Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 683
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Да, включва 🙂.

# 166
  • Стара Загора
При мене на подбедрица включват и пръстите на краката.

# 167
Преди две седмици си направих първа процедура на подмишници в дерма акт и вече имам доста оредяване на космите, надявам се да продължи добрия ефект, та сега обмислям дали да си правя и на краката там, понеже чета противоречиви мнения за клиниката? Някой с лични впечатления има ли?
Исках да ви питам и дали е нормално две седмици след процедурата да чувствам лека болка/дискомфорт в областта на подмишниците?

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 08:48 от _Angie_

# 168
Не мисля, че е нормално да чувстваш дискомфорт след толкова време. По-скоро е от нещо друго.

# 169
Здравейте, дами! Нова съм в темата и признавам, че нямам вашия опит. От скоро се замислям да се възползвам от лазерната епилация, но не успявам да се насоча къде и кой лазер. Моя приятелка ходи в Нирвана от 9 години и е много доволна, тук четох, че доста дами не са доволни от там напоследък. Днес говорих и със 6th sense от където ми предложиха не лоша оферта, а гледам, че вашите коментари за там са положителни. Друга моя позната ходи в Pure Beauty Zone, където използват ND Yag лазер. Цените в това студио са доста приемливи, но не знам нищо за лазера. Дали бихте споделили дали имате опит с него и какво е вашето мнение? Зоните, които обмислям да направя са цели крака, подмишници и цял интим. Малко ме е страх за интима дали няма да боли. Има ли значение кой е лазера относно болката в интима и усеща ли се такава? Между процедурите дали се бръснете и това повлиява ли негативно на ефекта от лазера? Благодаря предварително! 🌸

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 15:56 от Natalie27

# 170
За болката в 6th sense имат охлаждащ накрайник и почти нищо не се усеща. Аз съм супер доволна оттам, проучих им машината, с която работят и съм много доволна. От 4 процедури на пълен интим вече нищо не расте. Съветвам те да не експериментираш с друг лазер (повечето са китайски и не толкова ефективни). Виж в нета за алма сопрано титаниум и сама ще се увериш за каква машина става дума. Аз само с такава съм се правила - цели крака, интим, корем, подмишници и цели ръце и имам едно спокойно и прекрасно комфортно лято откъм косми. Започнах през февруари.

# 171
  • София
Аз ходя в Алказар на интим и крака, утре съм на мишници в 6th sense. Ще видя дали мога да направя сравнение, че ми е любопитно.
В Алказар също охлаждат, мен не ме боли изобщо.  По-скоро леко гъделичкане. Специално за Дружба говоря.

# 172
Момичета, как се справяте със запечатаните косъмчета по краката, които би трябвало сами да паднат? При мен периодът на чистене на кожата е много дълъг, месец и половина след процедурата (трета на тази зона) продължават да седят. Няколко пъти си ексфолирах кожата, но без особен резултат. Махат се само при по-силен натиск около съответното косъмче...

# 173
Здравейте! Аз вече направих пълния курс от 6 процедури на цели крака и имам даже и една поддържаща, която беше през март. Имам значително уредяване на косъмчетата (като в долната част е повече), но все пак продължават да ми излизат. В горната част са останали повече, доскоро не излизаха често и ми стигаше да ги оправя веднъж на 1 месец, но вече растат по-бързо. Следващата ми процедура най-вероятно ще е чак през януари-февруари защото кожата ми е с тен, а ме правят с александритен лазер. Мислите ли, че ще е проблем ако премахвам космите с кола маска и един месец преди процедурата да възобновя отново бръсненето?

# 174
Здравейте! Аз вече направих пълния курс от 6 процедури на цели крака и имам даже и една поддържаща, която беше през март. Имам значително уредяване на косъмчетата (като в долната част е повече), но все пак продължават да ми излизат. В горната част са останали повече, доскоро не излизаха често и ми стигаше да ги оправя веднъж на 1 месец, но вече растат по-бързо. Следващата ми процедура най-вероятно ще е чак през януари-февруари защото кожата ми е с тен, а ме правят с александритен лазер. Мислите ли, че ще е проблем ако премахвам космите с кола маска и един месец преди процедурата да възобновя отново бръсненето?

Трудно е да се каже. Аз се епилирам горе-долу веднъж годишно - преди да отида на море. Абсолютно никаква разлика няма при мен. Но ако трябваше да го правя, примерно, всеки месец или два пъти месечно, т.е. да е налице рутина, не знам дали нямаше да повлияе негативно.
Според мен, ако ти е наистина важно, опитай. Реално, сама ще можеш да се проследиш най-добре и да споделиш дали регистрираш някаква промяна.

# 175
Здравейте. Преди около 3г ходех на лазер в Лазер център и имах отстъпка, защото правех доста процедури. Знаете ли дали сега ще ми важи отстъпката, ако пак ходя там?
Като цяло в 3 салона съм ходила на различни лазери, но окосмяване си имам.. Някои зони все едно не са третирани. Искам да опитам на краката, защото май ми се влияят най - тъмните косми. На лицето примерно не ми помогнаха 10+ процедури, а на подмишниците да.

# 176
Здравейте. Преди около 3г ходех на лазер в Лазер център и имах отстъпка, защото правех доста процедури. Знаете ли дали сега ще ми важи отстъпката, ако пак ходя там?
Звънни и питай най-добре.

# 177
Здравейте! Някой имал ли е странични ефекти след лазерна епилация?

# 178
Какви странични ефекти?

# 179
Какъв е този Сопрано титаниум - диоден или александриден? И някой може ли да сподели цените, защото не намирам в сайта. За 6th sense става въпрос

Общи условия

Активация на акаунт