Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 75 818
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
При мен с бял молив очертават само зоните. Върху бенките ми лепват хартиени кръгчета.

# 496
  • Mediterraneo
Малките бенчици ги мацат с молива при мен, хартиени кръгчета- на по- големите.

# 497
И аз съм в дилема дали да направя ръце и крака и след 10 дена да отида на плаж. Иначе в ежедневието почти не излизам на слънце, но не знам около 10 дни дали ще са достатъчни и доколко опасно е.

# 498
Здравейте! Искам да попитам кога точно ходите на поддържаща процедура (пр. чакате на целите Ви подмишници да се появят косми или като видите първите по-натрапчиви бързорастящи косми) 🤔

Иначе много съм доволна от подмишниците си, ходих на 5 процедури, като момичето ми каза, че вече само при нужда мога да отида. Толкова изсветля кожата. 🤩 Чудя се и интима дали да не почна?

# 499
Почвай и не се чуди.
Само от първата ефекта е уникален.
Скоро трябва за втора да запиша.
Направих пълент интим, мишници и седалище.
Не ми е целта съвсем гладко, поне не засега, но исках тази гъста гора да изчезне.
Обаче ми хареса ефекта и мисля тази зима на целите крака поне две процедури да направя и да видя какво ще стане.

# 500
Здравейте! Правя лазерна епилация на цяло лице в Lege artis от около година и нещо, но имам не повече от 3 или 4 процедури, от които съм много доволна, но пътувам до там понеже в моя град няма. Ходя на епилация в моя град с диоден лазер на цели крака, бикини и подмишници, понеже в Леге Артис цената за мен е доста висока за тези зони. До момента имам две процедури с диоден, но освен забавяне на растежа, нищо друго не се забелязва. Дори не бих казала, че падат косъмчетата, а стоят като черни точки. Лазера е prime laser.

# 501
  • Mediterraneo
Здравейте! Искам да попитам кога точно ходите на поддържаща процедура (пр. чакате на целите Ви подмишници да се появят косми или като видите първите по-натрапчиви бързорастящи косми) 🤔

Няма как да се появят навсякъде равномерно по целите мишници. Аз ходя, когато видя, че десетина упорити косъма си стоят, примерно. Ще забележиш, че и 100 да са, нямат общо с преди- тънки и светли са, съвсем различни.  Сега по краката съм забелязала 3-4 тук- там, изобщо не ги мисля, ще видя към ноември как са нещата и дали са не се щракна. Мишници- същото. Повече от година и половина не съм ходила, вече даже и не знам кога за последно.

# 502
Здравейте!
Моля за мнения за лазерен център Satori в София. Имат само хубави отзиви в google и ми се струва малко нереално да няма нито един лош. Ще съм благодарна да споделите мнение, ако сте ходили на процедури там.

# 503
А дали има някъде в София електроепилация и доволни от такава процедура?
 Преди доста години ходих при козметик Боряна Тотева, която е уникална, но вече не се занимава с електроепилация.

# 504
А дали има някъде в София електроепилация и доволни от такава процедура?

На първа страница има информация по този въпрос.
Аз пък точно от Боряна Тотева въобще не съм доволна - премахваше косъмчетата, които после пак порастваха наново, а това е нелогично, ако електроепилацията се извършва правилно. Ходих доста пъти при нея, преди да се усетя, че не върши никаква работа.

# 505
Аз знам, че ефектът от електроепилацията се вижда едва след няколко процедури.

# 506
Зависи. До човек е.
Направих само по една на пълен интим, седалище и мишници. Поразителен резултат.
А заради рд ми пратиха съобщение, че имам право този месец на 50% и ще се възползвам.
Разбрахме се, че мога да платя колкото искам и да ги ползвам зимата.
На седалището имах доста, вече почти нямам. Но ще направя само още една. Ще платя за още два пъти за мишници, две за пълен интим и две за цели крака.
Като гледам и след две не може да няма ефект.
Пък другата зима може още две на краката.

# 507
Аз знам, че ефектът от електроепилацията се вижда едва след няколко процедури.

Не. По принцип, при електроепилацията, ако един косъм е третиран правилно, не би трябвало да израсте отново. Имам стотици косми, унищожени още от първия път. И никога повече не се появяват. Но за целта, трябва да бъдат изпълнени доста условия. Електроепилацията е далеч по-сложна, многокомпонентна и пипкава процедура от лазерната такава. Но за това пък, в Щатите е единственият тип епилация, който е обозначен като "перманентен".

# 508
Оф, вие пък за електроепилация говорите.
Аз за лазерна мисля и говорех, не съм дочела Grinning

# 509
Видях аз, ама си викам да не правя излишни уточнения. Grinning

Е, нищо, де, споделяш ценен за темата опит. Simple Smile Колкото повече отзиви, толкова по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт