Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните видове подплънки за кърмачки?
Каква е думата за бременност?
Какви са мненията за контейнерите за памперси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните видове подплънки за кърмачки?
Има два вида подплънки за кърмачки - за еднократна употреба и за многократна употреба. Първите работят на принципа на превръзките и се препоръчват от майките кърмачки, тъй като предотвратяват миризмата след няколкократна употреба. Вторите са по-икономични, но след няколко употреби започват да миришат. Предпочитанието зависи от нуждите и предпочитанията на майката.
-
Каква е думата за бременност?
-
Какви са мненията за контейнерите за памперси?
-
Какво е мнението за новата японска болница в София?
-
Какво мислите за използването на компреси с риванол в инфекциозното отделение?

И сега като се сетя как ме плашат всички" Спи сега ,защото после ще ти се иска да си поспиш нормално, но няма да можеш"! И при вас сигурно е така!
, но иначе не мога да се оплача. Но все пак има още време и знам ли с напредването на бременноста как ще съм.

.Всеки ми казва " ма то не ти личи само бузките и в дупето ама то е нормално нали трябва да се разшириш?" в началото бях 53 кг., а сега съм цели 70.Просто ако продължавам така не знам докъде ще стигна.Въпреки, че не ям като за последно, от къде се взеха тези кг.Мъжа ми каза, че коремчето ми било доста голямо, защото преди няколко дни на един негов приятел жена му била с много по малък корем от моя, а щяла а ражда тези дни и той ме успокоява, че има и няколко кг. в повечко и в коремчето ми.Да ви кажа искам всичко да мине ОК, а пък после ще направя всичко възможно да си върна предишните кг.

пожелавам ти най-лекото раждане и най-здравото бебче на света.
надявам се да се почувствате уютно сред нас.
. 

Според него съм под нормата
И още, стандартните, здраве, любов и късмет за всички твои близки,
! Аз се боядисвам вече втори или трети път, че не съм много стриктна, и... комай нищо ни няма на двете с беборанка
(дай Боже така до края!!!
). Аз не съм питала никого може ли или не може, но ти явно се опасяваш от нещо, което ме навежда на мисълта, че правилният източник на инфо в твоя случай е чичко доки! 
!!!