Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 61 316
  • 420
  •   4
Отговори
# 315
Titkata!, има тема за инвитро с донорски яйцеклетки по принцип, където се обсъждат всички клиники и съм виждала мнения за всички изброени от теб клиники. За Чехия няма много отзиви, но за Кипър доста споделят напоследък, че успяват.
За Украйна има негативна кампания от конкуренти, затова има много негативни мнения във фейсбук. Има разбира се и там неуспели жени, но за съжаление забременяването е малко и на късмет, не само резултат от лекарските усилия.
Във всяка клиника има успели и неуспели жени, едните хвалят, другите критикуват. Малко е въпрос на късмет да уцелиш мястото, което ще бъде успешно за теб.
Иначе аз за Биотекском мога да кажа само големи суперлативи. Коректни, съпричастни, професионалисти, безкрайно съм им благодарна за това, което направиха за мен. Направиха повече, отколокто изискваше договора и професионалното отношение и то без да ме изнудват за повече пари.
Условията са много добри, дори и след войната, нямам забележки за настаняването, обслужването или комуникацията.
Пожелавам ти  от сърце да откриеш твоята клиника и да имаш успех в мечтите си!

Благодаря от сърце! Така е, всеки има своето място, където е успял.

# 316
Когато говорих с Бойчев в Тутракан каза, че ако не може някоя близка да ми дари работят предимно с украинска и испанска банка. Цена 12-12-14хил, зависело, трябвало да звънна на ембриоложката. Познавам дама с много неуспешни опити в Бг, която успя от първи опит в Биотекском, много суперлативи ми разказа.

# 317
  • София
Имайте предвид че украинската банка със замразени яйцеклетки няма нищо общо с Биотекском. Освен, че са от Украйна, разбира се. В Биотекском работят с фреш яйцеклетки на избран от вас донор, и няма споделяне на яйцеклетките между реципиентите. При банките със замразени яйцеклетки взимате пакет, който дори може да не е от един и същи донор, и качеството на яйцеклетките е различно. Към това прибавете и рискът при замразяване и размразяване на 1 клетка (яйцеклетка).

# 318
Да. Ако се наложи да ползвам предпочитам да отида до Биотекском за свежи яйцеклетки, отколкото да поръчвам замразени.

# 319
Някой да е ходил скоро до Киев? Как е положението в момента?

# 320
Здравейте, дами Simple Smile
След пореден неуспешен опит, мисля да се насочим вече към донорски яйциклетки. Имам въпроси - как избирате кой пакет? Колко опита сте правили там? Как избирате донор- те ли ви помогнат спрямо кръвна група и физически белези или не е точно така? Колко време отнема от заявява за първи преглед и до трансфер? В България ли някъде прави прегледите преди трансфер? Извинявам се ако задавам глупави въпроси и благодаря на всеки, който ми отговори Simple Smile

# 321
  • Варна
Пакет според финансовата възможност избираш и според препоръките на лекарката. Всеки сам си преценява. Аз съм правила един опит. За донорите-избирате си няколко по ваша преценка и от тях, ви казват кои са по-подходящи . Донорката може и да е с различна кръвна група от твоята. Обикновено отнема около 3 месеца от първия преглед до трансфера, ако няма нещо. Може да правите прегледите преди трансфер, при който лекар вие си решите в България.

# 322
Здравейте, дами Simple Smile
След пореден неуспешен опит, мисля да се насочим вече към донорски яйциклетки. Имам въпроси - как избирате кой пакет? Колко опита сте правили там? Как избирате донор- те ли ви помогнат спрямо кръвна група и физически белези или не е точно така? Колко време отнема от заявява за първи преглед и до трансфер? В България ли някъде прави прегледите преди трансфер? Извинявам се ако задавам глупави въпроси и благодаря на всеки, който ми отговори Simple Smile
Ние мислехме един опит, но след разговор с докторката се спряхме на два. Първият ми беше неуспешен. В базата има около 1000 донорки, от които си избираш 10, след което те ти казват кои са подходящи.
За времето е различно, първият път, когато отидохме бях в края на цикъл и започнахме вендага(началото на февруари и средата на март приключихме).
Преглеждаше ме доктор Чучумишев в София - препоръчвам.

# 323
ЗДравейте, някой пробвал ли е пакет с донорски митохондрии?Може ли някой да сподели какви по специфични изследвания правят в Биотекском?

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 18:45 от Zoya216

# 324
Здравейте, някои ходил ли е наскоро в Киев и как се пътува в предвид военните действия?Има ли реална опасност за живота на пациента?Клиниката ми се струва с най-добри предложения, но войната си е голям стоп фактор.

# 325
Има група в Телеграм относно пътуването. Аз още съм член и виждам, че все още доста се пише в нея.

# 326
Бихте ли казали как се казва тази група?

# 327
  • Варна
BioTexCom България - пътуване до Киев и обратно. На страницата на Биотекс също има информация

# 328
Има група в Телеграм относно пътуването. Аз още съм член и виждам, че все още доста се пише в нея.
Не е толкова страшно, колкото го изкарват по новините...Всъщност живота си продължава там, хората работят на пълни обороти в клиниката, само алармите за въздушна опасност са стряскащи за нас...
Е, надяваме се, че няма да се промени положението засега, че ни предстои ходене. Но определено сме по-спокойни след като видяхме какво е.

# 329
Здравейте,

Дали има жени правили ПИД и ЗЕТ в Биотекском? Може ли да споделите на колко пъти се ходи там при ЗЕТ? Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт