Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Wonderland
Здравейте, момичета Simple Smile

Какво мислите за лазерната епилация в Derma Act? В момента имат намаление за 6 процедури на цели крака за 1200лв и много се чудя дали да пробвам Derma Act.
Имам по 6 процедури на интим и подмишници във Версус и ефекта е доста добър, ноо цената за цели крака е по-висока.
И да добавя, че до сега винаги съм обезкосмявала краката с епилатор, ако това е от значение.

Ще се радвам да споделите дали сте доволни и обективни мнения.

Аз също съм във Versus, но имам близки приятелки, които си ходят в Дерма акт и са много доволни. Пробвай според мен!

# 256
  • София
Аз съм много доволна, да не кажа най-доволна от Дерма Акт. Имаше страхотни цени на ЧП -40% на ЛЕ, със възможност за ползване на процедурите до края на март 23. 

Ходих във 6th Sense за мишници преди месец....някак не видях предимствата на лазера там. За себе си най-добър ефект имам от  Александритен лазер.

# 257
Здравейте! Преди няколко дни бях на първата си процедура. Всичко мина супер, доста добре ми обясниха процеса. Разбрах, че след процедура косъмчетата сами ще паднат до 10-14 дни. Това, което не ми стана ясно и се чудя е дали мога да ги бръсна в този период или трябва да ги оставя да пораснат, за да паднат. Ще се радвам да получа отговор Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 21:53 от Silvya Nikolova 731017

# 258
На мен ми казаха 14 дни след процедурата да не ги бръсна.

# 259
  • Wonderland
Не виждам логика да е проблем да ги бръснеш? Не знам, най-добре се консултирай с някой от студиото, в което ходиш.
Аз нямам спомен вече, честно казано, колко скоро след първата процедура бръснах, но със сигурност не са ми казвали, че не трябва.

# 260
При мен не растат след процедура. Просто излизат след 1-2 седмици, но това не е растеж. Все пак ги бръсна, ако ми се наложи.

# 261
  • варна
На мен ни казаха ,че могат да се бръснат ,но е по добре да се оставят сами да опадат.

# 262
Здравейте дами, ходя в дерма акт на лазерна и за първи път ми се случи една бенка,която имам много малка като точка от химикал, да потъмнее доста след процедурата. Не маркират там бенките с бял молив, казват ппц че не минават през тях, но е доста малка и не знам явно не са я видели или не знам.. имали ли сте подобна ситуация, опасно ли е,че се притесних.

# 263
Soluna, да, на мен няколко пъти. Няма проблем, ще падне почернялото.
Следващият път им го покажи, за да го видят и искай да ти зачертават бенките.
Аз си казвам и ме рисуват всеки път.

# 264
Да, и на мен са ми "пърлили" бенка инцидентно - не е проблем.

# 265
Здравейте,
Реших да си направя лазерна епилация на горна устна + брадичка, които досега съм подържала с кола маска. Избрах център Lege Artis в Стара Загора.
Първоначално по телефона ми обясниха, че от последното премахване на косъмчетата трябва да са минали 3 седмици. Днес, когато звъннах за час обаче, ми казаха да изчакам още малко, за да се появяви всичко, което ще махаме.

Някой може ли да ми каже, от личен опит, колко е най-добре да изчакам от последната кола маска?

В момента на места имам много появили се косъмчета, а на други нищо и не знам дали и ще се появят.

# 266
Около 2 месеца, но щом става въпрос за лице - може и около месец. Там косъмчетата принципно израстват по-бързо, отколкото на тялото.
Добре си се ориентирала със студиото.

# 267
Здравейте. Имам една процедура лазерна епилация (като лазерът е SHR) на мишници и триъгълник. Ефектът надмина очакванията ми. На подмишниците косъмчетата драстично се разредиха, растежът много се забави, а новите косъмчета са много по-тънки и незабележими. Но да уточня, че аз съм тъмни косъмчета. Обясниха ми, че лазерът действа най-добре на такъв тип окосмяване.

Относно обезкосмяването преди процедурата, препоръчаха ми космите да не са скубани поне месец и половина-два преди процедурата за да може да израснат повече. За бръснене няма проблем, въпросът е да остава корена на косъма. За след процедурата не са ми казвали да не ги бръсна определено време. Препоръката единствено беше по време на целия курс процедури да не ги скубя за да остават корените.

# 268
Момичета понеже се чудя дали да купя пакет на skin line в сайта им има изброени няколко вида лазера. Те ли решават кой е подходящ за мен? Понеже ми е за първи път. Колко време отнема една процедура, боли ли? Дават ли някакви еднократни бикини изобщо как протича?

# 269
  • варна
За интим няма бикини ,дибидюс си ,като при АГ

Общи условия

Активация на акаунт