Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Да заплащаш пакети за цяло тяло, при положение че въобще не си се подлагала на лазерна епилация до момента, звучи изключително неразумно.

# 286
  • София
Здравейте, чета темата от скоро, насочих се към 6 th sense  за интим, но не ми става ясно пълен интим дали включва и седалището, защото при мен тъкмо там е проблемната зона. Понеже имат и отделна процедура само за седалище, като и двете зони са на една цена в момента. 
Промоцията им изтича днес и ще побързам да си запазя час, но се чудя кой вариант да избера.

# 287
Пълен интим включва зоната около ануса и цепката на д-то.
Ако искаш да си махаш косми на седалището, т.е. на бузите - това вече ще е друга зона.
Но за да си сигурна точно - звъниш им и питаш.

# 288
Да се включа и аз.🙂
Имам направени 2 процедури мишници на elesion-pro( мисля, че е диоден, в малък град съм и в града ни няма друг лазер) и смея да кажа, че съм изключително доволна! Нямам видими косми, а след първата бяха доста намалели и по-тънки. Клоня по-скоро към светъл тип кожа и коса. Сега се записах и за интим(6 процедури). Малко ме е срам, ама ще се престраша. Дано и там има такъв ефект!

# 289
Здравейте, момичета!

Аз съм препатилата от нирвана с 13те лазера на ареоли. (София)

Още имам МНОГО косъмчета. Буквално всичките са си там.
Имам да изкарам още една процедура при тях и сменям лазера. Нямам думи колко съм разочарована И разорена.

Междувременно съм супер доволна от Лазер център - краката са ми на 3 процедури. Не съм правила там от юни, а са чудесни.
Подмишниците също.

(Светла кожа, черен косъм)
Мисля да продължа с тези процедури там и евентуално да добавя и ареолите при тях.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 23:08 от talestoastonish

# 290
Кажете за Варна, от коя клиника/студио сте доволни?

# 291
Здравей.
Интересно ми е в кой клон ходиш и при кого (ако знаеш име), защото не мога да споделя напълно същите впечатления. Общо взето всеки път при тях се притеснявам дали няма да попадна на някой, който ще ме претупа. Да не говорим, че кушетката така е сложена от едната страна до стената, че прави изключително неудобно минаването на странични участъци по краката.

Междувременно съм супер доволна от Лазер център - краката са ми на 3 процедури. Не съм правила там от юни, а са чудесни.
Подмишниците също.

Мисля да продължа с тези процедури там и евентуално да добавя и ареолите при тях.

# 292
Привет!

Ходя на този на бул. Патриарх Евтимий. 

Кушетката им е ок там, само главата ми е забита в стената, но не съм отишла за комфорт в случая.. това да беше некомфортно 🥴
Там има една дребничка, внимателна девойка, която винаги ми обяснява всичко и никога не ме е претупвала. Харесва ми и, че си мълчим и просто ме работи.

Ужасно боли, де, отначало мислех, че ще ме изгори. И бях готова да се карам, но реших да стисна зъби и да изчакам да видя резултат. И е супер. Но аз имам потресаващо черен мъжки косъм. И съм много бяла.

Здравей.
Интересно ми е в кой клон ходиш и при кого (ако знаеш име), защото не мога да споделя напълно същите впечатления. Общо взето всеки път при тях се притеснявам дали няма да попадна на някой, който ще ме претупа. Да не говорим, че кушетката така е сложена от едната страна до стената, че прави изключително неудобно минаването на странични участъци по краката.

Подмишниците също.

# 293
Има ли доволни от студио в Плевен?

# 294
Здравейте, чета темата от скоро, насочих се към 6 th sense  за интим, но не ми става ясно пълен интим дали включва и седалището, защото при мен тъкмо там е проблемната зона. Понеже имат и отделна процедура само за седалище, като и двете зони са на една цена в момента. 
Промоцията им изтича днес и ще побързам да си запазя час, но се чудя кой вариант да избера.

Може ли мнения за студио 6st sence и за лазера Soprano Titanium?
Има ли доволни?

# 295
Може ли мнения за Soprano Titanium?

# 296
Да заплащаш пакети за цяло тяло, при положение че въобще не си се подлагала на лазерна епилация до момента, звучи изключително неразумно.

Ами имам приятелки, които са го минали това Simple Smile и според тях, а и според мен да губя време в това да карам 1 зона после друга и да го отлагам във времето на фона, на това, че в момента мога да си гарантирам 2 години процедури и то за доста добра цена, ми се вижда доста разумно, аз съм се решила на 99% проучих лазера в 6th Sense, отделно моя приятелка си прави процедури на същият апарат но в друго студио и съм сигурна, че искам на него, но ми трябваше обратна връзка за самият център, дали работят добре,  от това което прочетох по групите в фейсбук и тук реших да им дам шанс Simple Smile и та утре ще ми е първата епилация там и ще споделя впечетления

# 297

Може ли мнения за студио 6st sence и за лазера Soprano Titanium?
Има ли доволни?

Аз си правя процедури в 6th sense и съм много доволна от резултатите до тук, правя си цяло тяло при тях, по на зад има и други коментари за тях, апарата е много добър според мен, а центъра имат доста добри промоции и го правят доста достъпен

# 298
Ами имам приятелки, които са го минали това Simple Smile и според тях, а и според мен да губя време в това да карам 1 зона после друга и да го отлагам във времето на фона, на това, че в момента мога да си гарантирам 2 години процедури и то за доста добра цена, ми се вижда доста разумно, аз съм се решила на 99% проучих лазера в 6th Sense, отделно моя приятелка си прави процедури на същият апарат но в друго студио и съм сигурна, че искам на него, но ми трябваше обратна връзка за самият център, дали работят добре,  от това което прочетох по групите в фейсбук и тук реших да им дам шанс Simple Smile и та утре ще ми е първата епилация там и ще споделя впечетления
Давам последен бърз съвет, макар че не съм сигурна, че има смисъл - никога не можеш да знаеш как ще ти се отразят процедурите с даден лазер, нито пък дали лазерната епилация въобще е за теб (защото доказано има хора, при които не дава резултати), преди да си се подложила поне на 3-4 сесии. Не разбрах какво общо има опитът на приятелките ти - те са си отделни хора, с различни организми. Не можеш да се осланяш на това. Ето, прочети темата. Тук една малка част от потребителките са доволни, но повечето не сме възхитени от резултатите от лазерната епилация, макар да се занимаваме с това от над десетилетие и да сме посещавали десетки студиа.

Сега погледнах ценоразписа на тези "6th Sense", че нещо много се шуми напоследък за тях и това предизвиква определени съмнения. Ами, тези наистина ли искат да прибират по 1200 лв. на процедура за цяло тяло?! В студиото, в което аз ходя и където работят с "GentleLase Pro", спряган за най-добрия лазер в света, цената за цяло тяло е едва 550 лв., без да е на промоция.

# 299
О, напълно подкрепям Гърненце без похлупак, да си вземеш предплатен пакет без изобщо да си пробвала този лазер е неразумно.
Аз чак на 4-ти опит си уцелих моя лазер, т.е.  преди да отида в клиниката, в която се правя в момента съм била на други 3 съвсем различни типа фото или лазерна епилация, които очевидно не свършиха никаква работа и бяха пари на вятъра.
Освен това - наистина 1200 лв. за цяло тяло?? Там, къде аз си правя (Дерма акт) е 600.

Общи условия

Активация на акаунт