Любители на котки - Тема 173

• 32 464
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Мъри честити на виртуалното си другарче рождения ден и му пожелава много щуреене и пакости.

# 436
AnMary, честит да е този момък Smile
Относно нокти, къпане и т.н. аз съм на мнение, че всеки сам решава как да си гледа жУотното. Както и как да го храни. Тук е група за съвети (поискани). Нашият вет каза да го къпя само, ако се наложи- изцапа се в някоя саксия, или се омаже с нещо. Миналата седмица реших, че се е изцапал Wink, ама Зеленски не го беше решил. Равносметката- аз с дълбоко одрано на ръката, той-изплашен до смърт, сърдит и бягащ от опашката си. Ми не е много голям чистофайник Smiley
Мисля да не повтарям- или аз бътрам някъде в подхода, или той наистина не обича да го къпят. Бях подведена от това, че винаги като се изкъпем, ляга в душ кабината на мокрото и спи по мокрите мивки.
Снощи игра с пакетче с котешки билки. Докато не го разкъса не миряса. Вие давате ли им да играят с такива и доколко е безвредно?

И да се оплача от храненето му. Вече отказва и паучовете Imp Ще ме умори! Пие доволно вода (следя котешката тоалетна), дори като си изпие водата идва да ми мяучи и кара, за да налея още.

Може ли за съвет за витамини за козина?

# 437
Гео , масло от сьомга.

Моята също по по-малко яде вече,предполагам заради жегите,а с фонтана за вода се родихме.
Сменям на 6 дни водата,филтъра на месец пише.Пие доста вода.
Днес ще се сдобие и с охлаждаща постелка.

# 438
Масло от сьомга давам аз, голям ефект има. Видях, че до него на рафта има и масло от дроб на треска май беше. Ще взема и от него да ги редувам.

На нашите откакто им купуваме едни определени паучове, не искат суха храна да погледнат. И колкото е по-хубава сухата, толкова по-малко я поглеждат. В паучовете им слагам паста малц и друга с витамини и е възможно всъщност именно тях да харесват и съответно храната от паучовете.

# 439
малката лисичка , моля сподели повече за охлаждащата постелка. На Зе не му понася хич жегата и само лежи по гранитогреса. Като се прибера пускам климатик и той се разлага под него

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 15:03 от geo_antonina

# 440
Аз взех от Пепко и нито един от двамата не иска да я ползва

# 441
  • Стара Загора
Честит рожден ден, Оникс! Heart

# 442
  • София
Честит рожден ден на Оникс, да е здрав и щастлив!!

Барби, като ти гледам сладурската снимка, и се сещам за ето това клипче:

https://www.facebook.com/trynottolaughpets/videos/1236812207074292

# 443
  • Стара Загора
Локум тъкмо я приспа Heart

# 444
Mале, блазе й! Искам и аз коте на ръст по-голямо от мен да ме приспива и гуши, сигурно е страшен кеф Simple Smile

# 445
  • София
Спомних си за Марсел и Голото бутче Wink.

# 446

Ох лелееей, как сладко котето е гушнало бебенцето! Идилия! Heart Eyes

# 447
  • Крайбрежен район
Каква прелест са бебе Барби и Локум! Heart EyesHeart Eyes Душички сладки! People BabyAnimal CatRevolving Hearts

# 448
Ооо, Барби, тези снимки са прекрасни. Heart
Пп Честит да е Оникс. Жив и здрав да е. Animal Heart Eyes Cat
Пп Ей, вярно, бе, отдавна не сме виждали Марсел и Голо бутче. Той сигур мъж за женене стана. Wink Искаме отчет, искаме отчет. Wink Hug

# 449

Пу-пу , да са живи и здрави!
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт