Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 75 894
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Caramell, аз лазер съм правила само на брадичка и горна устна. При мен обаче косъмчетата по брадичката бяха много, а не единични. Още на първата процедура ми казаха, че тази зона е много упорита и се "събуждат" много фоликули от топлината, както и стана. Към момента имам около 20 процедури правени, с една бременност и още няколко месеца пауза между тях и все още имам косъмчета. Наистина, в момента по брадичката са 4-5, но пак някои от тях са плътни и видими.
Моят съвет е, ако са наистина малко и не ти пречат, не ги пипай.

# 391
  • Mediterraneo
На мен пък нищо не ми се събуди. Още от първата процедура ефектът беше супер. Повече от година и половина нямам правена процедура, едва сега започнаха да се събуждат единични косми, ще трябва да направя пак една сесия.

# 392
Mariat, без да искам да плаша, защото аз съм с много упорити косми - на интим имам 14 с този лазер. Преди това 2 с диоден без никакъв резултат, 8 с фотоепилация - отново никакъв резултат. Явно при мен се изисква упоритост и търпение - но след като резултатите са налице, вече дори гледам да не ги броя колко пъти съм се правила.
Подмишниците не знам колко пъти съм ги правила, със сигурност с диодния лазер (Sunglasses са над 20. Там също имам 8 с фото без резултат.
Подбедрици - 7, там имам някъде около 80-85%, общо взето зоната коляно и глезен да ми проблемните.
Ръце - вчера бях на 8, там е около 70%, но и космите са ми много светли и тънки и не знам дали ще успея да ги махна изцяло. Подобно - бедра, само че там съм ги махала  3 пъти.
Та сериозна инвестиция направих последните 3 години в лазерна епилация, но предвид, че съм косматка - за мен резултатите са задоволителни.
Имам приятелки, които минаха с много по-малко процедури, майка ми си направи подмишниците и е ходила май 4 или 5 пъти и вече почти няма нищо, ходи веднъж преди лятото на нещо като поддръжка.
Тъй че индивидуално е, но резултат за разлика от диодния определено има.

# 393
Някоя махала ли е единични косми от брадичка с лазер? Може ли да сподели мнение за ефекта и самата процедура как са я направили?

От студиото, в което си правя епилация ми предложиха да махнат с тример проблемните косъмчета и да ги светнат. Но чесно казано ме притеснява да не засегнат "мъхчетата", които са в съседство на проблемните косми с тримера. Не мога да си представя как ще се махне само единичен косъм с тример... И второто ми притеснение: чела съм тук от момичета, че при такава епилация им са се "активирали" космени фоликоли и това също ме спира.

Ще съм много благодарна ако някоя е правила такова нещо да сподели информация ☺️

Защо с тример, а не с ножичка?
Освен това, за такива единични косми много по-подходяща е електроепилацията, пред лазерната.

# 394
  • Русе, у дома
Аз съм три процедури на брадичката и съм изключ. доволна. Имах много, като е имало в моменти,  когато сякаш растяха с часове, беше станало нетърпимо положението. Включих и горна устна след първата процедура на брадич., и там резултата ми е чудесен. Притесняваше ме много бръсненето, но и това се оказа, че не е проблем.

# 395
  • София
Много благодаря на всички включили се с мнение и опит с брадичка. За момента още обмислям какво да правя..
Гърне без похлупак, не се бях сетила за електроепилация. Ще проверя къде и как правят, може би ще е най-подходящо.

# 396
  • Пловдив
Здравейте, насочила съм се към лазерната епилация.
Препоръчаха ми два салона в Пловдив
- Aesthetic Clinic - малко се чудя за цената, на фона на другите студиа - пълен интим - 50 лв
- Медицински център Евромед - пълен интим 80 лв.

Има ли някой отзиви за тях? Или да сте доволни от друго студио в Пловдив.
Благодаря.

# 397
  • Plovdiv, Bulgaria
Скрит текст:
Здравейте, насочила съм се към лазерната епилация.
Препоръчаха ми два салона в Пловдив
- Aesthetic Clinic - малко се чудя за цената, на фона на другите студиа - пълен интим - 50 лв
- Медицински център Евромед - пълен интим 80 лв.
Има ли някой отзиви за тях? Или да сте доволни от друго студио в Пловдив.
Благодаря.
Аз съм си записала час за Лазер център на бул. Руски, срещу  МОЛ Марково тепе. За него съм чувала отлични препоръки и резултати от доста приятелки.

# 398
Момичета някой ходи ли в skin line Варна да препоръча специалист?

# 399
Момичета някой ходи ли в skin line Варна да препоръча специалист?
В Скин Лайн Варна съм правила интим и подмишници при Габриела Ковачева и съм много доволна от резултата. В момента правя цели крака в Laser Lounge, реших да опитам и там, тъй като лазера е същата марка, малко по- нов модел, а цената за цели крака е по- изгодна. Три процедури имам вече и на този етап също съм доволна.

# 400
Пия различни добавки против косопад. Вчера бях на трета процедура интим и много ме болеше. Мацката се замисли дали от добавките космените фоликули са се заздравили въпреки лазерното третиране. Как мислите?

# 401
  • варна
Тв всяка следваща процедура  боли,на пета щях да препаткам …

# 402
Мислех, че първата, втората процедура болят най- много.

# 403
И на мен така ми казаха, че първите боляли най - много, но след втората на която така ме боля направо се чудя за трета... Дали според вас зависи и кой го прави. Понеже не ги познавам и при който се падна.

# 404
Не е до оператор. Дъщеря ми я прави същата жена и тя не се оплаква от такава болка.

Общи условия

Активация на акаунт