Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 66 890
  • 474
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Изстудявай с ледче преди да боцнеш. 🍀

# 451
  • София
Компреса, който аз правех е равни части риванол и спирт.

# 452
Момичета, колко време след трансфер се препоръчва пътуване за обратно ? Имаме пътуване с автобус от Киев до Полша и от там самолетен полет. Притеснявам се да не си прецакам имплантационния прозорец нещо.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 20:51 от •MERA•

# 453
  • Варна
Аз след трансфер тръгнах на следващия ден. Пътувах с автобус до Полша и после със самолет. Резултата беше положителен. Вече е на годинка и половина . Така, че не стахувайте от многото път. Ако е писано да стане, ще стане, независимо какво правите.

# 454
Започнах естрофем 1х1 на 21 ноември с лигавица 3,4 ММ. На 25 увеличих естрофема на 2х2 и днес на 29 ноември лигавицата ми е само 4,1мм. Никога досега не съм имала проблем с лигавицата. Писах на Виктория преди два часа и половина  на Вайбър , но нямам отговор още. От предишните теми помня, че Savova беше забременяла с лигавица 6,3 мм. Очаквана дата за пункция 4 декември и трансфер на 9 декември . Наболяват ме гърдите , което ме караше да мисля, че естрогена действа.Купила съм самолетни полети, автобусните превози, но тази лигавица ме притесни. Дали има други пациентки, които са имали такава лигавица, дали всичко е и ще бъде наред за предстоящото ни пътуване вторник сутринта?

# 455
Започнах естрофем 1х1 на 21 ноември с лигавица 3,4 ММ. На 25 увеличих естрофема на 2х2 и днес на 29 ноември лигавицата ми е само 4,1мм. Никога досега не съм имала проблем с лигавицата. Писах на Виктория преди два часа и половина  на Вайбър , но нямам отговор още. От предишните теми помня, че Savova беше забременяла с лигавица 6,3 мм. Очаквана дата за пункция 4 декември и трансфер на 9 декември . Наболяват ме гърдите , което ме караше да мисля, че естрогена действа.Купила съм самолетни полети, автобусните превози, но тази лигавица ме притесни. Дали има други пациентки, които са имали такава лигавица, дали всичко е и ще бъде наред за предстоящото ни пътуване вторник сутринта?
Аз бях с лигавица 3.6, преди пътуването беше 5,1, на датата на пункцията ми беше 8мм. И всичко завърши с успех.
Успокойте се, те знаят какво правят.

# 456
Jizelle, много благодаря. Тъкмо разказвах за отчаянието си след прегледа на майка ми и аха да заревем прочетох за вашия опит ❤. Дано до понеделник и моята лигавица да достигне поне  5- 5 и нещо 🙏  Добре, че е форума , добре , че сте вие ! Виктория не ми отговори , вероятно почива днес.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 20:34 от •MERA•

# 457
Тези страхове и притеснения май всички ги имаме.
Продължавай да следваш упътванията, Виктория ще отговори като има възможност, може да пишеш и на имейла на другата Виктория.
Но мисля, че просто ще ти кажат да продължаваш да приемаш лекарствата и да имаш търпение.
Лекарите и ембпиолозите си знаят работата, довери им се.

# 458
Момичета, благодаря ви много за подкрепата.
Очаквах лигавицата вече да е нараснала, защото от 25-и съм на по-висока доза естроген (8 mg).
На предишните ми цикли лигавицата реагираше по-бързо и затова бях убедена, че и този път ще видя покачване.
Докторката обаче ми каза буквално, че ендометриумът ми не реагира на естрогена в момента и го нарече естрогенова резистентност.
Това  ме паникьоса, защото не очаквах такъв коментар. Не получих и отговор от Виктория на вайбър, нито на имейла и се паникьосах , че едва ли не организма ми е спрял да усвоява естроген и ще ни отменят трансфера. Имала съм приятелки , които са имали проблем с нарастването на лигавицата и отменени трансфери, но на мен досега не ми се е случвало. Дори обмислях да поставям естрофема вагинално вечер за по-добро усвояване на сама глава, но ще ви послушам и продължа протокола както си е надявайки се всичко да е както трябва .

# 459
Мера, нищо не е на всяка цена.
Знам, че това няма да те успокои, но дори да се отложи трансфера, може да е за добро.
Каквото ти я писано, ще те чака.

# 460
Забравих да спомена, че за първи път ще правим свеж трансфер. Предните ни , неуспешни опити, бяха със замразени СЯ + ДЯ и докторката, която прави прегледа днес не е доктор по асистирана репродукция.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 23:18 от •MERA•

# 461
Mera, има случаи в клиниката и на отложен трансфер поради тънка лигавица.
Преди 4г., когато бяхме за втори успешен опит, в клиниката на една от двойките отложиха трансфера за след два месеца поради тънка лигавица. Спомням си,че дамата много се ядосваше,че напразно са ходили до Киев,постоянно негодуваше,дори имаше разговор с екип от клиниката. В крайна сметка се прибраха с нас, без да бъде направен трансфер. Казвахме и,че всяко зло е за добро и,че така е трябвало да стане,да не се ядосва и настройва.
Е,така и беше! Септември месец бяха ходили отново и  юни месец и се родиха не едно,а две дечица - две прекрасни момченца.
Така че понякога не всичко трябва да е на всяка цена. Съдбата си знае работата.

# 462
Така е, явно не е било писано да се получат нещата сега. Благодаря ви.

# 463
Недейте така,не отписвайте нещата преди да си е казал доктора Ви в Биотекском. Той знае най- добре.
При успешният ми опит,от който имаме детенце, ми отложиха трансфера с три дни,мисля. На доктора не му хареса лигавицата и ме пита дали мога да остана още три,четири дни в Киев. Имах двоен - замразен трансфер и резултатът е вече на почти 4г.

Така е, явно не е било писано да се получат нещата сега. Благодаря ви.
[/quote]

# 464
  • Пловдив
Здравейте! От бучките от инжекциите, аз реших да ползвам Троксевазин, при мен имаше облечение. Относно дебелината на лигавицата, докторката каза че за нея е важна структурата не толкова дебелината. Моят личен опит и съвет е просто се доверете на лекарите, смятам че наистина знаят какво правят, всичко е описано в протокол и дори при всяко притеснение се обръщайте към Викториите. Пожелавам на всички успехи и нека новата година да бъде много пухкава и щастлива. Моите момченца са почти на 5 годинки от 1ви опит. ВЯРВАЙТЕ 💙💙

Общи условия

Активация на акаунт