Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 706
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Мен не ме е боляло. Единствено, ако има недобре обръснати косъмчета, на мястото може да има леко парене. Затова трябва зоната да е гладко обръсната.

# 271
Горното е валидно за диоден лазер. Мен ме правят с александрит и има изискване косъмчетата да са 3-4 мм, т.е. бръсна се няколко дни по-рано.
Тъй че трябва са се пита в конкретния случай какви са изискванията.
Иначе - мен лично на интим ме боли. Но щом съм издържала 15 процедури досега - не е чак толкова страшно. Поне се отървах от гадните косми 😂.

# 272
А кой лазер да избера. С тъмен косъм съм. В клиниката има всякакви?

# 273
Аз лично съм за александрит.
Поне при мен има по-добър ефект от диодния.
Но каквото и да избереш - питай кога да избръснеш космите преди процедурата.

# 274
  • София
От каква възраст на момичетата може да се прави лазер? Примерно като начало на подмишници. От различни места и от различни източници получавам доста разнопосочна информация. Близначките са на 16,5 години, цикълът им е редовен от вече близо 4 години.

П.П Аз съм с лазер в Борекс на подбедрици и подмишници и имам единични бройки косъмчета. С не много светъл тен, но с тъмни косми. Последните вече може би две години не съм ходила и на поддържаща процедура, преди това ходех веднъж годиншно, а в началото имах 5-6 ходения най-много. Минали са сигурно вече 6-7 години от началните процедури.

# 275
Здравейте,за Пловдив може ли да препоръчате студио с александритен лазер?Имам 4-5 процедури с диоден лазер,но освен адска болка друг ефект нямаше.

# 276
Днес мина първата ми процедура, лазерна епилация на горна устна и брадичка в Lege Artis. Много бързо и сравнително безболезнено беше. 
Следващият ми час ще е за след 2 месеца.
Момичето в салона ме посъветва при израстване на косъмчетата да ги махам с метод, който няма да засегне корена им - депилиращ крем, тример, ножичка.
Като цяло косъмчетата по горната ми устна са много и освен това са тъмни, дебели и груби. Вие с какво бихте ме посъветвали да ги премахвам през тези 2 месеца, че няма да мога да се изтрая с тях? Sad

# 277
Здравейте, иска ми се да си направя лазерна епилация на цели крака. Можете ли да ми препоръчате студио в Пловдив?
Лошото при мен е,че от кола маската ми излязоха много подкожни косъмчета и сега краката ми имат ранички. Това би ли било проблем?

# 278
Лошото при мен е,че от кола маската ми излязоха много подкожни косъмчета и сега краката ми имат ранички. Това би ли било проблем?

Трябва да се бръснеш в рамките на 2 месеца, преди да се подложиш на лазерна. Тези ранички няма ли да завехнат за толкова време?

# 279

Трябва да се бръснеш в рамките на 2 месеца, преди да се подложиш на лазерна. Тези ранички няма ли да завехнат за толкова време?
Напоследък само се бръсна, раничките са завехнали вече, но има малки следи, тоест има по-тъмни петънца.

# 280
По принцип, тъмните петънца не би трябвало да са проблем за лазера. Евентуално - възможно е да потъмнеят още малко след сесията, но след време ще се изравнят с тена на останалата кожа. Дългосрочни последици едва ли ще има. Simple Smile

Хубавата новина е, че краката се повлияват най-лесно, като зона.

# 281
A какво да очаквам при интим? Да не заприличам на опърпана- тука има, тука няма? И колко процедури ориентировъчно ще са необходими?

# 282
A какво да очаквам при интим? Да не заприличам на опърпана- тука има, тука няма? И колко процедури ориентировъчно ще са необходими?

Аз ходих на интим преди месец, лазера беше диоден и смея да кажа, че резултатът е отличен поне по моите критерии. 10 дни след процедурата окапаха около 80% от косъм четата, като по-голямата част от останалите са във вътрешната част, но ми казаха, че там са най-упорити. Само да кажа, че аз съм с бяла кожа и тъмен косъм. Не бих казала, че съм опърпана, а по скоро тук-там има косъмчета.

# 283
Да, аз също съм след първа процедура. Притеснявам се след определен курс от 7-8 процедури да не остана опърпана.

# 284
Здравейте, чета от доста време темата и реших и вече се престраших да започна процедури, до сега не съм си правила, спрях се на оферта от 6th Sense  за цяло тяло неограничени процеури, цената изглежда супер и това което чета за центъра също, но все пак ще съм благодарна ако дадете обратна връзка ако сте си правили при тях дали сте доволни от резултата с този апарат.

Общи условия

Активация на акаунт