Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 75 907
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Здравейте, момичета! Някоя от вас, скоро да е посещавала студиата на Нирвана и да препоръча козметичка от която е останала доволна?

Аз ходя там на лазер при Радостина-Павлово. Много е внимателна, минава ме понякога и по три пъти 😀 Нооо съм изтеглила късата клечка - светла кожа и генетично силно окосмяване... Вече съм на 10та процедура лице и продължавам да ходя през 30дни... На бакенбардите са изчезнали на 60%, другите места около 50%..  Пак съм доволна де, но имах други очаквания 😀

Сега започнах и подмишници, но понеже съм ги третирала 10год само с епилатор, те са ми останали по 7-8 косъма😂 Дано поне те изчезнат на 100%...

# 376
Аз съм ходила в 3-те локации на Нирвана в София, от салона до Парадайс не съм доволна, но от този до НДК и в Павлово - да. Никога нямам претенции за козметичка, записвам си час когато ми е удобно, но тези до Парадайс претупват и вече не ходя там.

# 377
Здравейте,
След лазерна епилация на интим ми се появиха малки точици,някои с бяло връхче. Отделно имах в тази зона в ингвинална област пъпка,която беше леко зачервена. Явно е минала с лазера през нея и сега стана още по червена и сякаш няма развитие или видимо да отминава. Дали да мажа с нешо или след няколко дни ще отмине..сега е трети ден.

# 378
Случи ми се първия път да се опъпчасам след като минах от диоден на александритен лазер, беше кошмарно, много ме сърбеше.
Обадих се на докторката и тя ми изписа АБ крем за мазане, за 1 седмица отшумя всичко. Следващите 3-4 пъти се мажех превантивно след лазер 3-4 дни със същия крем, така ми изписа докторката и не са ми се появявали пъпки повече. След това - не съм мазала, не е имало проблем.
Сериозно те съветвам да звъннеш на този, който те е правил и да обясниш/снимаш или направо да отидеш да те видят.
То може и от самосебе си да се махнат гнойните пъпчици, но може и да отнеме много време.
И не мажи нищо без консултация. Нищо от рода на крем Здраве и други пенкилери.
Това е нежна и деликатна зона, можеш да си навредиш повече, ако продуктът не е подходящ.

# 379
Момичета в 6th Sense пак са пуснали пакета цяло тяло за 2000лв и 50% отстъпка на пакети до 8-ми март, аз лично съм супер доволна от лазерната епилация при тях Simple Smile

# 380
И в Дермал Лейз Център цяло тяло за жени неограничено за 2 години е намалено с 50% и до 08.03.2023 цената е 2100лв. Там работят с Gentle Lase Pro и Gentle Lase Pro Plus Simple Smile

Аз съм доволна от лазера, но студиото, където ходех не работи вече... и сега се замислям за този пакет. В Дермал Лейз съм била 2 пъти на тестове и ме работеха на много ниски обороти, но като за безплатен тест предполагам им е стратегия.

# 381
Мацки,вчера бях на първа процедура на цяло тяло с диоден лазер.Триъгълник,мишници и имтин винаги съм ги бръснала.Другите зони с епилатор.Със средно тъмно окосмяване съм,като на триъгълник-доста тъмни.Та...сега вечерта като се погледнах-ами по триъгълника и мишниците си имам косми по 1мм-доста нагъсто.Аз имам чувството,че се активираха яко...още на следващия ден излязоха.И нямам предвид черни точки,а косми.Не очаквах от първия път чудо,но още на другия ден...
Студиото ми е препоръчано от три мои близки.

# 382
Здравейте!
На 1-ви март бях на първа процедура интим в Дерма акт. Момичето ми каза, че до 14 дни след процедурата трябва да ми опадат космите сами (изрично подчерта да не ги бръсна или махам с пинсета) и ако съм доволна да си запиша час за втора процедура. Руса съм и ме предупреди, че при мен може да няма очаквания ефект.
Притеснявам се, че вече мина почти седмица и нито 1 косъм не е паднал. Моля за мнения относно Дерма акт и се извинявам ако е коментирано вече.

# 383
Изчакай. При мен точно на 14-ия ден почваха да падат. До тогава нищо. Виж и при теб дали няма да е така и ако и след 14 ден не падат, тогава се консултирай пак с тях.

# 384
В Дерма акт вече съм направила 3 на интим и подмишници и 1 на цели крака, поне при мен падат точно на 13-14 ден от процедурата. И аз в началото се бях отчаяла, че са минали доста дни и ефект няма, но те съветвам да изчакаш пълните 2 седмици. Ако наистина не започнат чувствително да падат - консултирай се.

# 385
Момичета, някакви впечатления има ли от лазерната епилация в салоните Abi Beauty или студио Alcanzar? Гледам, че имат много хубави промо пакети, но дали са ок там? За София става дума

# 386
Здравейте! От скоро и аз започнах да ходя в Дерма Акт, ситуацията е подобна като при Борислава, русичка съм, със светла кожа, но въпреки че докторката ме предупреди, че резултат може и да няма или да не е съвсем задоволителен, след втората процедура на подмишници опадаха на 95% и останаха само руси, прозрачни косми, които почти не се виждат. Та има надежда! Сега се чудя дали да не пробвам и интима, някой с впечатления дали в тези случаи зоните се влияят по един и същи начин? Съжалявам, ако въпросът е малко глупав😅
И също да ви благодаря! От някоя от темите се вдъхнових да ходя в Дерма Акт, преди това тази цялата реклама от известни личности ми създаваше кофти усещане.

# 387
Аз ходя в Дерма акт, вече на подмишници нямам косми, на интим единични и то супер светли. И в двете зони не космите ми бяха черни, с всяка следваща процедура ставаха все по-малко, а това, което изникваше - по-светло. За съжаление това, което е останало в момента са косъмчета под формата на мъх и не е сигурно, че ще се махнат окончателно, но аз продължавам да правя опити.
Но като цяло - заслужава си, защото реално имам 95% намаляване, даже между процедурите не ги пипам, а ходя веднъж на 3-4-5 месеца, интим мисля, че не съм пипала от ноември.
Според мен - пробвай се, ще си далеч по-доволна от всякаквите други варианти за обезкосмяване.

# 388
  • София
Някоя махала ли е единични косми от брадичка с лазер? Може ли да сподели мнение за ефекта и самата процедура как са я направили?

От студиото, в което си правя епилация ми предложиха да махнат с тример проблемните косъмчета и да ги светнат. Но чесно казано ме притеснява да не засегнат "мъхчетата", които са в съседство на проблемните косми с тримера. Не мога да си представя как ще се махне само единичен косъм с тример... И второто ми притеснение: чела съм тук от момичета, че при такава епилация им са се "активирали" космени фоликоли и това също ме спира.

Ще съм много благодарна ако някоя е правила такова нещо да сподели информация ☺️

# 389
Мила, 95% с колко процедури постигна?

Общи условия

Активация на акаунт