Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка към нашите предсказатели

• 25 147
  • 315
  •   1
Отговори
# 135
Ще срещна ли нов мъж? Моля за отговор.

# 136
Здравей,
Ако може били ми отговорила на тези 2 въпроса:
Дали ще започна връзка с жена  в до 3 месеца?
Дали ще започна собствен бизнес скоро?

# 137
От началото на годината не се чувствам добре, няма открита здравословна причина. На какво се дължи?

# 138
От началото на годината не се чувствам добре, няма открита здравословна причина. На какво се дължи?
Душата ви дава сигнали, че не я чувате.

# 139
Angel, от няколко месеца не мога да спя изобщо, не искам да пия хапчета. Болят ме очите и главата от неспане.Каква може да е  причината и има ли някакво решение?

# 140
Здравейте,
От години, но от няколко месеца особено в семейството ми има сериозни проблеми в отношенията ни, особено между мъжът ми и големият ми син (18 г.), на малкият ми син (11 г) и на мен също се отразява пагубно. Живеем всеки ден в кошмар! Боря се с всичките си сили за подобряване, но вече съм Отчаянасъм и нямам сили! Не знам какво да правя!!🥲
Въпросът ми е има ли надежда нещата да се подобрят и да заживеем нормално в мир и хармония?
Благодаря много!!!

# 141
Angel_wing, имам въпрос по-скоро към теб - с мъжа ти допитахте ли се ли до Зор Алеф? (ако да - помогна ли ви).

И пак - благодаря ви много  Simple Smile

# 142
Angel, от няколко месеца не мога да спя изобщо, не искам да пия хапчета. Болят ме очите и главата от неспане.Каква може да е  причината и има ли някакво решение?

Трябва Ви свеж въздух и измиване на очите в планински извор. Енергийно сте блокирана

Angel_wing, имам въпрос по-скоро към теб - с мъжа ти допитахте ли се ли до Зор Алеф? (ако да - помогна ли ви).

И пак - благодаря ви много  Simple Smile

Не. Информацията, която получи ММ за него, не беше ок.

# 143
Здравейте, изчезнаха важни за мен ключове, бихте ли могли да ми помогнете.

# 144
Здравейте,
Преди известно време мъжът ми се изнесе отвкъши след първия ни по-сериозен скандал. Дали ще се върне отново?

# 145
Здравейте,!  Нямам представа защо комуникацията с колеги и шефове ми е нарушена! Уж всичко правя както трябва, дори и в повече! Ще имам ли подобрение? Ще мога ли да се разделя с колежка , с която работя вече две години и я нося на гърба си?

Ще прехвърля въпросите си ! Ако можете да отговорите и на мен!

# 146
Здравейте , майка ми има болежки в единия крак половин година вече . Точна диагноза няма . Изписват различни лекарства , но не минава . Каква е причина за тази болна . Благодаря

# 147
Angel_wing, едва сега прочетох поясненията ти. Много съжалявам за съпруга ти! Disappointed
А пробвахте ли при Момера Пенчева от Стара Загора? Мисля, че все още приема хора със здравословни проблеми, въпреки че е възрастна. Ние не сме били при нея, но имаме такова намерение това лято.

Бих искала да питам за брат ми.
Той често повръща и има на няколко места по тялото мастни бучки.
Иначе сме правили изследвания и всичко изглежда в норма.
Не знам дали ще прекаля с информацията, но този месец с него се случиха и доста инциденти - сериозни охлузвания по цялото тяло след подхлъзване с колело, после се наложи да шие порязан пръст и накрая го ухапа куче....
Твоят мъж може ли да попита защо е така и можем ли нещо да направим?
Благодаря много за отделената енергия!
Пожелавам здраве на всички!

# 148
  • Somewhere in the World
Здравей, Ейнджъл.
Направих ужасна глупост и Душата ми се разкъсва- заклех се в лъжа!
Мога ли да се отрека от клетвата или въобще нещо..

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 13:30 от Pretty_Mama

# 149
Angel_wing, едва сега прочетох поясненията ти. Много съжалявам за съпруга ти! Disappointed
А пробвахте ли при Момера Пенчева от Стара Загора? Мисля, че все още приема хора със здравословни проблеми, въпреки че е възрастна. Ние не сме били при нея, но имаме такова намерение това лято.

Бих искала да питам за брат ми.
Той често повръща и има на няколко места по тялото мастни бучки.
Иначе сме правили изследвания и всичко изглежда в норма.
Не знам дали ще прекаля с информацията, но този месец с него се случиха и доста инциденти - сериозни охлузвания по цялото тяло след подхлъзване с колело, после се наложи да шие порязан пръст и накрая го ухапа куче....
Твоят мъж може ли да попита защо е така и можем ли нещо да направим?
Благодаря много за отделената енергия!
Пожелавам здраве на всички!

Привет, въпроса ти не е конкретен, и така прочетено - не идва нищо като информация.
По принцип - понякога не идват отговори и за това не отговарям.

С Момера се познават добре. Дарба му е и трябва сам да се самоизлекува, лекувайки..това и прави..Wink

Общи условия

Активация на акаунт