Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 75 849
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • варна
Вдигат импулсите ,затова боли и когато космите намалеят пак няма болка.Има места на ,които не усещам нищо вече.

# 406
  • Варна
Тъкмо се бях навила за този Laser lounge във Варна и като ви прочетох, че боли.. отказах се. Няма да издържа за триъгълника. Ходих миналата година в Exolosion/безболезнено е там, диоден/, имам намаляване особено на интима доста, на мишниците също, не са изчезнали, обаче. Все пак с 2 процедури до лятото ще изкарам доста спокойно сезонът. Ако някой има препоръка за добър лазер във Варна без болка да сподели:hugs:

# 407
Е, какво значи "без болка"? То е важното ефект да има. Simple Smile

# 408
Търпи се болката.

# 409
При мен от години наред кола маска и след две процедури почти нямам, но на най - нежните места боли адски много. Сравнявам го с обождания от игла едно след друго.

# 410
  • Варна
Не винаги се търпи. Веднъж попаднах на  лазер, след който на процедура на мишниците направо станах замяна от болка. Кой доброволно ще си държи ръката на нагорещен котлон? А при мен болката беше точно такава, въпреки "студената струя въздух". Не се търпи и не бих повторила.А и след прочетеното тук не виждам корелация болка-ефект. На лазера в Exolosion е безболезнено и не е само при мен. При 2 познати космите се изчистиха и на 99%.. Ако не открия друго място ще направя още няколко там...

# 411
Здравейте, преди седмица направих за първи път лазерна епилация на интим с александритен лазер (Gentle Laser Pro). От няколко дена започнах да усещам парене в интимната област (около входа на влагалището) и се чудя възможно ли е да има връзка с лазерната епилация?

# 412
Не би трябвало да има връзка.
Имам над 20 процедури в областта и никога не ми се е случвало.
Препоръчвам да си запишеш час при АГ.

# 413
Някоя от Вас има ли впечатления от лазерите на G point (салоните на д-р Лилия Гюдюлева)

# 414
Здравейте, мили мами и дами, аз започнах да ходя на лазерна епилация в град Пловдив през декември месец на зони: горна устна, брадичка, подмишници и цели ръце. Третират ме с диод лазер 808nm. До тук резултат, който виждам е само забавяне на растежа на космите, но нямам никакво уредяване или намаляване в някоя зона или в част дори. Усещам боцкане само в зоната на лицето, а по ръцете и подмишници само затопляне. До тук направих 5 процедури за всички изброени от мен зони, но някакси си представях до сега да виждам някакъв ефект. Нека само спомена, че съм с бяла кожа и с тъмни косъмчета. Може ли някакъв съвет, защо така се случва? Трябва да сменя лазера ли? Козметичката не ми дава кой знае какво обяснение и ми казва само: те на тези зони са упорити и трябва повече време.

# 415
Здравейте, мили мами и дами, аз започнах да ходя на лазерна епилация в град Пловдив през декември месец на зони: горна устна, брадичка, подмишници и цели ръце. Третират ме с диод лазер 808nm. До тук резултат, който виждам е само забавяне на растежа на космите, но нямам никакво уредяване или намаляване в някоя зона или в част дори. Усещам боцкане само в зоната на лицето, а по ръцете и подмишници само затопляне. До тук направих 5 процедури за всички изброени от мен зони, но някакси си представях до сега да виждам някакъв ефект. Нека само спомена, че съм с бяла кожа и с тъмни косъмчета. Може ли някакъв съвет, защо така се случва? Трябва да сменя лазера ли? Козметичката не ми дава кой знае какво обяснение и ми казва само: те на тези зони са упорити и трябва повече време.

Аз съм вече на 8-ма процедура и също не виждам резултата, който очаквах. Космите са по-редки, но със сигурност все още не бих могла да излизам без да ги минавам със самобрасначка между процедурите...
Възможна причина за това да не виждате резултат е хормоналният дисбаланс.
Аз си изследвах всички нужни хормони преди самото започване на лазерната епилация - при мен всичко се оказа в норма. Ако сте били на хормонална терапия, била сте бременна, кърмите или тепърва се сблъсквате с менопаузата може това да е причината за липсата на задоволителен резултат

# 416
  • София
Някоя от Вас има ли впечатления от лазерите на G point (салоните на д-р Лилия Гюдюлева)

Аз ходя там, до момента имам само 2 направени процедури и съм доволна. Преди това не съм ходила на лазерна епилация за да направя сравнение, но виждам добър ефект.

# 417
Здравейте, малко трудно се ориентирам в морето от информация, можете ли да ми кажете този апарат добър ли е: https://sofia.iclinic.bg/bg/info/i107/%D0%9B%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D … %D0%B8%D1%8F.html ? За подмишници и интим мисля, с бяла кожа и тъмен косъм съм. Също и някакви впечатления ако имате от персонала в салона.
Другото място, което заглеждам: https://skinline.bg/bg/lazerna-epilacia-varna-sofia/

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 20:26 от killpop

# 418
Здравейте, има ли някоя от вас която е опитвала лазерна епилация на лице при наличие на ПКОС? Имаше ли ефект? Благодаря предварително! 😊

# 419
Здравейте, правя лазерна епилация на над горна устна. На 6 процедури съм. На всеки 30 дни ми прави епилацията. Нормално ли е космите да седят. Изпадаха само 4 дебели косъма, а другите седят. До 2 седмици излизат и е просто много трудно за мен да седя така до следваща процедура. Страх ме е да ги бръсна, да не стане по- зле. И така ходя си по- зле от преди с косми. Преди поне ги махах с кола маска
Питах козметичката, а тя ми каза, че може до 20 процедури да трябва да направя и че така ми се струва , че космите седят. Но аз си ги виждам даже 30% не се оредели.
Нормално ли е ? Да продължавам ли ?

Общи условия

Активация на акаунт