Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 61 711
  • 426
  •   2
Отговори
# 180
А за възрастта на донорките някой няма ли да сподели?

# 181
Донорките, които ние харесахме, бяха от 20 до 28 годишни. Ние ги избирахме да приличат на мен, не сме гледали толкова възрастта, но ако това ти е водещо, може по годините да ги харесате,
Не помня колко беше горната граница, но повечето бяха около 20 - 25 годишни.

# 182
  • София
Нашите избрани донорки бяха на 25 и на 21. Първата я избирахме уж да прилича на мен, втората беше просто по симпатия. Момичетата са се метнали едната на тати, другата на мама Simple Smile

Относно задържаните фоликули - при стартиране на процедура искат първо снимки от АГ преглед на определен ден, второ - подготовка с противозачатъчни, трето - блокираща инжекция - така синхронизират циклите на майката и на донорката. Ако има ЗФ при първоначалния преглед и не се резорбира при подготовката с хапчетата, ще ви кажат как да действате.

дописвам: ММ също е с тератоастенозооспермия. При милиони сперматозоиди и ИКСИ това не е проблем.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 15:04 от delisardeli

# 183
Според лекуващия ме лекар и направените изследвания при мен проблем няма. АМХ ми е в норми, проходими тръби след цветна снимка, овулация всеки месец. При нас спермограмата е лоша с 9% морфология - teratozoospermia. Съответно защо да искам чужди яйцейлетки? За Турция има много противоречиви мнения, а имам и познати, които не са доволни. Докато за Биотекс имам познати, които са много доволни, но те също са с ДЯ и не могат да ми дадат някаква информация за моя случай, а и в сайта им не откривам, затова реших да попитам в тази група.

Личното ми мнение е, че в настоящата ситуация е трудно да правите там стимулации, а и по-принцип аз не бих тлъгнала към Киев да правя опити с мои яйцеклетки, виж за донорски си заслужава на 200%, но нищо не пречи да попитате.
Може да проучите турските клиники, ако не сте.

# 184
Има ли успели с 30 годишна донорка?

# 185
Спокойно си избери донорка и не се притеснявай щом са в базата са с добри яйцеклетки. Аз последното, което гледах е възрастта.

# 186
Здравейте, тъй като никъде не намерих информация, реших да питам вас. Имате ли информация дали правят инвитро със собствени яйцеклетки и мъжки фактор? Ако някой има опит с мъжки фактор в Биотекском ще се радвам да сподели.
Точно преди пандемията писах и изпращах документи по същия повод.
За съжаление отговор така и не получих.
Моля да ми пишете, в случай че на вас ви отговорят  🙏🍀

# 187
В петък си писах с Виктория и се разбрахме утре да ми се обади. Ако наистина ми звънне ще пиша да споделя научената информация.

Здравейте, тъй като никъде не намерих информация, реших да питам вас. Имате ли информация дали правят инвитро със собствени яйцеклетки и мъжки фактор? Ако някой има опит с мъжки фактор в Биотекском ще се радвам да сподели.
Точно преди пандемията писах и изпращах документи по същия повод.
За съжаление отговор така и не получих.
Моля да ми пишете, в случай че на вас ви отговорят  🙏🍀

# 188
А в България донорите като са над 40г.? И съм сигурна в това!
Не се притеснявай за тези 30 г. на донорката;)

# 189
А в България донорите като са над 40г.? И съм сигурна в това!
Не се притеснявай за тези 30 г. на донорката;)

Извинявай, че така ще ти отговоря, но питах нещо съвсем друго.

Поздрави 🙂

# 190
  • Милано
В частта с пътуването и настаняването да. С "обгрижването", по мое мнение, не съвсем. Не очаквам никой да ме държи за ръчичка и да ме гали по главата, но е факт, че не бяха погледнали изпратените изследвания и беседата с лекарката беше 10 мин. барабар с прегледа. Нямам опит с инвитро процедури в чужбина и може би това е нормално. Но все пак очаквах по-задълбочен разговор. Надявам се, че при същинската процедура, нещата ще бъдат по-добре.
Не искам да прозвуча груба по никакъв начин,но ще изразя мнението,че в клиниката във България разговаряха с нас надълго и как не е нужно да се притесняваме...Резултат нула!В Киев чух 3 изречения от лекаря и резултата,в момента сладко спи❤️Бяхме 7 жени в италианската група,6 родихме,а за седмата нямаме контакт.По време на трансфера,в стаята за след трансфер имаше 3 момичета българки и трите родиха близнаци❤️Не зная за вас,но за мен резултата е важен, а не "милите приказки".Успех момичета!

# 191
Здравейте,  момичета!
Чудя се дали аз съм единствена или има  и други дами, които правят опити сами (без партньор) и ако да какви информация ви дават за мъжете донори, тъй като не успях да открия в сайта на клиниката?Ако искате може да ми пишете на лични?

# 192
Искам да попитам някой от Вас с редукция в България? Аз съм с три ембриона, които към момента в 7 г.с. се развиват и понеже в Киев правят в 8 г.с., а ми е невъзможно да пътувам и търся вариант за България и някой да сподели опитът си, ако има такива!

# 193
Питайте в Малинов. Доколкото помня една от жените, с които бяхме, направи там редукция. Успех!

Искам да попитам някой от Вас с редукция в България? Аз съм с три ембриона, които към момента в 7 г.с. се развиват и понеже в Киев правят в 8 г.с., а ми е невъзможно да пътувам и търся вариант за България и някой да сподели опитът си, ако има такива!

# 194
В никакъв случай Малинов и честно казано помислете отново много сериозно относно редукцията. Моя позната след редукция загуби и двете бебета и до момента не може да забременее.😔

Общи условия

Активация на акаунт