Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 75 925
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Нова съм в темата... Направих първа процедура според мен с диоден лазер 😜 Въпросът ми е след колко дни трябва да започне окапването на косъмчетата?!
При мен започнаха да падат след около 10 дена, зона подмишници!

При мен е 14 ти ден след процедурата и може би има опадали 1/4 от косъмчетата (мишници и интим) ... Дали ще продължат да падат до 20-тия ден или просто не се повлияват от лазера?!
Може би е добре да почакаш още малко, и при мен не падна всичко за ден два, към 4-5 дена продължи. Като хванеш някой косъм с пръсти, излиза ли без да се дърпа?

Някои излизат, други не Sad  Ще изчакам до 20тия ден. След това предполагам започва растежа на нови косъмчетата...
Би трябвало преди процедурата да ти обяснят какво да очакваш след нея, но май не са...

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 23:45 от ThankYou

# 361
Леле, как 25 процедури интим и налично окосмяване на 70- 80%? Моля, да се включат и други с опит!

# 362
Ти да не мислиш, че лазерната епилация прави чудеса при всеки? Simple Smile

По мои наблюдения, най-добре се повлияват слабо към средно окосмените жени. При тези с хормонални отклонения или поначало генетично заложено по-обилно окосмяване, обикновено резултатите не са особено впечатляващи. Има изключения, разбира се.

# 363
Естествено, че не си мисля подобни неща. Но споделеното инфо малко ме изненада неприятно. Хайде, ако не 8, ще се прежаля за още 2-3 сеанса, но мисълта, че ще изглеждам като опърпана сериозно ме стресна и се зачудих дали да продължа процедурите на тази зона.

# 364
  • варна
Вчера бях на 5 интим ,направо ток ме тресеше ,особено на срамните усни .Едва изтърпях  .После видях ,че там има мъх който не съм махнала ,защото сиг не съм видяла .Дали е възможно болката да  е от това ,че не е било гладко.

# 365
Има вероятност да е от по- пигментираната кожа в тази зона, а също и от "силата" на лазера, ако е зададена по- висока от предходната.

# 366
  • варна
Момичето ми каза ,че трябва да увеличава силата всеки следващ път за да има ефект

# 367
Здравейте,някой има ли мнение за skin consult в София?

# 368
Момичето ми каза ,че трябва да увеличава силата всеки следващ път за да има ефект
Потвърждавам, и на мен това ми каза моята. Мисля болката е от това, че там кожата е по-чувствителна.

# 369
Здравейте, момичета! Обмислям лазерна епилация, аз съм със светла кожа и тъмни косми, та мисля, че би ми било полезно. Колебая се между два салона - Satori и Versus. Разбирам, че при всеки е индивидуално.
Прочетох, че в Satori използват Alma Soprano Titanium.
За Versus виждам добри отзиви, също имам приятелка, която е доволна от тях. Та, исках да попитам, кой от двата салона бихте препоръчали и защо?

# 370
Днес мина първата ми процедура, лазерна епилация на горна устна и брадичка в Lege Artis. Много бързо и сравнително безболезнено беше. 
Следващият ми час ще е за след 2 месеца.
Момичето в салона ме посъветва при израстване на косъмчетата да ги махам с метод, който няма да засегне корена им - депилиращ крем, тример, ножичка.
Като цяло косъмчетата по горната ми устна са много и освен това са тъмни, дебели и груби. Вие с какво бихте ме посъветвали да ги премахвам през тези 2 месеца, че няма да мога да се изтрая с тях? Sad
Здравей! Аз си правя лазер на горна от 1 година вече. Там се прави един път месечно, а междувременно ги махам с бръсначка. Нищо страшно няма - аз първоначално се притеснявах от бръсненето, но те почти не растат, или поне не като преди - а аз си имах доста. Според мен на 2 месеца няма да имаш желания ефект. За лице трябва да се ходи на 30-40 дни най-много, независимо от лазера. Аз ходя на Алма Сопрано Титаниум лазер. Надявам се информацията да ти е полезна Simple Smile

# 371
Здравейте, чета от доста време темата и реших и вече се престраших да започна процедури, до сега не съм си правила, спрях се на оферта от 6th Sense  за цяло тяло неограничени процеури, цената изглежда супер и това което чета за центъра също, но все пак ще съм благодарна ако дадете обратна връзка ако сте си правили при тях дали сте доволни от резултата с този апарат.
Аз ходя в същото студио от една година и съм доволна. Само за интим ще ти препоръчам да си записваш часове при Ели, а не при Веси, защото втората не го прави като хората. Не минава на по-скритите места, незнам защо,  а другата е по-опитна и отракана и се справя доста по-добре. Не е изобщо лошо, че си се решила на цяло тяло. Цената си заслужава. Аз също правя цяло тяло и съм супер доволна от цялостния ефект. Скоро ще минавам на поддържащи процедури за краката и ръцете. На интим и подмишници може би ще ми се наложи още 1-2 след пакета от 6.

# 372
Здравейте, момичета! Някоя от вас, скоро да е посещавала студиата на Нирвана и да препоръча козметичка от която е останала доволна?

# 373
Здравейте, чета от доста време темата и реших и вече се престраших да започна процедури, до сега не съм си правила, спрях се на оферта от 6th Sense  за цяло тяло неограничени процеури, цената изглежда супер и това което чета за центъра също, но все пак ще съм благодарна ако дадете обратна връзка ако сте си правили при тях дали сте доволни от резултата с този апарат.
Аз ходя в същото студио от една година и съм доволна. Само за интим ще ти препоръчам да си записваш часове при Ели, а не при Веси, защото втората не го прави като хората. Не минава на по-скритите места, незнам защо,  а другата е по-опитна и отракана и се справя доста по-добре. Не е изобщо лошо, че си се решила на цяло тяло. Цената си заслужава. Аз също правя цяло тяло и съм супер доволна от цялостния ефект. Скоро ще минавам на поддържащи процедури за краката и ръцете. На интим и подмишници може би ще ми се наложи още 1-2 след пакета от 6.

И аз съм цяло тяло в 6th Sense, много съм доволна от резултата, препоръчвам с две ръце

# 374
Имате ли мнение за салоните DERMA EXPERT CENTER?Гледам,че в момента има някакви промоционални пакети по случай рожден ден,а и имат салони в Благоеврад,Сандански и София.Никога не съм правила лазерна епилация,а и ММ е навит да си направи,но ме е страх да не са пари хвърлени на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт