Риткащи ФЕВРУАРСКИ човечета, гушат се в на мама коремчета!

• 10 650
  • 209
  •   1
Отговори
# 180
Добро съботно утро на всички мами!  bouquet
мишка77 добре дошла и ти при нас!   bouquet
 [colo=red]bzepic [/color], чудесни упражнения и много ми се иска да ги правя всичките ,но ми е забранено да правя всякакви и за това ще си избера само най-леките! Hug
Аз да се оплача,че пак бодувах през ноща! Пуснала съм две перални, простирах.......абе направо имам чувството ,че се побърквам!  #CrazyИ сега като се сетя как ме плашат всички" Спи сега ,защото после ще ти се иска да си поспиш нормално, но няма да можеш"!  И при вас сигурно е така! Confused

# 181
Добро утро и от мен,

Как са бебчетата Рене риткат ли? Опитвам си да си представя как е да риткат два чифта крачета сигурно е страхотно.. Joy Mr. Green Аз да ти кажа си поспивам добре с изключение на някои вечери когато бебо решава да тренира кик-бокс в корема ми box, но иначе не мога да се оплача. Но все пак има още време и знам ли с напредването на бременноста как ще съм. newsm78

# 182
Добро утро на всички.Simple Smile

Добре дошли на новодошлите Simple Smile.Аз вчера бях на консултация всичко с бебо е добре и всичко си отговаря на седмиците.За пола пак не разбрах, защото доки  преди да ме попита дали искам да знам се зачуди и започна да мрънка и аз и казах, че не искам да знам.Все си мисля, че ако сега ми беше казала едно, другия път щеше да ми каже друго / то може и да не греши де! / ама аз не искам сега да ми казват едно а то да излезе друго, и така ще видим накрая какво ще е.Simple SmileПитах доки дали след като си свърша свещичките да идвам ли на преглед, а пък тя ми каза, че ако нямам оплаквания след това няма смисъл много ме нервира.Аз искам да си направя изследване и да видя дали съм се изчистила със сигурност / моля ако знаете къде да си направя такова изследване - не тук при нас - да споделите /.За сега бебо е с главата надолу, но ми казаха, че до края може да се завърти още няколко пъти.Питах и за прегледа на очите и доки ми каза, че като изляза по майчинство / аз излизам на 04.01.07 / тогава ще ме прати.Другото което ме ни хареса са килограмите ми smile3511.Всеки ми казва " ма то не ти личи само бузките и  в дупето ама то е нормално нали трябва да се разшириш?" в началото бях 53 кг., а сега съм цели 70.Просто ако продължавам така не знам докъде ще стигна.Въпреки, че не ям като за последно, от къде се взеха тези кг.Мъжа ми каза, че коремчето ми било доста голямо, защото преди няколко дни на един негов приятел жена му била с много по малък корем от моя, а щяла а ражда тези дни и той ме успокоява, че има и няколко кг. в повечко и в коремчето ми.Да ви кажа искам всичко да мине ОК, а пък после ще направя всичко възможно да си върна предишните кг.
    Стига съм ви занимавала с глупостите ми.
    Пожелавам ви приятен съботен ден. newsm51

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 11:02 от galq86

# 183
Галя и аз вече избягвам да се качвам на кантара и единствено си повтарям само бебо да е жив и здрав пък ще се борим после. И аз се отчайвам като си видя кг но какво да се прави. После пак ще станем стройни и хубави. Аз точно бях отслабнала 13кг преди да забременея и сега хайде пак ама нали е за бебето ще изтърпя всичко. В крайна сметка никога няма да сме същите но пък ще си имаме най-прекрасния подарък на света. Peace baby_neutral

# 184
Добро утро момичета, аз тази нощ много зле я изкарах, много ме болеше стомаха и червата и накрая разстройство ужас. Чак бебето се разрита ужасно та едвам заспах, сега не смея да хапна каквото и да било пих само вода и имам киселини Sad

# 185
Bibi2202 съгласна съм с теб.Дали ще станем същите или не, няма да има толкова голямо значение, колкото малкото човече което ще ни направи най - щастливите хора на земята.
Joya хапни една препечена филийка, мисля, че нам да има проблем.Simple Smile

# 186
Joya, да пепрчената филийка ще ти помогне! А ако си набавиш и сокче от нар,направо ще забравиш за разтройството! Peace Дано се оправиш бързо, че е много неприятно!
Bibi2202 , аз не съм била бременна преди това и за това немога да правя сравнения! Усещам ги нормално ,така както вас! Само ,че сега и двете са обърнати седалищно и ги усещам да риткат много ниско долу и понякога ме понаболява!  Rolling Eyes

# 187
baby_doll , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,  nbirthday  party023 пожелавам ти най-лекото раждане и най-здравото бебче на света.

Добре дошли на всички нови мами,  welcome надявам се да се почувствате уютно сред нас.

galq86, мъжът ти може и да е прав, пък и килограми се свалят после, така че изобщо не се страхувай, без усилия ще ги свалиш като родиш, ако кърмиш сами си отиват, пък и повечко разходки, което е много необходимо за бебчо като се роди, всичко това ще ти помогне без да усетиш да свалиш всички излишни килограми, пожелавам ти това да единственият ти проблем по време на бременността.
joya, пробвай и чайче от джоджен, приятно е на вкус и помага.
Аз пък през нощта от болки не можах да заспя, не ми беше твърд корема, ами малката мишка така се въртеше и не знам какво правеше, но много ме заболя, на края пих едно но-шпа и чак тогава заспах. Дали пак се превърташе не знам, ама боли, ех така ще е още 2-3 месеца и после съм и казала, че няма милост, това дупе дето сега го показва ще го изям и ще я побъркам от целувки, помнете ми думата ще и върна тъпкано gydi.
Превеждам статията, но имам и друга работа та върви малко по-бавно, ще стане де, само вече не знам кога, моля да не се сърдите. Flushed
Пожелавам ви прекрасни почивни дни с приятни изненади. 

# 188
bzepic, мерси много!

На всички мами от нашата тема пожелавам много здраве и едни разкошни малки бебчета!  babydust7
Черпя ви виртуално:

# 189
Baby_doll ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! nbirthday
Пожелавам ти много здраве,много щастие и усмивки и най-прекрасния подарък-ама ще трябва да си го почака до февруари Laughing.
Мммм..... много вкусна торта...
Joya,хрупай препечени филийки със сиренце и се оправяй по-бързо.

# 190
Честит рожден ден и от мен,  bouquetаз сам нова мама в форума и ще ви пиша и споделям често,обещавам Simple Smile.А сега да ви питам февруарски мами как сте с крачетата,подуват ли ви се,защото аз от скоро забелязах това newsm78,а иначе имам симпатични кебабчета вместо пръсти.В понеделник ще ходя на доки и се надявам да разбера какво ще е бебчо.

# 191
  • София
Честит рожден ден и от мен,  bouquetаз сам нова мама в форума и ще ви пиша и споделям често,обещавам Simple Smile.А сега да ви питам февруарски мами как сте с крачетата,подуват ли ви се,защото аз от скоро забелязах това newsm78,а иначе имам симпатични кебабчета вместо пръсти.В понеделник ще ходя на доки и се надявам да разбера какво ще е бебчо.
Еми аз освен коремче и малко бузки нямам други признаци,че съм в последното тримесечие:)Нито са ми подути краката, нито са ми отеснели пръстените, нито ме боли гърба. Въобще нищо освен киселини от време на време. Може да се дължи на това,че всеки ден рпавя гимнастика и всяка седмица ходя на плуване. Като сложа по широка дреха не ми личи много, че съм бременна. Другата седмица седмица ще ходя на поредната консултация да видим как се развиват нещата....

# 192
Честит Рожден Ден, Baby_doll   bigdance2  Gift
Пожелавам ти здраве, щастие и леки последни месеци и лека среща с малкия човек   bouquet

Добре дощла, gini81  Hug Кога ти е термина?

Мяуче, 10х за линка  Flutter  Според него съм под нормата  Rolling Eyes , въпреки че последната седмица съм качила 1кг и то си го усещам по дупето  smile3511 , ама то пък не може съвсем само на корем да раста .... (пряк резултат от по единия шоколад дневно и безразборното ядене и безумните комбинации на храни...)

bzepic, мерси за упражненията   bouquet

Вчера ходих до Илиенци и трудно се въздържах от покупки, но все пак Алина намаза най-много работи естествено, а за бебето купих едно много сладко гащеризонче и едни ръкавички с хубав ластик...

# 193
Честит Рожден Ден и от мен с пожелания най-хубавите ти мечти да станат реалност.   Gift nbirthday  party023
Момичета искам да попитам някой знае ли нещо за боядисването на косата по време на бременност. Дали е вредно или може да се направи поне веднъж. newsm78

# 194
  • offshore & overseas
Момичета искам да попитам някой знае ли нещо за боядисването на косата по време на бременност. Дали е вредно или може да се направи поне веднъж. newsm78

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

bigdance2То и аз след дъжд качулка, ама да пожелая лек последен напън  Mr. Green (не остана вече!) и щастливо посрещене на малкото сладурче вкъщи!!!  smile3504 И още, стандартните, здраве, любов и късмет за всички твои близки, baby_doll!

Bibi2202, не че съм светило в областта, но ще се дам за пример 4470! Аз се боядисвам вече втори или трети път, че не съм много стриктна, и... комай нищо ни няма на двете с беборанка preggo (дай Боже така до края!!!  Praynig). Аз не съм питала никого може ли или не може, но ти явно се опасяваш от нещо, което ме навежда на мисълта, че правилният източник на инфо в твоя случай е чичко доки!  smile3543

Mactub, аз също според тия таблички съм под минимума на наддаване, а пък не ми се говори как съм нон-стоп гладна и се чудя кога ли и къде ли ще ми се отрази хранителния режим, който е една идея по-драстичен от твоя откъм взривоопасни комбинации, сладурии и тестенки! Дано не се докарам до болница поне, де... Иначе с гордост мога да отбележа, че КОРЕМЪТ МИ Е ПОРАСНАЛ мнооого  supermama!!!

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 19:52 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт