Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка към нашите предсказатели

• 25 155
  • 315
  •   1
Отговори
# 120
Има ли чувства към мен Л. и да се надявам ли въобще, че ще ме потърси скоро?

# 121
Ейнджъл, дали лечението, което започнах ще е успешно и ще ми помогне да вдигна качеството си на живот? Кога мога да очаквам подобрение?

# 122
Angel_wings, здравейте! 🙂
Моят въпрос е дали умората и слабостта, които изпитвам са свързани с инсулиновата резистентност, която имам? Не успяха лекари да уточнят какъв вид анемия имам, а се съмнявам, че неразположенията ми може да са заради нея.

Не, няма нищо общо с инсулиновата резистентнист. Не и от анемията.

# 123
Angel_wings, здравейте! 🙂
Моят въпрос е дали умората и слабостта, които изпитвам са свързани с инсулиновата резистентност, която имам? Не успяха лекари да уточнят какъв вид анемия имам, а се съмнявам, че неразположенията ми може да са заради нея.

Не, няма нищо общо с инсулиновата резистентнист. Не и от анемията.

Благодаря много! Не ми се тръгва по лекари, ще ме шашнат пак... 😏
Предполагам, че може да е свързано с килограмите, но то не е една беля... 😏

# 124
Здравейте, предварително се извинявам ако въпросът ми е малко глупав, но малко се притеснявам от няколко дни и признавам си,малко филми си набивам...откакто се върнах на работа забелязвам, че имам косопад,не е фрапантен,но го има,оредя ми косата...забелязва се... Връщайки лентата назад, реших да сменя шампоана за коса и по препоръка на фармацевт взех Ревалид. Още е рано да се каже дали има ефект, но ме тревожи да не е някакъв сериозен здравословен проблем това и в резултат да ми окапва сега косата... Така или иначе другата и по-другата седмица съм запазила часове за ендокринолог и гинеколог, но бих искала да чуя и вашето мнение. Предварително благодаря и извинявам се, ако въпросът е малко глупав.

# 125
Angel,имам екзема на ръката от около година.Не се повлиява от нищо, не мога да разбера и причината за нея..има ли някакъв начин /вероятност да се излекува?

# 126
Angel,имам екзема на ръката от около година.Не се повлиява от нищо, не мога да разбера и причината за нея..има ли някакъв начин /вероятност да се излекува?

Пийте много вода и трябва повече морски бани и слънце.

# 127
Здравей, Аngel_wing! От доста време изпитвам напрежение, имам тревожност и сърцебиене. Как да преодолея този стрес и безпокойство? Дали нямам някакъв проблем със психиката? Доста често през деня съм изнервена без да го искам. Благодаря ти от сърце за отговора, предварително!

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 15:21 от Posledna roza

# 128
С детоксикация. Направи си хубав  детокс и прочистване и след това изкарай малко на суровояден режим.

# 129
Здравейте, искам да попитам ще се съберем ли с моя бивш съпруг?

# 130
Аngel_wing бих се радвала,ако имате време и за моя въпрос.Simple Smile

# 131

Твърде многословен е.
За да има отговор, трябва въпросът да е кратък и ясен.
Ето разяснението от предната тема, за всички нови тук.

# 132

Твърде многословен е.
За да има отговор, трябва въпросът да е кратък и ясен.
Ето разяснението от предната тема, за всички нови тук.

Ами да,аз малко си падам по обясненията,тук грешката е моя.

Напоследък имам притеснения за косопада,който забелязах,че се появи от един месец и се притеснявам да не е здравословен проблем...Като цяло това ми е питането.. На здравословен проблем ли се дължи това,или е нещо временно?Ще си възстановя ли обема на косата до няколко месеца?
Предварително благодаря ♥️

# 133
Временно е, повече напрежение си имала в началото на годината.

# 134
Аngel_wing така е, до средата на тази година поне имах доста напрежение и изхабих много нерви. На мен по принцип ми избиват нервите и стреса навътре,вместо навън. И аз не знам защо🤷... Много благодаря, ще се опитам да се успокоя , определено ще пиша допълнително какво е станало 🤞🤞

Общи условия

Активация на акаунт