Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 75 794
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Не съм ходила, но от сайта им се вижда, че ползват диодни лазери. Също така разчитат на повече процедури на по-кратки интервали.

Здравейте, някой ходил ли е в Gpoint. Доста се рекламират напоследък, а цените им са странно ниски, интересно ще ми е да чуя впечатления. 😅

# 346
  • Mediterraneo
Диоден. Хубавото е, че можем да споделяме закупените процедури. Купувам 10 или каквато оферта има и ходим според нуждите.
И двете ми момичета не са много космати, слава богу. Сега, през техните очи е друго, но аз знам каква бях аз на тяхната възраст. Малката е бяла и с русоляви косми, та няма да е спасение лазерът явно.

# 347
Здравейте! Нова съм в темата... Направих първа процедура според мен с диоден лазер 😜 Въпросът ми е след колко дни трябва да започне окапването на косъмчетата?!

# 348
Записвам се при вас с отдавна взетото решение да водя голямата дъщеря на лазерна за мустак Sad
За съжаление се налага, пък и педи-то потвърди, че е доста удачно и да не го мисля.

Аз самата отдавна съм си правила безсмислена фотоепилация в Центъра на София.... безсмислена, защото моите косъмчета са руси и рехави, по-скоро мъх. И като цяло нямам нужда от скубане.

Но голямата е тип латина, тъмен тен, тъмно окосмяване и не искам да страда от комплекси. На 12 е.

Моля, ако водите тийнове да предложите подходящо място и се връщам да чета за видовете лазер, че хииииич не съм в час Simple Smile
Благодаря.
За София става въпрос. Предпочитам Център, но и другаде може, стига да е добро.

# 349
  • София
Записвам се при вас с отдавна взетото решение да водя голямата дъщеря на лазерна за мустак Sad
За съжаление се налага, пък и педи-то потвърди, че е доста удачно и да не го мисля.

Аз самата отдавна съм си правила безсмислена фотоепилация в Центъра на София.... безсмислена, защото моите косъмчета са руси и рехави, по-скоро мъх. И като цяло нямам нужда от скубане.

Но голямата е тип латина, тъмен тен, тъмно окосмяване и не искам да страда от комплекси. На 12 е.

Моля, ако водите тийнове да предложите подходящо място и се връщам да чета за видовете лазер, че хииииич не съм в час Simple Smile
Благодаря.
За София става въпрос. Предпочитам Център, но и другаде може, стига да е добро.
Моя приятелка води дъщеря си на 13,5 г в Сатори за мустак декември месец. Но засега е само едно посещение и няма някакви особени отзиви. Леко е минало, няма оплакване от страна на детето.

В Борекс, където съм ходила аз и сега ходи едната ми дъщеря също са споделяли, че правят мустак и на малки деца, ако се налага. Но лично мен си ме болеше прилично на подбедрици при последнато посещение и увеличена мощност и степен, когато се правех и не знам за дете как ще е. Дъщеря ми на ръце на първо посещение, нямаше проблем, но не е на лице.

Я да ви питам за ръце на какъв интервал са ви викали? Дъщеря ми прави края на декември, казали са и началото на март да се запише. Ок ли е като интервал и има ли смисъл да ходи, ако няма все още никакви косъмчета на ръцете и след месец?

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 13:31 от Aila

# 350
Преди да запишете час за мустака е добре да няма кола маска, епилатор или пинцета поне 45 дни преди часа за лазерната епилация.

# 351
Здравейте! Нова съм в темата... Направих първа процедура според мен с диоден лазер 😜 Въпросът ми е след колко дни трябва да започне окапването на косъмчетата?!
При мен започнаха да падат след около 10 дена, зона подмишници!

# 352
Цитат на: ThankYou
link=topic=1446672.msg45982833#msg45982833 date=1675873347
А как виждаш, че падат? Нали преди процедура бръснат и няма нищо!?
Притеснява ме след бръсненето да не й се сгъстят мустачките на девойката...

Айла, Мариат, благодаря ви Hug

# 353
Цитат на: ThankYou
link=topic=1446672.msg45982833#msg45982833 date=1675873347
А как виждаш, че падат? Нали преди процедура бръснат и няма нищо!?
Притеснява ме след бръсненето да не й се сгъстят мустачките на девойката...

Айла, Мариат, благодаря ви Hug
Петъчен ден бях на процедура, четвъртъка ги обръснах. След процедурата космите растат, въпреки че растат бавно (това горе-долу за 6-7 дена), след това почнаха да падат сами (търкат се по дрехите). Като си оглеждах мишниците имаше места без косъм. След като изпадаха пораснаха доста по-малко косъмчета и бяха хилави, махнах ги със самобръсначка преди 2та процедура. Като плюс мога да кажа, че цвета на мишниците ми стана по-светъл.

# 354
  • Mediterraneo
Относно 12-годишното дете, зоната на мустака е хормонална зона. На тази възраст е много вероятно просто да си дадете парите на вятъра. Тази зона по принцип се повлиява много трудно, а за дете, което тепърва навлиза в пубертета, съвсем. Хубаво е да минат поне две години от първата менструация, поне малко да се намесят хормоните.

# 355
Аз пък искам да попитам за пълен интим с диоден лазер, чувала съм, че много рядко има пълен ефект. Някой правил ли си е, какви резултати има и през какъв период се правят процедурите обикновено? Благодаря!

# 356
Аз пък искам да попитам за пълен интим с диоден лазер, чувала съм, че много рядко има пълен ефект. Някой правил ли си е, какви резултати има и през какъв период се правят процедурите обикновено? Благодаря!

Не бих казала, че акцентът трябва да пада върху това, какъв е лазерът - диоден или александритен.
Просто самата зона е трудна за третиране. В темата са писали момичета с доста добри резултати, както и такива, при които не е имало особен ефект.
Аз съм от вторите, за жалост. След вероятно около 25 отделни процедури в тази зона (с различни лазери, в различни студиа), бих казала, че има единствено леко разреждане на окосмяването при мен. Т.е. около 70-80% от космите все още си растат необезпокоявано. Simple Smile
На други зони мога да се похваля с далеч по-добър резултат.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 22:24 от Гърне без похлупак

# 357

При мен е 14 ти ден след процедурата и може би има опадали 1/4 от косъмчетата (мишници и интим) ... Дали ще продължат да падат до 20-тия ден или просто не се повлияват от лазера?!

# 358

При мен е 14 ти ден след процедурата и може би има опадали 1/4 от косъмчетата (мишници и интим) ... Дали ще продължат да падат до 20-тия ден или просто не се повлияват от лазера?!
Може би е добре да почакаш още малко, и при мен не падна всичко за ден два, към 4-5 дена продължи. Като хванеш някой косъм с пръсти, излиза ли без да се дърпа?

# 359

Може би е добре да почакаш още малко, и при мен не падна всичко за ден два, към 4-5 дена продължи. Като хванеш някой косъм с пръсти, излиза ли без да се дърпа?

Някои излизат, други не Sad  Ще изчакам до 20тия ден. След това предполагам започва растежа на нови косъмчетата...

Общи условия

Активация на акаунт