Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 61 206
  • 415
  •   1
Отговори
# 390
Сърдечно ви Благодаря за съветите! Ще направим всичко, което е по силите ни.

# 391
  • София
Аз бях с успешен първи опит в Биотекском,  но ходих при Калчев за отстраняване на киста и др като подготовка за трансфера. Когато излязоха всички резултати ги пратих в Биотекском и чак тогава преприехме стъпка към трансфер.  Описала съм по-рано всичко. Двете клиники си съдействат по негласна уговорка много успешно. Само като звъните в МЦ Калчев кажете, че сте пациенти на Биотекском и ви предстои трансфер.  Ще ви вмъкнат сравнително бързо в графика.  Иначе може да чакате с месеци.
Желая ви успех !

# 392
Здравейте, аз съм пациент на Калчев, но правя ин витро в България. Моля разкажете какви изследвания са ви искали в клиниката. Тъй като мисля, ако имаме ембриони малко нелегално да ида и за мнение при Калчев. Без да ги питам в клиниката, че общо взето се оказва, че май никой не приема мнение по различно от неговото Simple Smile
Аз бях с успешен първи опит в Биотекском,  но ходих при Калчев за отстраняване на киста и др като подготовка за трансфера. Когато излязоха всички резултати ги пратих в Биотекском и чак тогава преприехме стъпка към трансфер.  Описала съм по-рано всичко. Двете клиники си съдействат по негласна уговорка много успешно. Само като звъните в МЦ Калчев кажете, че сте пациенти на Биотекском и ви предстои трансфер.  Ще ви вмъкнат сравнително бързо в графика.  Иначе може да чакате с месеци.
Желая ви успех !

# 393
  • Be realistic - plan for a miracle.
Здравейте, аз съм пациент на Калчев, но правя ин витро в България. Моля разкажете какви изследвания са ви искали в клиниката. Тъй като мисля, ако имаме ембриони малко нелегално да ида и за мнение при Калчев. Без да ги питам в клиниката, че общо взето се оказва, че май никой не приема мнение по различно от неговото Simple Smile

Изтрих си първоначалния пост, че реших че не е правилно да рантвам така.
Исках само да кажа, че имате пълното право да се прегледате при когото желаете без притеснения и страх кой какво ще ви каже в клиниката.
Извинявам се за лиричното отклонение.

# 394
Здравейте,
Имам малко по-особен въпрос. Клиника в България ни предлага инвитро с ДЯ като замразен еякулат се изпраща в Киев и там се правят ембриони, които се връщат в България за трансфер. Имам нужда някой да потвърди , че такава практика съществува в Биотекском или да ме насочите  към кого да се обърна . Благодаря предварително.

# 395
  • София
Когато аз бях в клиниката, официално нямаше партньорски клиники, нито посредници в България. Биотекском има координатори за всяка държава, с които комуникираш, и които говорят съответния език. Още тогава имаше лица, които се представяха за посредници, но всъщност не бяха. И като цяло само затрудняваха комуникацията на пациентите с координаторите.

Та най-добре да си говорите официално с координаторите за България. Има им контактите в сайта на клиниката.

В Киев има и други репродуктивни клиники.
Има също и украински банки за донорски яйцеклетки, но те нямат общо с Биотекском.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 15:52 от delisardeli

# 396
Благодаря за бързия отговор, доста обезпокояващо . Може ли някакъв телефонен номер ? Писах имейл , но нямам отговор вече повече от седмица.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 16:04 от •MERA•

# 397
  • Be realistic - plan for a miracle.
Здравейте,
Имам малко по-особен въпрос. Клиника в България ни предлага инвитро с ДЯ като замразен еякулат се изпраща в Киев и там се правят ембриони, които се връщат в България за трансфер. Имам нужда някой да потвърди , че такава практика съществува в Биотекском или да ме насочите  към кого да се обърна . Благодаря предварително.

Здравей, Мера! Ако ще те успокои, аз бях чула от ембриолог (при консултация) че в скоро време ще се въвежда тази практика и за България и със сигурност я има, но това инфо ми е миналата година (не съм я ползвала и към момента не възнамерявам). Но със сигурност не е измислена практика или от клиниката да те лъжат.

# 398
Ох, Preggo, малко се успокоих, благодаря, но имам нужда от потвърждение от официален представител на Биотекском. В сайта намерих WhatsApp номер, на който писах, но не можах да се ориентирам да намеря номер на координатор, че не съм и в България в момента да звъня.

# 399
# 400
MERA, сега ми излезе този линк

https://form.jotform.com/221745946622360?utm_source=google_bulga … m_campaign=Search|

може да се запишете за среща на живо с консултанти на клиниката - те ще ти отговорят на всички въпроси.
Имат на сайта телефон за контакт на вайбър - можеш да им пишеш или звъннеш на него номер +380673265418 - отговарят на български език.
Аз когато им писах моя e-mail беше попаднал в поща спам и 10 дни нямах отговор. Писах на вайбър и след това почна комуникацията по e-mail.

# 401
Благодаря ви, момичета. Писах на WhatsApp Biotexcom support +380 67 326 6641 и на Viber номер +380 (67) 326 54 18, чакам отговор.

# 402
Ох, Preggo, малко се успокоих, благодаря, но имам нужда от потвърждение от официален представител на Биотекском. В сайта намерих WhatsApp номер, на който писах, но не можах да се ориентирам да намеря номер на координатор, че не съм и в България в момента да звъня.

Това просъществува точно 1 година и го отмениха, тъй като отнема над 6м. Аз питах координатора, който е за България.

# 403

Това просъществува точно 1 година и го отмениха, тъй като отнема над 6м. Аз питах координатора, който е за България.

Така или иначе , имам нужда от информация от официален източник. Не са ни отговорили все още . Заплатили сме за някои неща, чакаме от март месец. Бихте ли споделили номера на координатора? Може и на лично.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 17:23 от •MERA•

# 404
Здравейте Мера,

Писах ви на лично съобщение.

Оставям телефона и тук за останалите дами:
+380 67 326 5418 (говорят на български език), whatsapp.

Общи условия

Активация на акаунт