Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 350
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Не можах да възприема бащата на Яна с тези реплики ала Паулу Коелю. И как точно го разболява жена му, не стана ясно.

# 661
То с онова дърво Шопов-младши човек и да иска да се изяви не може Joy
Хахаха, не съм го гледала, ноооо то това е майсторлъкът. С Карамазов и Вергов и баба може Satisfied
П.С. Поздравления за добрия избор на работодател Wink

# 662
  • Галифрей
Лора е като голяма сестра на Мартин и се дразни,че някой път той се държи несериозно. Реакцията й с отворена уста като разбра историята на Калина, беше “ Егати имам чувството,че сме в теленовела”
“  Ице. Хванах се на бас за две гроздови,че ти и Яна няма да издържите година заедно”  😂
“ Тука на терасичичката си гугуткат”
Бащата на Яна не иска тя да разбира,че с майка й са се раздели.
Марти и Яна отидоха на романтичен уикенд, а то тока спря и един смешен ходеше с родопско одеяло  “ Много ми е студено” 😄
Тъпо беше,че старата жена ги поизлъга,но  пък бедната стана ми жал за нея. Полсе Марти цепеше дървата.

# 663
Мн се смях като Яна го базикаше и тма с танца им

# 664
Не знам вие как ги разбирате тези снимки, но за мен означават подновяване на снимането на сериала, което много ме радва. Толкова ме зариби…

# 665
Може да е зад кадър от 2 сезон, постоянно качват

# 666
Така ми мирише и на мен.Ами нека.
Зарибена, но хич те няма в темата Malko slance. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 667
  • Галифрей
Стискам палци да почват  сезон 3 🤞

# 668
То с онова дърво Шопов-младши човек и да иска да се изяви не може Joy
Хахаха, не съм го гледала, ноооо то това е майсторлъкът. С Карамазов и Вергов и баба може Satisfied
П.С. Поздравления за добрия избор на работодател Wink
Вергов ми е почти набор, с него - винаги❤
Духовникова и Карамазов - хубава двойка докараха в ДГ, с нетърпение чакам Част Втора🤞
Хубави емоции иначе с Яна и Марти, баща й само не ми е съвсем на място в картинката, но да видим!
Марти ще се окаже татко на 6 годишно хлапе…, ще я видим тогава Яна алтруистката дали ще го преглътне и как🙃
Точно понеже са такива алтруисти и двамата, да ги видим сега в таз идваща буря?!?
Яна с две деца, той я/ги прие с отворени обятия; сега да видим тя как би приела неговото дете?!? Любопитно ми е?!
Какво стана иначе с Яската, Поли?!
А Ася?! Ресторантьорка ли ще става?!?
Интересно!
Силвето хич без блясък и плам кат няма лИбов…и там чакам развитие!👍💪👍

# 669
  • Галифрей
Не мисля,че Яна ще има нещо против малкият. Ще има против за Калина. Не я харесвам. Никога не съм харесвала Радина толкова слаба актриса… 😒

# 670
Оставам до последно "Невинен до доказване на противното". Все си мисля, че Мартин няма да го търсят като бащата. Ще е много плоско да са го измислили така. Все пак Мартин е бил винаги наяве, не се е крил, сменял имена и т. н.

# 671
Че за какво да се е крил до сега..? Човека си беше ерген и да е напаравил дете, едва ли се е крил от това. ПО-скоро майката да го е крила.

# 672
Хм, а защо майката да го е крила и като го вижда по телевизията да се сеща да го търси?

# 673
Оставам до последно "Невинен до доказване на противното". Все си мисля, че Мартин няма да го търсят като бащата. Ще е много плоско да са го измислили така. Все пак Мартин е бил винаги наяве, не се е крил, сменял имена и т. н.
Аз също мисля, че онзи мошеника се е представял като Касимов, затова жената и търси Касимов … но кой от двамата?!  - даваха ги един до друг в репортажа по тв.

# 674
Интересно,не бях се сетила за това!

Общи условия

Активация на акаунт