Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 61 695
  • 426
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте група!
Искам да споделя своя опит от пътуването до Киев. Възползвах се от безплатния транспорт, организиран от клиниката. Искам да разкажа впечатленията си. Всичко беше организирано перфектно. Единственият "минус" беше че автобуса в Румъния спира само един път за 9 часа. Но като цяло стигнахме бързо до Киев, границите не бяха натоварени. При пристигането ни посрещна микробус на клиниката и ни закара в нашите апартаменти. Апартаментите са напълно обзаведени, с wi-fi. Също така беше организиран транспорт до клиниката, където ни посрещнаха двете Виктории, изключително мили момичета 🤗
Чесно да ви кажа не знам как се справят с толкова пациенти и все още имат сили и търпение да понасят хора с толкова много претенции, мрънкащи за всяко нещо. Искам да кажа на всички  имайте повече уважение, според моя опит в българските клиники никога не съм била така обрижвана както в Киев... Не че имам нещо против България мога доста неща да ви разкажа и за Турция.
Относно положението в Киев беше относително спокойно с изключение на една въздушна атака. Но местните хора почти не реагираха на това. Да чуеш звук на сирени е малко стряскащо, но се оглеждаш наоколо и се успокояваш. Ние веднъж го усетихме, а тези хора всеки ден живеят с това в продължение на почти 2 години. Питахме защо толкова спокойно реагират оказа се, че имат мобилни приложения, предупреждаващи ги за вида на опасността.
Не се притеснявайте и плашете, смело действате за да осъществите своя мечта. Чакам с нетърпение следващото ми пътуване 🙂

# 166
Здравейте група!
Искам да споделя своя опит от пътуването до Киев. Възползвах се от безплатния транспорт, организиран от клиниката. Искам да разкажа впечатленията си. Всичко беше организирано перфектно. Единственият "минус" беше че автобуса в Румъния спира само един път за 9 часа. Но като цяло стигнахме бързо до Киев, границите не бяха натоварени. При пристигането ни посрещна микробус на клиниката и ни закара в нашите апартаменти. Апартаментите са напълно обзаведени, с wi-fi. Също така беше организиран транспорт до клиниката, където ни посрещнаха двете Виктории, изключително мили момичета 🤗
Чесно да ви кажа не знам как се справят с толкова пациенти и все още имат сили и търпение да понасят хора с толкова много претенции, мрънкащи за всяко нещо. Искам да кажа на всички  имайте повече уважение, според моя опит в българските клиники никога не съм била така обрижвана както в Киев... Не че имам нещо против България мога доста неща да ви разкажа и за Турция.
Относно положението в Киев беше относително спокойно с изключение на една въздушна атака. Но местните хора почти не реагираха на това. Да чуеш звук на сирени е малко стряскащо, но се оглеждаш наоколо и се успокояваш. Ние веднъж го усетихме, а тези хора всеки ден живеят с това в продължение на почти 2 години. Питахме защо толкова спокойно реагират оказа се, че имат мобилни приложения, предупреждаващи ги за вида на опасността.
Не се притеснявайте и плашете, смело действате за да осъществите своя мечта. Чакам с нетърпение следващото ми пътуване 🙂

Здравейте,
Само това ли беше минуса?
Разкажете малко повече за това "обгрижване".
Интересно ми стана изказването за мрънкащите пациенти и простете ако бъркам,но вие пациент ли сте на клиниката или служител?Отново се извинявам ако съм се объркала,но ми е нетипичен такъв коментар от пациент.

# 167
Постът е написан от служител на клиниката. На организираното пътуване бяхме седем души от България и никой от нас не е авторът. За съжаление, подобни рекламни постове компрометират в голяма степен труда и мненията на списващите в темата. Информация за Биотеском намерих именно в този форум и винаги съм приемала мненията на вече миналите по този път за истина. Радвали са ме всички положителни резултати, водила съм си бележки какви изследвания да направя, отгук разбрах за двойния трансфер и още много полезни неща. Искрено благодаря на пишещите за споделеното, защото решението да се тръгне на толкова дълъг път и в подобна обстановка не е лесно. Но всички ни води надеждата, че този път ще се получи и....доверието. А точно последното няма нужда да се подкопава с реклама.

# 168
А написаното истина ли е?
Защото от моя опит отпреди войната, беше точно така както е описано. Wink

# 169
В частта с пътуването и настаняването да. С "обгрижването", по мое мнение, не съвсем. Не очаквам никой да ме държи за ръчичка и да ме гали по главата, но е факт, че не бяха погледнали изпратените изследвания и беседата с лекарката беше 10 мин. барабар с прегледа. Нямам опит с инвитро процедури в чужбина и може би това е нормално. Но все пак очаквах по-задълбочен разговор. Надявам се, че при същинската процедура, нещата ще бъдат по-добре.

# 170
Не бих искала да обиждам или засегна някой от вас. Имала съм на предвид общо за мрънкащите. Номинацията за "Оплакващи се и мрънкащи" е за нашата група.  Бяхме четири човека или така да кажем три двойки от 07.09 до 10.09. Говоря за себе си, тъй като съм работещ човек и тръгнах с микробус през Одеса, а иначе трябваше да тръгнем чак на 12.09. Дано останалите да се включат за да ви споделят своите впечатления.
Може би съм в такава еуфория и с толкова приятни впечатления заради това, че спечелих безплатна процедура. Отношението към мен беше същото както и за другите двойки, не съм се чуствала лишена от внимание, въпреки че не съм платила нито една стотинка. В петък ни бяха пуснати всичките кръвни изследвания, следващия ден имах консултация и преглед при доктор. Съгласна съм с това, че се отделя малко време по 15-20 минутки за преглед, но изяснихме всички интересуващи ме въпроси дори и повече. 
Под обгрижването имах в предвид апартамент, храна и транспорт, което е много удобно и за човека не е толкова стресиращо в чужбина. Когато ходих в Турция получих само адрес и час за консултация, а за останалото се спасявах сама.
За мен не на последно място е и човешкото отношение към пациентите, започвайки от медицинския персонал и стигнем до камериерките. Излъчват някакво спокойствие, позитив, допадат ми. 
Не съм служител на клиниката, не знам защо сте останали с такова впечатление. Моят «рекламен» пост не е първи подобен в темите за Биотекс. Жените с които се пишем на лично разбират за какво става дума Wink
Едно от изискванията за томбола беше запис на интервю което се надявам че ще видите когато му дойде времето.
За допълнителните въпроси съм на разположение на лично. Това е личното ми мнение, а вие го  разбирайте както искате. Пожелавам успех на всичкибъдещи майки!

# 171
Да, разговорите с лекарите са кратки и при нас лекарката не беше прегледала документацията, която бяхме пратили. От това произлезе проблем, мисля го бях описала тогава, разреши се с помощта на Виктория. Това го имам и аз за недостатък и го има навсякъде, където има голям поток от пациенти.
Обгрижването го има в това, че си на ол инклузив. Транспорт с колата, придружаване до всеки кабинет, вместо да се чудиш къде да отидеш, в хотела и ресторанта също чудесно обслужване.
Единственото място, където ми източиха толкова много кръв без да ме накарат да се чувствам виновна, че нямам перфектните вени.
И няма как да се отрече, че имат добра успеваемост.
А относно мрънкането - ами има го и това. Даже и два скандала видях от българска пациентка, но то е може би нормално при цялото напрежение около приемани лекарства, пътуване и страх, че нищо няма да стане и този път.
Наистина Викториите и Красимир добре издържат при тази работа. Да не говорим, че проявяват и човещина и емпатия, може и да са заучени, но важното е, че ги има.
Не съм служител на клиниката, пациент съм и то от още бездетните... засега.
Но не съжалявам, че това ни беше избора преди две години. Единствено войната ме плаши, но това вече не е вина на клиниката. Бог да ги пази всички там, а и всички нас също! Hands Pray

# 172
Постът е написан от служител на клиниката. На организираното пътуване бяхме седем души от България и никой от нас не е авторът. За съжаление, подобни рекламни постове компрометират в голяма степен труда и мненията на списващите в темата. Информация за Биотеском намерих именно в този форум и винаги съм приемала мненията на вече миналите по този път за истина. Радвали са ме всички положителни резултати, водила съм си бележки какви изследвания да направя, отгук разбрах за двойния трансфер и още много полезни неща. Искрено благодаря на пишещите за споделеното, защото решението да се тръгне на толкова дълъг път и в подобна обстановка не е лесно. Но всички ни води надеждата, че този път ще се получи и....доверието. А точно последното няма нужда да се подкопава с реклама.
А ако хванем да помислим...били сте 7 души... товa не знам какво значи- 7 двойки може би.....или...все тая, но за да сте 7 значи си има хора решили да рискуват и да отидат в подобна ситуация в Украйна. Не мисля ,че е реклама ,защото на тях такава не им трябва. В продължение на процедурите ще разбереш за какво говоря. Те са номер 1  и в тези условия продължават да го доказват , защото всичко е включено в тази цена и хотел и храна и лекарства за първите 3 месеца(това никъде го няма), защото мои приятелки се връщат след първи опит ..бременност...раждане и за второ дете , което е факт отново от първия опит. Така че освен да кажа Евала !.... За организацията, отношението ,професионализма, няма какво друго да кажа. Моят юнак е вече на 1.6г.
Жив и здрав да ми е! Луд и див, спирка няма. И то благодарение на тези 10 мин консултация с Д-р Игнатиевна , благодарение на това че се чувствах спокойна в компанията на двете Викита, благодарение на това че има няколко големи човека там вътре скрити зад апаратурите и благодарение на това , че аз повярвах в тях!

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 18:32 от Free2020

# 173
  • Пловдив
Free2020, ПРЕКРАСЕН Е! Вярвам, че най-доброто тепърва предстои за всички!

# 174
Може ли ако някой ще ходи скоро, следващите 1-2 месеца, в Киев, да ми пише на лични.
Ще помоля за една услуга. Blush

# 175
На колко години беше вашата донорка на успеха/неуспеха?

При задържани фоликули, за колко цикъла да очаквам подобрение за старт?

# 176
Аз съм започвала процедура със задържан фоликул. Ако не са големи не пречат.

# 177
Здравейте, тъй като никъде не намерих информация, реших да питам вас. Имате ли информация дали правят инвитро със собствени яйцеклетки и мъжки фактор? Ако някой има опит с мъжки фактор в Биотекском ще се радвам да сподели.

# 178
2021 имаше едно момиче , което правеше опит със свои Я в клиниката. Попитайте Виктория, ако има такъв вариянт , не мисля че ще откажат.
Успех!

# 179
  • София
Личното ми мнение е, че в настоящата ситуация е трудно да правите там стимулации, а и по-принцип аз не бих тлъгнала към Киев да правя опити с мои яйцеклетки, виж за донорски си заслужава на 200%, но нищо не пречи да попитате.
Може да проучите турските клиники, ако не сте.

Общи условия

Активация на акаунт