Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 642
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, мили дами. Flowers Hibiscus

Записала съм си час за консултация в началото на другия месец. Ама не мога да изтрая... И се регистрирах, за да питам вас като по-опитни.

Как е по-добре да се започне? С една зона и да се проследи ефекта при нея? Или няколко зони на куп? Обмислям ръце, крака, пълен интим, седалище и корем. Доста е зле при мен положението... и за добро или зло, хормоните са ми ок, просто генетика.

Някоя от вас правила ли е корем? Притеснявам се, че тук има и светли и тъмни косми. Та не знам дали ще се повлияе добре. Преобладават светлите, но както се досещате на светлина се виждат много и бански с две части никога не съм слагала в живота си... Sad

Чета, че трябва космите да се махат със самобръсначка преди епилацията заради корена. Но се чудих мога ли да направя кола на корем и да ида малко преди да почнат да растат? Сигурно не, ама малко ме е страх да се мина с бръснача точно там... Досега не съм ги махала, по-тъмните съм ги махала с кола маска, но вече си мечтая за гладка кожа и да сложа бански без притеснения. Всякакви съвети са добре дошли... Hug

# 616
Уау. Това цена за една сесия ли е?
В България, като цяло, цените са такива. Имам предвид - специално на студиата, които работят с "GentleLase Pro".

За интим и цели крака ще разгледам по списъка на първа страница и спрямо цените мисля да редувам студиата.
Списъкът на първа страница, който е изготвен от мен, включва само салони за електроепилация. Тези за лазерна не съм ги изреждала, защото са много на брой.

Чета, че трябва космите да се махат със самобръсначка преди епилацията заради корена. Но се чудих мога ли да направя кола на корем и да ида малко преди да почнат да растат?
Разбира се, че не. Simple Smile Ще трябва да се бръснеш и между самите процедури, ако искаш да си с гладка кожа. Забранено е космите да бъдат отскубвани от косъм.

# 617
  • София
Аз правя бедра във Версус на промоционалната цена -180. И ми се свидеха.

Скрит текст:
Малко офф топик, ама на фона на зъби, направо са безплатни.

# 618
  • Mediterraneo
Ми не, аз за зъби наливам дооооста повече. Не се сещам за зона да съм плащала повече от 25 евро. Цените в Бг са брутални просто Sad

# 619
Не се сещам за зона да съм плащала повече от 25 евро. Цените в Бг са брутални просто Sad

Аз съм чувала, че в "чужбина", като обобщено понятие, цените са далеч по-високи. Спомням си, че една съфорумка спомена, че за цели крака във Франция плаща около 1000 евро на сесия.
Сега погледнах и наистина цените са завишени, спрямо нашенските. Например: "The bikini can be anywhere from $250 to $350 per treatment. The lower face and chin can average about $250 per treatment, and underarm hair removal can range between $175 to $225 per treatment."
Реално, няма как у нас да е по-скъпо, защото тук всички козметични процедури и разкрасителни манипулации са далеч по-достъпни за голяма част от населението. В страните от Западна Европа и Северна Америка не е точно така.
Това студио, ако предлага големи зони за по 25 евро, е наистина огромно изключение.

# 620
  • Mediterraneo
Само с едно чукване в Гугъл ми изкара промоционални цени от 6 евро за малка зона, не знам колко е изключение студиото Simple Smile Боно 10 сесии последно купих за 200, ако не се лъжа. Комбинирано, т.е. ползвам и за лице, и за крака, цели крака са две зони, разбира се. Че и споделям процедури са щерката.
ПП За септември офертата е 153 евро цяло тяло, включва 17! зони. Ще дам линк от компютъра, че от телефона не мога.

# 621
Приятелка в Англия от години ми говори колко достъпни са цените на лазерната епилация там, в сравнение с България. Преди 6 години правех цели крака за 450 лв., това с 25% отстъпка, по ценоразпис бяха 600 лв. Затова и като видях цените на G point мигах на парцали.

# 622
За русия мъх по лицето има ли лазер, който може да го премахне? Вече съм на 45 г. и имам чувството, че е станал по- видим. Искам да го почна преди да ми създаде комплекс.

# 623
  • Русе, у дома
За русия мъх по лицето има ли лазер, който може да го премахне? Вече съм на 45 г. и имам чувството, че е станал по- видим. Искам да го почна преди да ми създаде комплекс.
На 46 съм, започнах мин.октомври/ноември. Мн. съм довололна от резултата. Колкото по-рано, толкова по-добре, че на бели косми не влияе лазаер. Същото важи и за интима, че и там се побелява рано. Успех!

# 624
  • София
На 46 съм, започнах мин.октомври/ноември. Мн. съм довололна от резултата. Колкото по-рано, толкова по-добре, че на бели косми не влияе лазаер. Същото важи и за интима, че и там се побелява рано. Успех!
Къде правите лазер на русия мъх на лицето? Може и на лични.

# 625
За русия мъх по лицето има ли лазер, който може да го премахне?
Хем рус, хем мъх. Simple Smile Ами, не, няма такъв лазер.

# 626
Да, за съжаление, още не са измислили. И категорично от моя опит - дори и да не е съвсем рус мъх, пак не се повлиява… 😥

# 627
Ех, много жалко. Какво ще го правя то мъх? ....както е тръгнал нищо чудно и да потъмнее.

# 628
И да потъмнее, пак не е сигурно, че лазер ще го хване, това поне съм го пробвала на бедра, просто не става. Бръсна се и това е, явно оправия няма.
А за лице вече не знам… Като млада, вече писах, се подлагах на елекроепилация, но последният ми опит от миналата година беше брутален, махнах си някакви изостанали упорити косми на коленете, които са много мъхести и лазер трудно ги лови. Станаха дълбоки рани с корички, белезите ми стояха цяла зима. Повече не.

# 629
Момичета, правя си лазен на интим и вече съм направила 7 процедури ( на 30 дни по една ) Проблема е, че ефект почти няма и не знам дали има смисъл да продължавам да го правя и ако да още колко процедури. Косъмчетата ми са руси и не мога да Ви опиша колко много ме боли, направо се гърча от болка.
За протокола на мишниците съм направила 5 процедури и ефекта е приличен, на краката съм направила 4 и съм супер доволна. На тези зони ще продължа със сиг. И не ме боли, а по-скоро чувствам дискомфорт.

Общи условия

Активация на акаунт