Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 61 476
  • 424
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ние избрахме няколко, от тях отпаднаха тези, които са с неподходящ резус фактор, запазени за друг пациент, или ако са били стимулирани в последната година (тази информация я няма в базата, проверява я координатора след като си избереш).
Отдели си време за гледане. В момента има 1000+ донорки, за всяка освен статистическа информация има снимка на лице, снимка 3Д цял ръст и филмче.

# 421
Благодаря, delisardeli. А само една ли се избира или няколко?
Искат да изберете поне 3-4, за да видят дали са свободни. Ние избрахме 8 и сложихме номерата на донорките в хронологичен ред като започнахме от най-желаната. Аз бих дала поне 8 ако съм на ваше място. За мен изборът бе труден,защото повечето са руси и синеоки и високи, а ние сме с тъмни коси и очи. Аз не съм и от най-високите.

Другото интересно е,че има кратко интервю с тях. По този начин може да подберете и по поведение,изказ и тн.

# 422
Аз като гледам , при нас, ще е година чакането ама се хванахме на хорото , ще  го играем. Война , не война, май ще пътуваме за Киев.
  И ние ще пътуваме след  около две седмици.

# 423
А в БГ не могат ли да се дарят?
Като сме почнали темата с транспорта на биологичен материал, има ли някой който да е транспортирал ембриони до Украйна?
Няма шанс аз да ги износя  🥺

# 424
Защо да ги даряват? Те имат нужда от услугите на сурогатна майка, а в Бг не е законно.

Общи условия

Активация на акаунт