Момичета, много искам да отида на лазерна епилация на цялото лице. Буквално няма място, което да не махам с кола маска - мустак, бакенбарди, брадичка, всичко. Но изключително много ме притеснява това, че навсякъде чета, че не трябва да се пипат поне 3 седмици преди процедурата. Как ще ходя така 3 седмици космата и то баш по лицето? Някой, който е правил, моля ви се, успокоете ме някакси Grinning

Аз, аз Simple Smile другата седмица ми предстои трета процедура. Ходя в Нирвана - Павлово.

При първата процедупя ми избръснаха цялото лице и го минаха. Но до втората единствените косъмчета, които излязоха бяха на горната устна. Сега ми предстои трета процедура и отнаво само там имам няколко косъмчета.

Между процедурите с нищо не третирам, защото нищо не излиза.. Преди лазера само изрусявях с прахчетата на Личия, не съм ги премахвала

Mila и при мен е така. Аз съм правила фото де, но преди 10год и само на колената си останаха 😂

# 147
Здравейте, имам правена лазерна епилация преди две години, но пак почнаха да ми излизат и искам да направя един курс. Чудя се между дерма акт и нирвана . Кое бихте препоръчали?

Не препоръчвам Нирвана. Няколко пъти ходя вече и няма особен ефект на тези зони. А съм с бяла кожа и тъмен косъм.
Пробвай в Дерма Акт! Натам съм се запътила и аз. Или Версус. Чух добри неща и за тях Simple Smile

# 148
Аз препоръчвам 6th sense, имам страхотни резултати и цените им също са добри, като си вземеш пакет.

# 149
  • София
Аз също си закупих пакет в 6th sense - 6 лазерни процедури за интим, подмишници и ареоли на цена от 720 лв.

Със слабо окосмяване съм и имам тънък и светъл косъм. Сега имам тен от солариум и море.
В петък на 12.08 си направих първата процедура. Бяха минали точно 7 дни от последното излагане на слънце. На ареолите и подмишниците, нищо не усетих. На интима на 2-3 места ми боцна, на перианалната област също. Чак се изумих, защото колкото и да охлажда.. не знам.
Както бях писала по-напред в темата преди години имах направен пакет за интим и подмишници в Нирвана и си спомням че боцкането си беше стабилно, като лек ток, от който на моменти “подскачаш”. Не беше приятно. Само не си спомням дали те цъкаха върху зоната- цък-цък-цък докато я обходят цялата или лазера постоянно работеше и те само минаваха с накрайника. Сега момичето натиска копче, уреда започва да цъка, през това време тя минава някъде върху зоната, след това цъкането спира и само минава и охлажда, после пак същото. Чудех се, тъй като това става за секунди, дали докато цъка успява да мине навсякъде, защото то спира, започва охлаждане, но тя не спира, движи накрайника, повтаря.. в смисъл много е вероятно да става така че да минава все едно и също място в режим на работа.
Друго което се сещам е че ми каза че се ходи между 45 и 60 дни. Голям ми се вижда интервалът.. Мислех че се ходи на 30-35-40 дни, но..

Предложиха ми много хубави като цена пакети и за ръце и крака, но.. Ръцете ми са с много светъл и тънък косъм и искат да направим само 1/2 до лакътя, от вътрешната страна е мъх. Краката също само 1/2 до коляното и имам косми само отпред, отзад също е мъх. Никога не съм бръснала тези зони. Говорихме да ги минат с тример. Дилема..

Това е от мен 🙂 засега

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 19:46 от ANETA B

Общи условия

Активация на акаунт