Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 60 529
  • 390
  •   1
Отговори
# 120
Интересна информация от фейсбука на клиниката
Цитат
Уважаеми бъдещи наши пациенти,
Разбираме Вашите притеснения във връзка с пътуването от България до Киев, затова решихме да Ви помогнем с това. Бихте ли се съгласили да пътувате група за първичен преглед с безплатен транспорт организиран от BioTexCom?
Правим тази регистрация с цел проучване на Вашето мнение. При записване на повече от 20 човека (10 двойки) ще се свържем с Вас за точна дата и друга необходима информация необходима за пътуването.
Снимката е илюстративна!
Използвайте формата за регистрация:
https://forms.gle/zRr7xzQ4M3gagMVy9

# 121
Здравейте! При започването на втори опит, след първи неуспешен,  правени ли са Ви нови кръвни изследвания на вас и мъжът Ви  при посещение в клиниката? На мен- не въпреки, че мина година и половина.

# 122
  • София
Да. Някои кръвни изследвания се повтарят в деня на пункцията на донорката, когато отидете в клиниката. Ако нещо ви притеснява, изисква терапия и искате да проследите (тсх, пролактин и др), проверете го и вземете мерки още преди да заминете.

# 123
Здравейте, има ли някой в процедура и му предстои пътуване? Как е положението в Киев сега?

# 124
Здравейте, има група в Telegram, където се споделя информация относно пътуване до Киев - маршрути и варианти както и обстановката към момента от двойки, които са там или вече са се върнали от процедура.
Групата е Biotexcom - България пътуване до Киев и обратно.

Здравейте, има ли някой в процедура и му предстои пътуване? Как е положението в Киев сега?

# 125
Здравей,
аз съм в процедура и ако всичко е наред би трябвало края на месеца да пътуваме.
Когато ходих февруари беше спокойно.

# 126
Привет, момичета, доволни ли сте от качеството на процедурите в тези военни условия? Могат ли да се замразяват ембриони от един опит?

# 127
Привет, момичета, доволни ли сте от качеството на процедурите в тези военни условия? Могат ли да се замразяват ембриони от един опит?
Здравей,
до колкото знам не замразяват от първи опит.

# 128
  • София
Ако сте платили само 1 опит, могат да замразяват. Ако сте платили два или повече, замразяват от последния. Но трябва специално да питате преди трансфера.

# 129
Ако сте платили само 1 опит, могат да замразяват. Ако сте платили два или повече, замразяват от последния. Но трябва специално да питате преди трансфера.

Дадоха ли обяснение защо не биха замразили и от първия опит, ако платим 2? Получихме отговор преди да прочета вашия.

Вероятно е заради ваканционния месец, но доста чакаме за отговор. Доколкото разбрах, комуникация само по имейл.

# 130
Това в договора ни го няма даже като опция и си мисля, че го правят на добра воля. Предпочитат свежите трансфери. А и не е сигурно вобще дали ще има какво да се замрази. Стимулациите там са щадящи, за да извадят по-качествени фоликули за сметка на бройката.

# 131
Дам ... и веднъж една нова координаторка се изпусна да каже, че по-некачествените отиват за банките за замразени Я ...

Това в договора ни го няма даже като опция и си мисля, че го правят на добра воля. Предпочитат свежите трансфери. А и не е сигурно вобще дали ще има какво да се замрази. Стимулациите там са щадящи, за да извадят по-качествени фоликули за сметка на бройката.

# 132
  • София
Когато плащате за два опита, имате две донорки и два трансфера. Когато първият е неуспешен, те препоръчват да се смени всичко за втория опит, за по-висока успеваемост. Ако по някаква причина има несъвместимост с реципиентката или с мъжа, по този начин се елиминира проблема.

И да, там правят слаби симулации, така хем щадят донорките, хем постигат по-добро качество на яйцеклетките.

Ние от първият опит имахме 9 яйцеклетки и 7 ембриона, от втория имахме 8 яйцеклетки и 6 ембриона. Връщахме по 4. Първият път не се хвана нито един, вторият път от 4 се хванаха 2. Скоро ще правят 3г.

# 133
Когато плащате за два опита, имате две донорки и два трансфера. Когато първият е неуспешен, те препоръчват да се смени всичко за втория опит, за по-висока успеваемост. Ако по някаква причина има несъвместимост с реципиентката или с мъжа, по този начин се елиминира проблема.

И да, там правят слаби симулации, така хем щадят донорките, хем постигат по-добро качество на яйцеклетките.

Ние от първият опит имахме 9 яйцеклетки и 7 ембриона, от втория имахме 8 яйцеклетки и 6 ембриона. Връщахме по 4. Първият път не се хвана нито един, вторият път от 4 се хванаха 2. Скоро ще правят 3г.

Благодаря, но идеално искаме две деца от една донорка... Понякога деца от едни и същи родители не са привързани... Струва ми се усложняващо семейната динамика. Близнаци ми се струва невероятен късмет и пълно щастие, но дали е възможно за мен... 🙄

# 134

Благодаря, но идеално искаме две деца от една донорка... Понякога деца от едни и същи родители не са привързани... Струва ми се усложняващо семейната динамика. Близнаци ми се струва невероятен късмет и пълно щастие, но дали е възможно за мен... 🙄
Напълно е възможно. И аз мислех така, но ето аз съм с близнаци от първи опит , от една донорка. Имайте вяра, стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт